- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
aminnnn. çok teşekkürler. kv bitanedirAllahım güzel haberler versin inşallah. Annenizinde allahım güzel saglıklı ömürler versin.
Benim bi kızım bi oğlum var. Kızım 3 buçuk oğlum 1 buçuk yaşında. Allahım evlat acısı vermesin kimseye. Çok ysramazlar ama vaxgeçilmezlerim.aminnnn. çok teşekkürler. kv bitanedir
İlginçmiş doktor benimde kanamam oldu ilaç iğne verdiler yatacaksın dediler kanaman devam ederse gel dediler çok şukur etmedi o ne biçim doktormuş
can ne kıymetsiz olmuş kuzum yaBen de o ümitle gittim acil olarak. Hani düşük iğnesi falan olduğunu yapıldığını biliyodum. Ama diyorumya ultrasona bile alınmadım gidince. Hastane polisine rica etti eşim. O da polis. Sizi tanır sekreterler durum böyle böyle nasıl yapalım diye. Hastane polisinin ricasıyla ultrasona girdim sen düşün gerisini. O gece öyle geçti sabah başka hastaneye gittim daha bebek düşmemişti. Son bi tahlil yapıcaz ondan sonra ilaç vericez dedi orda ki doktorda. Durumu anlattım keşke hemen buraya gelseydin şimdiye kadar iğne yapılırdı dedi. Uğraştık ama olmadı. Birden düştü tüm değerler. Şimdi o hastanenin önünden geçmiyorum.
benim de 2 çocuğum var. kızım 2.5 oğlum 6 aylık. en büyük aşk onlar. aldığım nefes resmen. ağlamalarına bile dayanamıyorum. oğlumun saçını sıfıra vurdum. acımasın diye kafası neler neler yapıyorum. ah evlat aşkı ahBenim bi kızım bi oğlum var. Kızım 3 buçuk oğlum 1 buçuk yaşında. Allahım evlat acısı vermesin kimseye. Çok ysramazlar ama vaxgeçilmezlerim.
Evlat bi başka canım ya. Ömrümü verrim onlar için. Allahım bsğışlasın eşin ve sana.benim de 2 çocuğum var. kızım 2.5 oğlum 6 aylık. en büyük aşk onlar. aldığım nefes resmen. ağlamalarına bile dayanamıyorum. oğlumun saçını sıfıra vurdum. acımasın diye kafası neler neler yapıyorum. ah evlat aşkı ah
amin. cümlemizinkiniEvlat bi başka canım ya. Ömrümü verrim onlar için. Allahım bsğışlasın eşin ve sana.
inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımBen evlat ne bilmiyorum bakalım görücez Allah in izniyle
Sağol canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın :)inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
ilk bebiş değil miSağol canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın :)
Evetilk bebiş değil mi
Onu veren rabbim çaresi ni de verir. Başka doktorlara da Danış bi hata yapmakalbiminspost: 42928448 .!.:5 haftalık hamileyim ve bebeğimin olduğu kesenin yanında bi kist varmış 2 cm. doktor alırız ama bebeğe zarar verir. büyürse bu kez ikinize de zarar verir. bebek büyümeden alalım dedi. düşünüyorum ya zararsizsa bu kist
beynim durdu resmen.
inşallah canım benımbenim de böyle sonuçlanır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?