kürtajdan başka yol yok mu

İlginçmiş doktor benimde kanamam oldu ilaç iğne verdiler yatacaksın dediler kanaman devam ederse gel dediler çok şukur etmedi o ne biçim doktormuş

Ben de o ümitle gittim acil olarak. Hani düşük iğnesi falan olduğunu yapıldığını biliyodum. Ama diyorumya ultrasona bile alınmadım gidince. Hastane polisine rica etti eşim. O da polis. Sizi tanır sekreterler durum böyle böyle nasıl yapalım diye. Hastane polisinin ricasıyla ultrasona girdim sen düşün gerisini. O gece öyle geçti sabah başka hastaneye gittim daha bebek düşmemişti. Son bi tahlil yapıcaz ondan sonra ilaç vericez dedi orda ki doktorda. Durumu anlattım keşke hemen buraya gelseydin şimdiye kadar iğne yapılırdı dedi. Uğraştık ama olmadı. Birden düştü tüm değerler. Şimdi o hastanenin önünden geçmiyorum.

can ne kıymetsiz olmuş kuzum ya

Benim bi kızım bi oğlum var. Kızım 3 buçuk oğlum 1 buçuk yaşında. Allahım evlat acısı vermesin kimseye. Çok ysramazlar ama vaxgeçilmezlerim.
benim de 2 çocuğum var. kızım 2.5 oğlum 6 aylık. en büyük aşk onlar. aldığım nefes resmen. ağlamalarına bile dayanamıyorum. oğlumun saçını sıfıra vurdum. acımasın diye kafası neler neler yapıyorum. ah evlat aşkı ah

Evlat bi başka canım ya. Ömrümü verrim onlar için. Allahım bsğışlasın eşin ve sana.

Can sıkıcı bir cevap yazacağım Üzgünüm bu yuzden.sadece fikir olsun diye bilgilendirmek için. Aynısı olacak diye birşey yok tabii.arkadaşım aynı durumdaydı. Kist hamilelikte 2 kat hızla buyudu.bebeği ve kisti 5 aylıkken almak zorunda kaldılar. 500 gr doğdu.makinelere bağlı olarak yaşatmaya çalıştılar. Akciğerlerde zarar görmüş. Yaşasaydı makinaya bağlı kalcakti bebecık. Ama 1.5 ay sonra dayanamadı. Eve bile getirmeden hiç hastahanede vefat etti.3 cm olan kist 5 aylıkken 23 cm ulasmis. Bebeğe zarar veriyormis. Yani çok iyi araştırıp çeşitli doktorlara görünün. İnşallah sorun olmaz.allah yardımcınız olsun.

Onu veren rabbim çaresi ni de verir. Başka doktorlara da Danış bi hata yapma

Benim arkadaşım daha da büyük bir kistle hamile kalmış ve doğurdu sezeryanla.En az 2 doktora daha göstermeden kürtaj falan olmayın kistle hamile kalan da çok ayrıca

Merhaba ilk bebeğime 5 cm lik kistle hamile kaldım doktorum bana böyle bir şey hiç söylemedi, hamilelik boyunca benimki büyümedi hatta erimiş sadece yumrtalığıma yapışmış parçası onu da sezaryan olmak zorunda kalınca doktorum temizledi, tek doktorla yetinmeyin derim, miyom olsa büyüyorda kistin büyüme ihtimali hamilelikte az aslında

bnm gorumcemin de kisti vardi hamile kaldgnda..htta doktor erimis gorunmuyo demis kntrollere gttgnde.cok ta rahat bi hamilelik gecirdi..sezeryan sirasinda kistin erimedgni farketmisler.ameliyt sirasnda almislar..kesinlikle bska doktorlarla gorusun ve oyle kararinizi verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…