kürtajdan başka yol yok mu

hastanede kantine doğru gidiyorum. çocuk kliniğinin önünden geçtim. kadının kucağında 1 2 aylık bebek var. doktorun peşinde koşturup duruyor. en sonunda adam rapora GÖZ UCUYL bakıp artık yapacak bişey yok. yaşaması bile mucize demez mi? benim kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. vicdan diye bişey kalmamış
bir de zaten benim kan sayımım çok düşük. bir sürü kan aldılar.

kanuniye gittim. bi dünya test istediler. bunaldım attım kendimi dışarı

inşallah seninkisi gibi olsun. ben ağrıya dayanıklıyım. ağrım olsun. sıkıntı olmaz

gittiğim yer ayrıca bir kürtaj merkeziydi de.
bu yüzden mi iyice araştırmadılar.
can almak ne kadar kolay olmuş.
ben o kürtajın 10 katı ücret veriyim benim DENİZ'imi sağlıklı getirsinler kucağıma

gittiğim yer ayrıca bir kürtaj merkeziydi de.
bu yüzden mi iyice araştırmadılar.
can almak ne kadar kolay olmuş.
ben o kürtajın 10 katı ücret veriyim benim DENİZ'imi sağlıklı getirsinler kucağıma

Benim bebeğimin adı da Deniz olacak. İnşallah kucağımızda kokusunu duyucaz onların merak etme, ölüm lafını da bu kadar kolay alma ağzına, Allah korusun..

Benim bebeğimin adı da Deniz olacak. İnşallah kucağımızda kokusunu duyucaz onların merak etme, ölüm lafını da bu kadar kolay alma ağzına, Allah korusun..
benimkinin cinsiyeti bile belli değil. ama kaynanam çok istiyordu bu ismi. ben de gönlü olsun diye kız da olsa erkek de olsa bu ismi koyacam dedim. hakkını ödeyemem onun.

Canım benim bendede kist vardı benim doktor doğumda onuda aldı. 2.doğumumdada hiç öyle bişey oldupunu söylemedi demek yokmuş 2.sinde.bi kaç iyi doktora git ilk başta belli olmsdığı için kafslsrına göre söylüyorlar.

zor anlarımda hep kv yani annem yanımda. onun hakkını ne yapsam ödeyemem. deniz ismini çok istiyordu. ben de gönlü olsun diye cinsiyeti ne olursa olsun adını DENİZ koyacam. şimdi bile bi tek o yanımda. kendi annem hasta diye gelemedi. ya ablamlar, öteki yakınlarım. hiçbiri yok. sadece kv var. bütüngün benimle hastane hastane koşan o 80 yaşında bi de. ayaklarına paspas olsam yetmez

bugün 2 3 yere daha kan verdim. bakalım

İlginçmiş doktor benimde kanamam oldu ilaç iğne verdiler yatacaksın dediler kanaman devam ederse gel dediler çok şukur etmedi o ne biçim doktormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…