- 28 Ağustos 2015
- 879
- 941
- 53
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
kisti alalım. o arada bebeğe zarar gelebilir. fakat almazsak büyüyüp ikinizi de öldürebilir de diyor. kötü huylü kist olabilir, ama olmayabilir de diyor.Kisti mi alalim diyor dr bebegi mi ben anlamadim da:/
Bencede tek doktorlar karar vermeyin.Birkac iyi doktordan da gorus alin.hakkinizda hayirlisi..
eşimin kardeşinin hastanesine de bi gidelim. ama sizin doktora da gidelim. nerde doktorunuzCanim istersen benim doktoruma yonlendireyim seni, son derece bilgili ve isinin ehli bir doktordur. Kesinlikle gereksiz tedavi uygulamaz. Bir kac doktora gozuk muhakkak.
senin kist kaç santimdiBenimde sağ tarafımda kist varmış. Dr sadece sağ tarafında şiddetli kasık ağrısı olursa gel dedi. Herhangi bir müdahaleden bahsetmedi.
Başka bir dr a gitmekde fayda var. Allah şifa versin inşallah.
eşimin kardeşinin hastanesine de bi gidelim. ama sizin doktora da gidelim. nerde doktorunuz
şuan 4 yerden randevu aldım bile. kafayı yemiş gibiyim değil miKESINLIKLE BAŞKA DOKTORA GİT!!! rahmimde bebeğin hemen üstüne kist vardı. Üstelik daha fazla salgılanan hormonlarla birlikte sürekli büyüyodu. Doktorum takip edicez genelde bu kistler iyi huylu olur hamilelikte büyür dedi. Takip ediyo bi sıkıntı çıkmadı... Belki de öyle bişidir.
ben avcılardayım amaBenim doktorum fatih vatan caddesinde historia avm karsisinda ozel muayenehanesi var. Dr. Ayse buyukogut. Kesinlikle oneririm ilk gebeligimin takibini de kendisi yapmisti.
ben avcılardayım ama(
benim de böyle sonuçlanır inşallahmrb canım oncelıkle gecmıs olsun ve hayırlı olsun.....sakın sakın rabbım neyı nasıp ederse o yasayacagı gun vaarsa yasar zaten...benım akrabam var yası genc fakat 15 yıl snra 3 cocuga hamıle kaldı...bır sure snra dktoru rısklı sende mıyom var cocuk buyudukce oda buyur dedı...fakat o aldırmadı...düşerse düşer dedı...rabbımın hıkmetı ıste masallah suan bır yasında gayet saglıklı oglu var....bırde bı komsum var onada rahmınde et var cocucugun olmaz dedı adet sokucu vs verdı adet ol gel amelıyat edelım dedı.....ılacları kullanıyordu kasık agrısı vs vardı bende o donemde dusuk yapmak uzereydım dedım....sakın baska ılac alma hamıle kalmıs olabılırsın sıkayetlerın gebelık belırtısı gbı...oda daha neler adet olayım amelıyat olcam dedı....teste zorladım pozıtıf cıktı masallah suan ıkızlere hamıle
sonuçta minicik 2 çocuğum daha varFarklı doktorlara gitmenizi öneririm.Ortak karar bu olursa ne yazıkki kürtaj şart olabilir.İki kişininde zarar görmesi daha kötü bir sonuç gibi duruyor çünkü.
inşallah. aksi olursa ömür boyu vicdan azabı çekerim katil oldum diyeCanim gecmis ins kurtaj olmadan halolunur hersey hz Allah acil sifalar versin
ona da giderim olumlu sonuç olsun daBiraz uzak sayilir ama gorus almak icin gidip daha sonra baska kafana yatan bir doktora takiplerini yaptirirsin. Tercih senin yine de canim.
şuan 4 yerden randevu aldım bile. kafayı yemiş gibiyim değil mi
5 haftalık hamileyim ve bebeğimin olduğu kesenin yanında bi kist varmış 2 cm. doktor alırız ama bebeğe zarar verir. büyürse bu kez ikinize de zarar verir. bebek büyümeden alalım dedi. düşünüyorum ya zararsizsa bu kist
beynim durdu resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?