kürtajdan başka yol yok mu

KESINLIKLE BAŞKA DOKTORA GİT!!! rahmimde bebeğin hemen üstüne kist vardı. Üstelik daha fazla salgılanan hormonlarla birlikte sürekli büyüyodu. Doktorum takip edicez genelde bu kistler iyi huylu olur hamilelikte büyür dedi. Takip ediyo bi sıkıntı çıkmadı... Belki de öyle bişidir.

Canim istersen benim doktoruma yonlendireyim seni, son derece bilgili ve isinin ehli bir doktordur. Kesinlikle gereksiz tedavi uygulamaz. Bir kac doktora gozuk muhakkak.

Kisti mi alalim diyor dr bebegi mi ben anlamadim da:/
Bencede tek doktorlar karar vermeyin.Birkac iyi doktordan da gorus alin.hakkinizda hayirlisi..
kisti alalım. o arada bebeğe zarar gelebilir. fakat almazsak büyüyüp ikinizi de öldürebilir de diyor. kötü huylü kist olabilir, ama olmayabilir de diyor.

Benimde sağ tarafımda kist varmış. Dr sadece sağ tarafında şiddetli kasık ağrısı olursa gel dedi. Herhangi bir müdahaleden bahsetmedi.
Başka bir dr a gitmekde fayda var. Allah şifa versin inşallah.

şuan 4 yerden randevu aldım bile. kafayı yemiş gibiyim değil mi

eşim bugün şehir dışına çıkmak zorunda kaldı. tek başıma gitmek zorundayım bi de. neyse ki kv yanımda

benim de böyle sonuçlanır inşallah

şuan 4 yerden randevu aldım bile. kafayı yemiş gibiyim değil mi

Yok yok kafayı yemek değil bu. İyi etmissin. Bazı doktorlara ilk aylarda bebek almak kolay geliyo ne yazık ki onu bebek olarak görmüyolar.

Bi kere düşük yaptım ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. İsmi lazım değil bi hastaneye koştum kanama başlayınca. Tam 6 saat boyunca kantinde buz gibi yerde oturdum bekledim. Arka arkaya 8-9 tüp kan verdim. Doktorun bi tanesi beklemem için hasta odasında bile oturmama müsade etmedi. Gece olduğu için kantin dışında oturacak yer yoktu. Artık dayanamadım başka bi doktor buldum ağlamaya başladım. 6 saattir bekliyorum korkuyorum ben çocuğumu düşürmek istemiyorum ve üşüdüm dedim. O doktor benimle ilgilenirken diğeri geldi. Yapacak bişey yok düşüyosa zaten düşüyo çocuk değil o kese şu anda dedi. Evine git eğer bi kac gün daha böyle devam ederse normal poliklinige gel bakarız dedi... Anlatmamda ki amaç doktorları kötülemek değil de bazen onlar için normallesmis şeyler oluyo onu demek istiyorum.

benimde iki kistim vardi. biri bes digeri altı cm. her hafta kontrole giderdim. zamanla küçüldü ve geçti. hatta bi tanesinden bebegin ikizmis biri ölmüş diye suphelendiler. ayrintiliya falan girdim. ben arastirma hastanesindeydim. bence sende bi universite yada Araştırma hastanesine git derim.

yaniltmakta istemem. bendekilerle sendekinin yapisi farklidir muhtemelen.

Canım merhaba, bende hamileliğinin 6. ayına girdim ve rahimde bebeğimle birlikte 2,5 cm.lik bir kistim var. 3 ayrı doktora gittim hiçbiri bana olumsuz birşey söylemedi. Sadece kist sağ tarafta olduğu için ara sıra sancım oluyor orada. Kalbini ferah tut ve başka bir doktora daha görün. Geçmiş olsun, Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…