• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan 20 gün sonra idrarda gebelik testi pozitif

Hayır doktorun kendi özeline gidiyorum şansıma ne devlette ne özel hastahane de iyi bir doktor yoktu. Ama sonuç ne olursa olsun doktorum iyiyiymiş dedim kürtaj sürecindeki yaklaşımından. Allah bağışlasın evladınızı🙏insan illaki üzülüyor ama elbet vardır bir hayır
Tabi canım bende iyi bı tedavi olup öyle düşünecem gebelik birde soğan kürü ne. Başlayacam canım

Hayır doktorun kendi özeline gidiyorum şansıma ne devlette ne özel hastahane de iyi bir doktor yoktu. Ama sonuç ne olursa olsun doktorum iyiyiymiş dedim kürtaj sürecindeki yaklaşımından. Allah bağışlasın evladınızı🙏insan illaki üzülüyor ama elbet vardır bir hayır
Nasıl geçti canım kontrol doktor nededi

Nasıl geçti canım kontrol doktor nededi
Düşünüp sorduğunuz için teşekkür ederim🌸15 daha lekelenmen olacak kadar kan pıhtısı gözüküyor dedi,kanallar vs açıkmış ama yaşına göre yumurta rezervin düşük bence bu yüzden düşük olmuş olabilir dedi. Yumurtalar düşük kalitede olabilirmiş. Rezervin düşük derken sayısını da demişti ama eşim de bende olayı anlayacağız derken nasıl oldu hatırlamıyoruz kaç dediğini.
Beslenme listesi verdi bilinen sağlıklı bilgiler,düzenli spor yürüyüş ve bol su tüket şubat ayında görüşelim dedi.

Testleri sordum. Devlet hastahanesi en az iki uç düşük sonrası pıhtılaşma ve genetik testini ücretsiz yapıyormuş. Ama senin bence özele o kadar para verip yapmana gerek yok dedi. Enfeksiyon olsa o da hemen en başında anında etki etmez dedi.

Açıklamaları biraz içimi rahatlattı. Hiç yumurta rezervi vs takmadım. Şubata kadar paketli tüm gıdalar,tatlılar,hazır içecek,kahve vs uzak durup sağlam bir sağlıklı beslenme,yürüyüş,spor ve bol su ile stres yapmadan randevu gününü bekleyeceğim düşüncem bu.

Siz ne yaptınız peki? Birde kesinlikle günlük telefon kullanımı azaltılmalı dedi,yatılan odada internet modemi varsa kapalı olmalı dedi.
Cokk geçmiş olsun rezervi düşük oluncabi sıkıntı oluyomuymus birde neden diyet verdi acaba tekrar. Düşünüyormusunuz çocuk bunun için bişey dedimi

Cokk geçmiş olsun rezervi düşük oluncabi sıkıntı oluyomuymus birde neden diyet verdi acaba tekrar. Düşünüyormusunuz çocuk bunun için bişey dedimi
Rezerv düşükse yumurtalar da kalite olarak belki iyi olmayabilir diye mantık yürüttü. Ya da az olunca düşük kalite denk geldi diye.

Çocuk düşündüğümüz için zaten subaya kadar bu beslenme ve spor işini dedi. Yediklerini ve hareketin yumurta kaliteni arttıracak dedi. Şubatta da sıkıntı var mı diye bakacak ona göre başlayacağız. Ama hamile kalırsan pıhtı atma şüphesi için de ilaç verecekmiş.

Rezerv düşükse yumurtalar da kalite olarak belki iyi olmayabilir diye mantık yürüttü. Ya da az olunca düşük kalite denk geldi diye.

Çocuk düşündüğümüz için zaten subaya kadar bu beslenme ve spor işini dedi. Yediklerini ve hareketin yumurta kaliteni arttıracak dedi. Şubatta da sıkıntı var mı diye bakacak ona göre başlayacağız. Ama hamile kalırsan pıhtı atma şüphesi için de ilaç verecekmiş.
Haa iyi bari canimm sevindim inslalh bendede bir dorun çıkmaz bende düşünüyorum bı bebek daha soğan kürü de iç gercekden çok faydalı ben oğlumda onla hamile kalmıştım 😊

Haa iyi bari canimm sevindim inslalh bendede bir dorun çıkmaz bende düşünüyorum bı bebek daha soğan kürü de iç gercekden çok faydalı ben oğlumda onla hamile kalmıştım 😊
Bunu deneyen bazı arkadaşlarımda kist yaptı durduk yere o yüzden korkuyorum. Çünkü bende yok ama annem çok uğraştı kist yüzünden. Ona yatkınlığım olur diye. Ama inşallah hepimiz nasibimiz varsa hayırlı sonuca ulaşırız🙏inşallah sizde de hiç bir sorun çıkmaz 🙏

Bunu deneyen bazı arkadaşlarımda kist yaptı durduk yere o yüzden korkuyorum. Çünkü bende yok ama annem çok uğraştı kist yüzünden. Ona yatkınlığım olur diye. Ama inşallah hepimiz nasibimiz varsa hayırlı sonuca ulaşırız🙏inşallah sizde de hiç bir sorun çıkmaz 🙏
Aminn canimm amin inşallah ilk çocuk mu senin

6 Kasım da kürtaj oldum lekelenmem tamamen biteli 2 gün oldu hiç korunmadım test 20. Günde silik pozitif çıktı kürtaj sonrası hiç adet olmadan aynı durumu yaşayan var mı kanda sıfırlanma adet olana kadar olmuyor diye duydum ancak idrarda çıkması gebelik olabilir mi
Çok geçmiş olsun. Lekelenme sürerken ilişki mi oldu?

Bebeği ilaçlarla düşürttüler ama eşi içeride kalmıştı onu almak için kürtaj yaptılar
Çok geçmiş olsun. Benim ikinci bebeğim kendiliğinden düştü. Bu sefer sezaryen yerinde büyüyor. 9 haftalık oldu, doktor bekleyeceğiz diyor

Back
X