• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan 20 gün sonra idrarda gebelik testi pozitif

Şöyle ki benim doktorum 1 hafta sonra korunmadan ilişkiye başlayabilirsin demişti benim kanama çok uzun sürmedi lekelenme oluyordu böyle tamamen bitti gibi gelmiyor ilişki oluyor ondan sonra kahve pembemsi lekeler oluyo 1 gün ara veriyorduk sonra kesiliyor tamam bitti diyip tekrar deniyorduk yani gün aşırı oluyordu ilişki en son 2 gündürde 3 defa oldu ilişki kanama gelmedi gebelik haftam da 8 haftalıkken kalbi durmuş tu kürtaj olmuştu
9+4 de bos gebelık sonlandırıldıgında bhcg cok yuksek oldugundan sıfırlanması da ona gore 25 30gun kadar surdu doktorun acıklamasına gore.. ılk dusugumde 1 haftada sıfırlanmıstı 6.haftalıktı da. ondan dedım haftası etkıler dıye. lekelenme kahve kalan kandan dolayı olur ama pembe taze kan olur. kanama devam edıyor demek olur. o yuzden rısklı. neyse ıyı dusunelım . bı kan ver en ıyısı sıfırlanmasını kontrol ettır

Son düzenleyen: Moderatör:
9+4 de bos gebelık sonlandırıldıgında bhcg cok yuksek oldugundan sıfırlanması da ona gore 25 30gun kadar surdu doktorun acıklamasına gore.. ılk dusugumde 1 haftada sıfırlanmıstı 6.haftalıktı da. ondan dedım haftası etkıler dıye. lekelenme kahve kalan kandan dolayı olur ama pembe taze kan olur. kanama devam edıyor demek olur. o yuzden rısklı. neyse ıyı dusunelım . bı kan ver en ıyısı sıdırlanmasını kontrol ettır
Yani bilemiyorum artık yani hayırlısı neyse o olsun ama bencede belki sıfırlanma Dı ama bir ihtimal varımdır yeni gebelik diye iç sesim kafamı kemiriyor böyle nötr bir kafadayım heyecan da yok boşvercilikde yok bakalım Rabbim ne derse o olur

Yani bilemiyorum artık yani hayırlısı neyse o olsun ama bencede belki sıfırlanma Dı ama bir ihtimal varımdır yeni gebelik diye iç sesim kafamı kemiriyor böyle nötr bir kafadayım heyecan da yok boşvercilikde yok bakalım Rabbim ne derse o olur
olamaz dıye bısey yok tabıkı olabılır . ama artıs mı azalma mı daha net bılgın olsun dıye kan ver ıstedım. ya da tekrar yaparsan cızgı azalmıs mı koyulasmıs mı bıraz da olsa bılgın olur :dua: rabbım hayırlısıyla versın bebıs bekletmeden

olamaz dıye bısey yok tabıkı olabılır . ama artıs mı azalma mı daha net bılgın olsun dıye kan ver ıstedım. ya da tekrar yaparsan cızgı azalmıs mı koyulasmıs mı bıraz da olsa bılgın olur :dua: rabbım hayırlısıyla versın bebıs bekletmeden
Amiin 🤲🏻 tüm isteyenlerede rabbim hayırlıysa versin inşallah yarın sabah idrar testi yaparım gene biraz fark olursa kanda da bakarım yani olsada bu kadar çabuk idrarda çıkarmıydı ondan şüpheliyim

Amiin 🤲🏻 tüm isteyenlerede rabbim hayırlıysa versin inşallah yarın sabah idrar testi yaparım gene biraz fark olursa kanda da bakarım yani olsada bu kadar çabuk idrarda çıkarmıydı ondan şüpheliyim
dollenmeden 10 11 gun sonra sılık cızgıyle ogrenılebılıyor.

Zaten lekelenme devam ederken ilişki büyük risk Çünkü yara var zaten o kanama yapıyo enfeksiyon riski var rahimin kendini toplama süreci var bi kere ne bileyim iyi cesaret ben kürtajdan sonra epey zaman ilişkiye yanaşmamıştım korkumdan psikolojik olarak bi süre hazır da hissedememiştim kendimi ama o bireysel bişeydi kanama devam ederken ilişki de ne bileyim riski sanki 🧐

Zaten lekelenme devam ederken ilişki büyük risk Çünkü yara var zaten o kanama yapıyo enfeksiyon riski var rahimin kendini toplama süreci var bi kere ne bileyim iyi cesaret ben kürtajdan sonra epey zaman ilişkiye yanaşmamıştım korkumdan psikolojik olarak bi süre hazır da hissedememiştim kendimi ama o bireysel bişeydi kanama devam ederken ilişki de ne bileyim riski sanki 🧐
Kanama duruyodu tamamen bitmiş gibi ilişki esnasında da gelmiyordu afedersiniz sonrasında lavaboya çıktığımda geliyordu ağrım sızım da olmadı yani ondan rahattım psikoloji olarakta kendimi akışına bıraktım kendimi üzmemek yıpratmamak için hayırlısını diledim hep..

Kaç haftalıktı benimde skar gebelik bebek sezaryen dikişin olduğu bölgede döllenmişti 6 haftalıktı ama orda gelişmediği için 4 haftalık kalmıştı
Benimkisi kürtaj olduğumda 12 haftalıktı ama gelişimi 10 haftalıkken durmuş. Ultrasonda öyle görünüyordu

6 Kasım da kürtaj oldum lekelenmem tamamen biteli 2 gün oldu hiç korunmadım test 20. Günde silik pozitif çıktı kürtaj sonrası hiç adet olmadan aynı durumu yaşayan var mı kanda sıfırlanma adet olana kadar olmuyor diye duydum ancak idrarda çıkması gebelik olabilir mi
Bebek kaç haftalık di canım. Bthgc. Sıfırlanması bir ay suruyor

Benimde 12 haftalık bebeğimin kalbî durdu bir hafta oldu canım çok zor. Geçmiş olsun ama 1 ay bekle hemen geçmiyor. Bir tanemi oldu düşüğün

Benimde 12 haftalık bebeğimin kalbî durdu bir hafta oldu canım çok zor. Geçmiş olsun ama 1 ay bekle hemen geçmiyor. Bir tanemi oldu düşüğün
Çok geçmiş olsun,benim de aynı bir hafta önce kürtajım kalp durması sebebi ile oldu. Doktorunuz size sebebi ile ilgili herhangi bir tahminde bulundu mu?

Çok geçmiş olsun,benim de aynı bir hafta önce kürtajım kalp durması sebebi ile oldu. Doktorunuz size sebebi ile ilgili herhangi bir tahminde bulundu mu?
8 de randevum var ama bu benim 3 cu kaybın araştıracam. Kan pıhtılaşmqsi ve genetik test yaptıracak insllah sizinki neden olmuş

8 de randevum var ama bu benim 3 cu kaybın araştıracam. Kan pıhtılaşmqsi ve genetik test yaptıracak insllah sizinki neden olmuş
İnşallah sebep her ne ise belli olur da sağlıkla bebek sahibi olursunuz🙏benim de randevum yarın. Detaylı bir şekilde yarın sorup ona göre test yaptıracağım. Benim ilk kez başıma geldi ama insan tekrar yaşamaktan ister istemez korkuyor. Tabi nasibimizde ne varsa o olur yine de

İnşallah sebep her ne ise belli olur da sağlıkla bebek sahibi olursunuz🙏benim de randevum yarın. Detaylı bir şekilde yarın sorup ona göre test yaptıracağım. Benim ilk kez başıma geldi ama insan tekrar yaşamaktan ister istemez korkuyor. Tabi nasibimizde ne varsa o olur yine de
Benim bitane oğlum var canim. Şükür de yinde insan üzülüyor devlet hastanesi ne mi gidiyorsun

Benim bitane oğlum var canim. Şükür de yinde insan üzülüyor devlet hastanesi ne mi gidiyorsun
Hayır doktorun kendi özeline gidiyorum şansıma ne devlette ne özel hastahane de iyi bir doktor yoktu. Ama sonuç ne olursa olsun doktorum iyiyiymiş dedim kürtaj sürecindeki yaklaşımından. Allah bağışlasın evladınızı🙏insan illaki üzülüyor ama elbet vardır bir hayır

Back
X