• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan 20 gün sonra idrarda gebelik testi pozitif

Mucizemgitti

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
163
125
23
33
6 Kasım da kürtaj oldum lekelenmem tamamen biteli 2 gün oldu hiç korunmadım test 20. Günde silik pozitif çıktı kürtaj sonrası hiç adet olmadan aynı durumu yaşayan var mı kanda sıfırlanma adet olana kadar olmuyor diye duydum ancak idrarda çıkması gebelik olabilir mi

6 Kasım da kürtaj oldum lekelenmem tamamen biteli 2 gün oldu hiç korunmadım test 20. Günde silik pozitif çıktı kürtaj sonrası hiç adet olmadan aynı durumu yaşayan var mı kanda sıfırlanma adet olana kadar olmuyor diye duydum ancak idrarda çıkması gebelik olabilir mi
Kürdaştan sonra kontrole gitmedinmi hcg ne bakılmadımı bende senin gibi yeni kürdaş oldum 10 günüm bitti hcg ye doktor baktırdı sıfırlanmıştı

Kürdaştan sonra kontrole gitmedinmi hcg ne bakılmadımı bende senin gibi yeni kürdaş oldum 10 günüm bitti hcg ye doktor baktırdı sıfırlanmıştı
Bakmadı sadece ultrason dan göbekten baktı parça kalmamış temiz dedi o kadar kafam karıştı şimdi napsam ki acaba bilemedim

Canım sen bir kan tahlili yap için raha etsin birde neden karından tek baktıki bende ongün sonra gittim hem Altan hemde karından baktı birde hcg istedi
Hepsi temiz çıktı yinede korkuyorum birşey oldumu diye bende kürdaştan sonra hiç korunmadım bekliyorum

Canım bende ekim ayında kürtaj oldum kürtaj olduktan 1 hafta sonra sağlık ocağına hcg takibi yaptılar düşüyor mu diye kürtajdan 3 hafta sonra felan 50 lere düşmüştü ondan sonrada kan vermedim zaten ama sıfırlandı. Sende istersen yarın bi aile hekimine gidip baktır bence değerlerine.

lekelenmem bıtelı 2 gun oldu korunmuyorum demıssın de enfeksıyon kaparsın canım benım . en az 2 hafta ılıskı yasak zaten korunmak bıle degıl tamamen yasak. lekelenme surerken de ılıskı daha da rısklı.... soruna gelırsek bhcg haftaya gore degısır sıfırlanması. eger erken gebelıkse 10 15 gune sıfırlanıyor. olcturmen takıp ettırmen lazım. tamamen dusene kadar.

Zaten lekelenme devam ederken ilişki büyük risk Çünkü yara var zaten o kanama yapıyo enfeksiyon riski var rahimin kendini toplama süreci var bi kere ne bileyim iyi cesaret ben kürtajdan sonra epey zaman ilişkiye yanaşmamıştım korkumdan psikolojik olarak bi süre hazır da hissedememiştim kendimi ama o bireysel bişeydi kanama devam ederken ilişki de ne bileyim riski sanki 🧐

Canım sen bir kan tahlili yap için raha etsin birde neden karından tek baktıki bende ongün sonra gittim hem Altan hemde karından baktı birde hcg isted

Canım sen bir kan tahlili yap için raha etsin birde neden karından tek baktıki bende ongün sonra gittim hem Altan hemde karından baktı birde hcg istedi
Doktor dediki zaten kürtaj sonrası alttan bakıp kontrol ediyoruz dedi kan tahlili yaptırırım da idrarda değer düşmemişse oradada düşmemiştir belki ama günden güne düşüyor mu bakmak lazım herhalde

Canım bende ekim ayında kürtaj oldum kürtaj olduktan 1 hafta sonra sağlık ocağına hcg takibi yaptılar düşüyor mu diye kürtajdan 3 hafta sonra felan 50 lere düşmüştü ondan sonrada kan vermedim zaten ama sıfırlandı. Sende istersen yarın bi aile hekimine gidip baktır bence değerlerine.
Aynen bir daha baktırcam mecbur çünkü diş için antibiyotik kullanmaya başladım

lekelenmem bıtelı 2 gun oldu korunmuyorum demıssın de enfeksıyon kaparsın canım benım . en az 2 hafta ılıskı yasak zaten korunmak bıle degıl tamamen yasak. lekelenme surerken de ılıskı daha da rısklı.... soruna gelırsek bhcg haftaya gore degısır sıfırlanması. eger erken gebelıkse 10 15 gune sıfırlanıyor. olcturmen takıp ettırmen lazım. tamamen dusene kadar.
Şöyle ki benim doktorum 1 hafta sonra korunmadan ilişkiye başlayabilirsin demişti benim kanama çok uzun sürmedi lekelenme oluyordu böyle tamamen bitti gibi gelmiyor ilişki oluyor ondan sonra kahve pembemsi lekeler oluyo 1 gün ara veriyorduk sonra kesiliyor tamam bitti diyip tekrar deniyorduk yani gün aşırı oluyordu ilişki en son 2 gündürde 3 defa oldu ilişki kanama gelmedi gebelik haftam da 8 haftalıkken kalbi durmuş tu kürtaj olmuştu

Back
X