- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
korunmalarına rağmen hamile kalan bir sürü insan var.
eğer psikoljik ve ekonomik durum bir çocuğu büyütmeye ve yetiştirmeye elverişle değilse, aldırılması taraftarıyım.
sonuçta dünyaya gelecek çocuk aç bilaçi sokaklarda yaşamak zorunda kalabilir.
onun dünyaya getirip bakamayarak günah işleneceğine, bu şartlarda dünyaya getirilmemesini tercih ederim.
bu arada ben konu sahibi arkadaşın yerinde olsam, hamile kalsam ve bu çocuğu istiyorsam; başıma silah dayanacaksa bile aldırmam doğururdum ben.
valla hayatım ben ne yaşadım kimse bilmiyo nasıl bi psikoloji içindeyim neler yaşıyorum ben diğer insanlar benim yaşadıklarımı yaşamasın istiyorum tek uğraşım bu
valla hayatım ben ne yaşadım kimse bilmiyo nasıl bi psikoloji içindeyim neler yaşıyorum ben diğer insanlar benim yaşadıklarımı yaşamasın istiyorum tek uğraşım bu
çok teşekür ederim bu konuyu açtığın için. buradada çok kişiyle karşılaştım bebeklerini aldırmak isteyenlerle.belki burayı okuyunca vazgeçerler..
anketin tekrar düzenlenme şansı var ise düzenlensin ki bizler de oy kullanabilelim.
eğer aile yoksa ortada.. yaşlar küçük ve kişiler cahil ise bakamayacaksa doğrup rezil etmekten,madde bağımlısı,yada potansiyel suçlu yetiştirmektense, 8 haftalıktan küçük ceninler alınabilir.
ama gönül ister ki.. kimse ama hiç kimse on kere 10000 kere düşünmeden dünyaya getirmesin. devlet ortaokulda korunmayı anlatsın. malum ilişki yaşı çok fazla düştü. nasıl adet görmek ergenlik var ise koruması da yüzeysel şekilde anlatılmalı.
toplum bilinçlenmeli. kimse kolayca hamile kalıp doğurup cami bahçesine bırakmamalı. yada evde kendi yöntemleriyle düşürmemeli.
ben kürtaja HAYIR DİYORUM. ama, SOKAK ÇOCUĞUNA, Köpüaltı çocuklarına,Sevgisiz büyüyenlere,para karışılığı satılanlara daha göbek kordonu kesilmeden cami bahçelerine,çantalarla sokakalara terk edilenlere,5-6 aylıkken farkedilip resmen canlı bebeği düşürenlere de HAYIR diyorum. bunları yaşatacaklarını az çok tahmin edenler. Madem korunmayı akıl edemedin 2 ayı bulmadan aldırmaları suçlarını biraz olsun toplumdan uzak yaşar. öbür türlü hepimiz üzülüyoruz. hiç değilse sadece günahına giren üzülsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?