- Konu Sahibi xsxeker pembe
pumpkins sana katılıyorum..????????!!!!!!!!!!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben artık o bebekleri kullanarak dilenennlere inanmıyorum zavallı kuzucukları kullanıyolar rabbim isteyen herkese tez zamanda birer melek versin bilinçlendirilmeli kadınlar
Kimseyi kınamak suçlamak bizim haddimize değil hele kırmak hiç hoş değil arkadaşlar fikirlerinizi kimseyi kırmadan yapalım hata ve pişmanlık biz insanlar için.benim fikrim kürtajın akla bile getirilmemesi,biz yaklaşık 1yıldır bebek istiyoruz bu aşamada tedaviler falan,eline geçen de geri itiyor,kıymetini hiç bilmiyorlar,Allah kimsenin evini evlatsız bırakmasın derim ben...Allahtan korkulup bu nimetin kıymetini bilip şükretmek varken cinayet(bence öyle) gibi bir vebalin altına girmek ne akıl ne vicdan işidir.haa bir de çocuğum sakat doğacakmış diyip içini rahatlatmaya çalışanlar var,sanki haşa mevlam bilmiyor ne verdiğini ve doğduktan sonra özürlü yapacak kudreti yok,ozaman evlatlarınıza diyin ki yarın birgün kaza falan geçirip özürlü kalırsam vur beni evladım atlar gibi.Allah hepimize akıl fikir vicdan iman versin.konuyu açan arkadaşa ve hassasiyetle kürtaja karşı çıkan arkadaşlara saygılar...
yazdıkların bişey anlamadım arkadaşım,kimseyi kınamak,suçlamak bizim haddimize değil demişsin,biraz sonra "Allahtan korkulup bu nimetin kıymetini bilip şükretmek varken cinayet(bence öyle) gibi bir vebalin altına girmek ne akıl ne vicdan işidir."demişsin,sanırım ne demek istediğini kendinde bilmiyosun,biz en azından senin gibi "cinayet,akıl vicdan işi" falan gibi kelimeler kullanmadık,haklısın kimseyi suçlayıp,kınayamayız,fikirlerimizi beyan ederiz,beyan ederken de seçtiğimiz kelimelere dikkat ederiz.
canım sorun kınamak diil öyle yada böyle benim gibi hataya düşülmesini engellemek istiyorum ben 2 olucak hala anne olamadım ha ewet belki cezamı çekiyorum bilmiyorum sadece sölemek istediğimi anlatamadım heralde kızlar sadece belki hatayı engelleriz bilinçlendirebilmek adına belki bişiler yapabşiliriz derdim bu
ya bakamıyacağın çocuğa istemeden ve
anlamadan hamile kaldıysan ne olacak?
O çocuğa bakamadıktan,okutamadıktan iyi
bir ana baba olamadıktan sonra çocuğun
vebalini çekmek doğrumu sizce?
Evet kürtaj kötü ama son çare ise durumda
uygunsa bazen çözüm oluyor.