• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kürtaja hayır kampanyası

kürtajı ortan kaldırabilirmiyiz

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
35
Puanlar
118
Yer
İstanbul
kızlar bir fikrim var bi başlangıç yapalım netten bi kampanya başlatalım ve kürtaja hayır diyelim kürtajı 10 haftadan daha aşağıya çekelim ne dersiniz belki elele verirsek başarırız

allah düşürmesin o kararı verme durumuna,
kimseyi,hiçkimseyi...

can gelio bence onlara aminnn canım ama en azından kürtaj süresi düşsün bence 10 haftada kuzucukların kalbi atmaya başlio v

haydi bAYAnlar belki bu ş büyür herkese duyulur ve son olarak karar werilen iş işe yarar

haydi bAYAnlar belki bu ş büyür herkese duyulur ve son olarak karar werilen iş işe yarar

bende kürtaja hayır diyorum korunma yöntemleri çok fazla ama bununla ilgili hiç bilgisi olmayanlarda var bence kürtaj bebeğin sağlığında kötüye giden bir durum olmadıkça kesinlikle yapılmasın ama sağlıklı doğum kontrol yöntemleriyle ilgili halkı bilgilendirmeye yönelik çalışmalar konferanslar yapılmalı
kürtaja hayırkötükedihüso
anneliğe evet:CüvCüv:

ewliler için tamam ama evli olmayınca illaki alıyorlar :çok üzgünüm: ama 5. haftada atmaya baslıyor bebişlerin kalbi ki 10. haftada nasıl olur herseyi belirginlesiyor allah kimseyi o duruma düsürmesinsenağlama

Son düzenleme:
bende kürtaja hayır diyorum korunma yöntemleri çok fazla ama bununla ilgili hiç bilgisi olmayanlarda var bence kürtaj bebeğin sağlığında kötüye giden bir durum olmadıkça kesinlikle yapılmasın ama sağlıklı doğum kontrol yöntemleriyle ilgili halkı bilgilendirmeye yönelik çalışmalar konferanslar yapılmalı
kürtaja hayırkötükedihüso
anneliğe evet:CüvCüv:

ya ben oyumu yanlış yatım nasıl düzeltirim

Bence tamamen ortadan kalksın....
Kürtaja çok karşıyım herkes baştan önlemini almalı 5 dakikalık zevk için Çok üzgünüm çoook
Her zaman diyorum yinede diyeceğim Rabbim ne olursun isteyene kıymet bilene ver...
( Bana :utangac: )

konu çok güzel ve hassas..ama ben bu konu insanların kendi fikrine baglı diye düşünüyorum..Allah kimseyi düşürmesin,kesinlikle kınamıyorum..ayy nasıl aldırırlar demiyorum..insanın ne olacagı belli olmuyor..herkesin kendi düşüncesi işte..

ben malisefki bebeğini aldırmak zorunda kalanlardanım.....bazı durumlarda aldırmak gerekiyor bu da insanların kendi fikri...
ama allahım böyle karar vermek zorunda bırakmasıni kimseyi..hiç kolay bişey değil...

kızlar elele verirsek sanırım birilerine sesimizi duyuyuruz bi şekilde mutlka kızlar hadi bunu daha yukarılara taşıyalım ve ve evet ve bu konuda kadınlara konferans bverdirelim herkes bizim kadar şanslı diil bilmeyenler bilgisiz kalanlar var haydi kızlarrrrrrrr kürtajı ortadan kaldıralım en azından gerekmedikçe

kızlar sanırım en azından düşünyorum ben bi cahillik ettim 2 yıl oldu ama başkaları yaşamasın enazından d,iğer kadınlar bu durumu yaşamasın cahillik
not:korunmama rağmen gebe kaldım eşim istemediği için aldırdım

kızlar ben sadece en azından annelere destek olsun istiyorum bilgilendirelim bir birimizi bu konuyu daha geniş yerler taşıyalım bilgi herşeydir

Canım ben bebeğimi maalesef 13. haftada kaybetmiş bir kişiyim, bunu başta belirtme ihtiyacı duydum şöyle ki, herhangi bir konu hakkında yaşamadıkça fikir beyan etmemiz çok yanlış, evli olan veya olmayan ve küretaj olmak zorunda kalan bayanların yaşadıkları koşulları bilmeden evet şöyle olsun veya böyle olsun diyemem, kimbilir hangi şartlar onları bunu yapmaya sürükledi, rabbim kimseyi zorda bırakmasın, çok isteyen ve evlat acısı yaşamış bir insan olarak bunu söylüyorum, 10 haftalık sınırı koyarken bence doktorların da kanun koyucunun da az çok bildiği bir şey vardır, belki de çok kötü şartlarda küretaj iyi bir alternatiftir...

bende tamamen karşıyım Allahım kimseyi o karara götürmesin..

benim söylemek istediğim şey zorunluluklar dışı keyfi küretaj insanlar bilgi sahibi diil ve bilgilendirmek bizim elimizde

ayrıca ben bunu yaşadım çlok şstememe rağmen yitirdim kürtaj oldum ben bilinçlendirelim bilinçlenelim istiyorum sadece

evli olduğu halde sırf eşi istemediği için kürtaj yaptıran birinin böyle bi kampanya başlatması ilginç,sizce bu keyfi bi durum değil miydi acaba?

Back