yalel Begüm'ün Annesi... Kayıtlı Üye 15 Ocak 2009 5.494 45 1 Şubat 2012 Konu Sahibi yalel #21 roral .!.: ben de 20 aralıkta kürtaj oldum sizin yazdıklarınızı okurken yaşadıklarım tekrar geldi gözümün önüne. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın hiçbirimize gerçekten çok zor. bunu ancak yaşayan anlar. Genişletmek için tıkla... aynen öyle, yaşamayan ancak hariçten gazel okur. suçlar, yorum yapar kendince... insan, ne yaşadığını ancak kendisi bilir.
roral .!.: ben de 20 aralıkta kürtaj oldum sizin yazdıklarınızı okurken yaşadıklarım tekrar geldi gözümün önüne. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın hiçbirimize gerçekten çok zor. bunu ancak yaşayan anlar. Genişletmek için tıkla... aynen öyle, yaşamayan ancak hariçten gazel okur. suçlar, yorum yapar kendince... insan, ne yaşadığını ancak kendisi bilir.
Mylove Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2018 506 140 25 25 Mart 2019 Konu Sahibi yalel #22 Kızlar bugün gittim kontrole benmde mide bulantm kesilmisti ve bebegimin kalbi durmuş yarın kürtaj olacam da nasıl yapılıyor tam uyutuyolarmi
Kızlar bugün gittim kontrole benmde mide bulantm kesilmisti ve bebegimin kalbi durmuş yarın kürtaj olacam da nasıl yapılıyor tam uyutuyolarmi
Manolyanur Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 840 213 26 Mart 2019 Konu Sahibi yalel #23 Bayansuskun .!.: Kızlar bugün gittim kontrole benmde mide bulantm kesilmisti ve bebegimin kalbi durmuş yarın kürtaj olacam da nasıl yapılıyor tam uyutuyolarmi Genişletmek için tıkla... Oldunuz mu kürtaj zor muydu
Bayansuskun .!.: Kızlar bugün gittim kontrole benmde mide bulantm kesilmisti ve bebegimin kalbi durmuş yarın kürtaj olacam da nasıl yapılıyor tam uyutuyolarmi Genişletmek için tıkla... Oldunuz mu kürtaj zor muydu
Mylove Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2018 506 140 25 26 Mart 2019 Konu Sahibi yalel #24 Nayino1 .!.: Oldunuz mu kürtaj zor muydu Genişletmek için tıkla... Oldum sonrası zor sancı falan ama zaten tam uyuttular
Nayino1 .!.: Oldunuz mu kürtaj zor muydu Genişletmek için tıkla... Oldum sonrası zor sancı falan ama zaten tam uyuttular
Manolyanur Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 840 213 26 Mart 2019 Konu Sahibi yalel #25 Bayansuskun .!.: Oldum sonrası zor sancı falan ama zaten tam uyuttular Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun canım
Bayansuskun .!.: Oldum sonrası zor sancı falan ama zaten tam uyuttular Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun canım