- Konu Sahibi melekakman
-
Bence ön yargılı olunmamalı,en yakın arkadaşım 6 aylık hamile ve eşi başka bi kadına gidince ortada kaldı ailesi yok işi yok keşke en başından aldırmayı düşünebilseydi şimdi napcak bilmem ..istisna durumlarda var yani
Ya ne bağnaz bir toplumda yaşıyoruz kadın gayet normal bir soru sormuş tüm yobazlar atlamış niye kıyıyorsun o cana bilmemne diye. Kadının sorduğu soru nerede aldırabilirim tavsiyeniz nedir diye. İnsanların hayatlarını bilmeden ne biçim saldırıyorsunuz. Belki boşanma evresinde belki maddi durumu yok o cocuk uygun şartlarda büyüyemeyecek.. Ne kadar bencilsiniz sırf anne olmak istediğiniz için cocugun geleceğini düşünmeden doğurmaya programlanmışsınız..
Ya ne bağnaz bir toplumda yaşıyoruz kadın gayet normal bir soru sormuş tüm yobazlar atlamış niye kıyıyorsun o cana bilmemne diye. Kadının sorduğu soru nerede aldırabilirim tavsiyeniz nedir diye. İnsanların hayatlarını bilmeden ne biçim saldırıyorsunuz. Belki boşanma evresinde belki maddi durumu yok o cocuk uygun şartlarda büyüyemeyecek.. Ne kadar bencilsiniz sırf anne olmak istediğiniz için cocugun geleceğini düşünmeden doğurmaya programlanmışsınız..
yani yazmayım dedım ama dayanamadım wala .. buraya boyle bı konu acıp sahsen ben kendım ıcın bu yazı bı kufur gıbı geldı bana .. onca anne olmak ıcın ugrasan ınsanlar var burda her ay husrana ugrayıp gozyaslarına bogulanlar. madem ıstemıyordun neden onlemını almadın kardesım ? kolaymı bı Can a kıymak ? psıkolojmı bozdun resmen.. Allah m ısteyenlere vermez ıstemeyene verır.. demekkı boyle sınanıyoruz. o cann kıymetını bıl bence .. Aldırcaksanda kendı basına yap burda nıye paysıp uzuosunkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?