Kürtaj

melekakman

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
1
0
16
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum6 haftalık hamileyim eşimle aldığımız ortak kararla bu bebeği aldırmaya karar verdik ama bir türlü bu işlemi nerde gerçekleştirmenin doğru olacağına karar veremiyoruz.zaten çok korkuyorum birde aksilikle karsılaşmak istemiyorum. konu hakkında bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan acil yardım bekliyorum

yani yazmayım dedım ama dayanamadım wala .. buraya boyle bı konu acıp sahsen ben kendım ıcın bu yazı bı kufur gıbı geldı bana .. onca anne olmak ıcın ugrasan ınsanlar var burda her ay husrana ugrayıp gozyaslarına bogulanlar. madem ıstemıyordun neden onlemını almadın kardesım ? kolaymı bı Can a kıymak ? psıkolojmı bozdun resmen.. Allah m ısteyenlere vermez ıstemeyene verır.. demekkı boyle sınanıyoruz. o cann kıymetını bıl bence .. Aldırcaksanda kendı basına yap burda nıye paysıp uzuosunkı :47::47:

Yani sizin kararınız saygı duyayayım fakat o kadar yıllardır çocuk sahibi olmak isteyen anne adayları var.
Benim teyzem 6 yıl oldu bir sürü yöntem denediler ama olmadı olmuyor iştee.
Teyzemin ağladığı psikolojik yönden nasıl zarar gördüğünü ben çok iyi biliyorum.
Bir tek teyzem değil teyzem gibi nice kadınlar var ağlayan kendilerini harap eden.
O yüzden bir kez daha düşünü bence sizin canınız parçanız canına kıymak istediğiniz bebek.

ben.iki.yıldır.bebek.için.hüsran.oldum.bütün.yolları.deniyoruz.rabbim.o.güzel.varlığı.vermiyor.ışte.ama.sizde.kıymet.bilmiyorsunuz.insan.katil.olmak.istermi.ya.nasıl.kiyacaksin.o.yavruya.mis.gibi.kokusu.minicik.elleri.kıyamam.ya.allah.ıslah.etsin.ne.diyebilirimki.

Pardonda siz kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde mi yaşıyorsunuz..yoksa bu devirde korunma önlemi bilmeyecek kadar cahil bir insanmısınız..daha ağır kelimeler kullanmak istiyorum ama burası yeri değil..

ben ilk gördüğümde kürtaj yazınca dedim gireyim destek olayım arkadaşa.girmez olaydım.biz o bebeğe sahip olabilmek için nelerimizi vermezdik.ne sıkıntın var bilmiyorum ama sorun maddi yön ise bebek zaten kısmetiyle doğar.he yok istemiyorum diyosan ben 18 yaşımdan 22 yaşıma kadar cahil iken korunmayı becerebildiysem sen niye korunmadın arkadaşım..ben çok üzüldüm şuan sana ve eşine değil ama karnındaki masum meleğe..bu arada neden korkuyosunki bence hiç korkma.sen kararını vermişin zaten.millet düşük yapıyo kürtaj oluyo kendini yerden yere atıyo yavrusunu kaybettiği için.senin yerinde olmak isteyen nekadar çok kişi var bi düşün istersen.hiç bir şey için geç değil tekrar düşün derim ben:50::50:

günaydın

öncelikle bende ankradayım ve bunu yapabilecek çok hastane var özel mi devlet istiyosun önce onu belirt

ayrıca eğer bu ilk gebeliğiniz ise kürtaj teklikelidir biliyosunuz yanı sonrası için

bide neden vazgeçiyosun bu bebekten
ben 2,5 yıldır tırnağına hasretim eğer durumun musait ise kıyma yazık değil mi
sonra ya ararda bulamazsan o zaman o çekeceğin vicden azabı ne olacak
ama yok illa alınacaksada sakın bunu merdiven altı yerlerde yaptırma kendi sağlığın için

Herkes istediği gibi yaşamakta ve istediğini yapmakta özgürdür.

Fakat benim anlamadığım, evlisin ve eşin ile böyle bir karara varıyorsun?
Sebep nedir ki minnacık bir yavrunun dünyaya gelmesine engel olsun?
Keşke bu konuyu açmasaydın ve evlat sahibi olmaya çalışan bunca anne adayını üzmeseydin.
Allah kimseye yaşatmasın ama, bir daha düşün... Sonra pişman olursun iş işten geçer. :50:

Bence ön yargılı olunmamalı,en yakın arkadaşım 6 aylık hamile ve eşi başka bi kadına gidince ortada kaldı ailesi yok işi yok keşke en başından aldırmayı düşünebilseydi şimdi napcak bilmem ..istisna durumlarda var yani

Bence ön yargılı olunmamalı,en yakın arkadaşım 6 aylık hamile ve eşi başka bi kadına gidince ortada kaldı ailesi yok işi yok keşke en başından aldırmayı düşünebilseydi şimdi napcak bilmem ..istisna durumlarda var yani

iyide eşiyle karar alıyor evliliğnde bir sorun yok demekki

kararını yargılamanızı değil, yardımcı olmanızı istemiş. belki maddi imkanları yok bir çocuğu layığı ile büyütmek için. belki yüklü borcun altındalar. belli durumlar haricinde kürtaja karşıyım ama kararı alan kişiye böyle saldırılmasına da karşıyım. kimseyi ilgilendirmez, ister doğurur isterse doğurmaz.

evet yardım istemiş bayan ortak karar aldık bebeği aldırcaz yardım edın demıs !!! yaparken zevklıydı tabıı .. o zaman neden sormamıs kımseye ? yardım ısteyen bu bayan yuksek lısans yapmıs bırı !! bırakın Allah aşkına yaa madem bızı ılgılendırmıyor neden yazmış demkkı ılgılendırıyorkı bızde yorum yapmısık.. ne yanı bız sımdı buna surda bı doktor var cok guzel anlamadan bebegı alıyor öldürüyormu dıycez ?? yada korkma bunu aldır sonra gene olurmu dıycez ?? nasıl bı yardım edelım ? okadar sınırlendımkı sımdı isterlerse benı atsınlar şurdan ama .........:47:

Buraya olumsuz yorum yazan bütün arkadaşlarıma katılıyorum.. Ortada geçerli bir sebep olmadığı sürece yaptığınız resmen CİNAYET.. Çok yazık yaa gerçekten çok üzüldüm ve bi o kadar da sinirlendim yazdıklarınıza!!!!! Burada bebek hasretiyle yanan bunca insan varken bunları yazmanız................ Burdan sizi destekleyecek yorumlar alacağınızı zannetmiyorum..

Ya ne bağnaz bir toplumda yaşıyoruz kadın gayet normal bir soru sormuş tüm yobazlar atlamış niye kıyıyorsun o cana bilmemne diye. Kadının sorduğu soru nerede aldırabilirim tavsiyeniz nedir diye. İnsanların hayatlarını bilmeden ne biçim saldırıyorsunuz. Belki boşanma evresinde belki maddi durumu yok o cocuk uygun şartlarda büyüyemeyecek.. Ne kadar bencilsiniz sırf anne olmak istediğiniz için cocugun geleceğini düşünmeden doğurmaya programlanmışsınız..

Ya ne bağnaz bir toplumda yaşıyoruz kadın gayet normal bir soru sormuş tüm yobazlar atlamış niye kıyıyorsun o cana bilmemne diye. Kadının sorduğu soru nerede aldırabilirim tavsiyeniz nedir diye. İnsanların hayatlarını bilmeden ne biçim saldırıyorsunuz. Belki boşanma evresinde belki maddi durumu yok o cocuk uygun şartlarda büyüyemeyecek.. Ne kadar bencilsiniz sırf anne olmak istediğiniz için cocugun geleceğini düşünmeden doğurmaya programlanmışsınız..

yalnız şu var. bebeğin sağlık problemleri yok ve 6 aylık. Rabbim onu anne karnına yerleştirdiğinden itibaren ona bi ruh üflüyo ve de o da bizim gibi insan oluyo. kaldı ki anne baba karar vermiş kürtaja. o canı almaya Allahtan başka kimse müsade edemez. ki zaten bi sebep yok sanırım aldırmak için.

Cinayet işlemek ne zamandan beri ilerilik oluyor? Cinayete karşı çıkmaz yobazlıksa evet ben yobazım.

Kızlar saçmalamayın bu cinayet falan değil, bu bebek değil sadece bir hücre. Daha 4 haftalık ne kolu var ne bacağı. Yumurta da yemeyin o zaman o da tavugun döllenmiş yumurtası sonuçta. Kimsenin hayatını bu şekilde yargılayamazsınız eğer o bebek dünyaya gelip mutsuz bir aile ortamında yaşayacaksa maddi sıkıntılar çekip sokakta mendil satacaksa ya da sakat doğacaksa onu dünyaya getirmek bence cok daha büyük bir günah..

yani yazmayım dedım ama dayanamadım wala .. buraya boyle bı konu acıp sahsen ben kendım ıcın bu yazı bı kufur gıbı geldı bana .. onca anne olmak ıcın ugrasan ınsanlar var burda her ay husrana ugrayıp gozyaslarına bogulanlar. madem ıstemıyordun neden onlemını almadın kardesım ? kolaymı bı Can a kıymak ? psıkolojmı bozdun resmen.. Allah m ısteyenlere vermez ıstemeyene verır.. demekkı boyle sınanıyoruz. o cann kıymetını bıl bence .. Aldırcaksanda kendı basına yap burda nıye paysıp uzuosunkı :47::47:

sanane bee istediğini yapar kadın soru sormuş cevaplamak istiyosan cevaplsa yoksa kaybol fazlasına karışmak sana düşmez

Ben bebeğimi kaybettim günlerce kendime gelemediim siz nasıl kıyıyorsunuz anlamıyorum :S

Back