• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj

Ezk96

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
44
7
6
24
Kızlar 3 buçuk yıl oldu evleneli tam tüp bebeğe başlayacakken hamile olduğumu öğrendim çok mutluyduk.. İsmini bile düşünmüştük ama içimde hep bi sıkıntı vardı ve 8+5 te kalbi durdu ciğerim parçalandı desem yeridir eve giremedim çok şükür biraz toparladım. Benim gibi olup tekrar hamile kalan var mı eşim tüp bebeğe gidelim diyor zor hamile kalmıştım çünkü şimdi hiç olmaz gibime geliyor sizce ne yapayım 🥹

Düşük çoğu kadının başına geliyor malesef benimde ilk gebeliğin düşük oldu diğer hamileliklerimde sorun yaşamadım 2 evladım var..ümitsizliğe katılacak bir durum göremiyorum sizde eltimin 6 düşuğü oldu tüp bebeğe başlayacaklar umutsuz değiller

Düşük çoğu kadının başına geliyor malesef benimde ilk gebeliğin düşük oldu diğer hamileliklerimde sorun yaşamadım 2 evladım var..ümitsizliğe katılacak bir durum göremiyorum sizde eltimin 6 düşuğü oldu tüp bebeğe başlayacaklar umutsuz değiller
Ya inşallah sağlıklı gebeliğe ulaşabilirim uzun yıllar sonra olunca insan tekrar olmaz gibi düşünüyor ama umudumuz Allahtan teşekkür ederim yorumunuz için

Back
X