• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜRTAJ...

ilk gebeliğimde kalbi durdu spontan yani kendiliģinden düşük oldu ilk olduğu için kurtaj yapmadı dr um...ikincisi de aynı zamanlarda aynı şekilde oldu parça kaldığı ićin revizyon kürtajı oldum...3. Boş gebelikti kesede embriyo gelişmedi 9. Haftanın sonunda kürtaj oldum...dr um hiç bir şeyin yok sadece talihsiz bir şekilde üst uste yaşamışsın demişti...sonra sıkıntısız 2 gebelikle 2 kızimı aldım kucağıma
Aşağıdaki yorumu sizin için atmıştım etiketleyemedim

ZATEN KALBİ DURDU DİYE KENDİMİ SALMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA YİNE DE İÇİMDE Bİ YERLERDE ACABA OLUYO ARA ARA.. İNŞALLAH TEKRAR OLMAZ ŞU AN TEK DUAM BU. ÖNÜMÜZDEKİ BEBİKLERE BAKICAZ ARTIK... TEŞEKKÜR EDERİM BU YORUMUNUZ İÇİN. İYİ GELDİĞİNİ İNKAR EDEMEM...
Benimde rahim ağzında servikal gebeliğim sonlandırıldı 8 mayısta. çok sağlıklı ilerliyordu kanamalarıma rağmen kalbi atmaya büyümeye devam ediyordu ama sonlanmak zorunda kaldı. Bazen olabiliyor böyle. Geri alamıyoruz o zaman ileriye bakmak en güzeli. Geçmiş olsun.

Benimde rahim ağzında servikal gebeliğim sonlandırıldı 8 mayısta. çok sağlıklı ilerliyordu kanamalarıma rağmen kalbi atmaya büyümeye devam ediyordu ama sonlanmak zorunda kaldı. Bazen olabiliyor böyle. Geri alamıyoruz o zaman ileriye bakmak en güzeli. Geçmiş olsun.
EVET MAALESEF ELİMİZDEN GELMEYEN GÜCÜMÜZÜN YETMEDİĞİ BİR DURUM. O YÜZDEN ÖNÜMÜZDEKİ BEBİKLERE BAKICAZ :)

Back