tatlım 8.haftada kesin duyulması mı gerekiyomuş ki? benim 10.haftada bile nokta halindeydi yani
Evet gelişimi durdu aynı zamanda son iki haftanın ultrason görüntüleri arasında uçurum kadar fark vardı. .zaten farklı doktorlarada teyit ettirdik herşeye rağmen 4 günde fazladan bekledik ama maalesef missed abortion olayını yaşadık. .siz kaç haftalıkken kürtaj oldunuz? ?
10.haftada malesef ...
İnşallah bir daha hiç birimiz yasamayiz..gerçekten psikolojik olarak yipratici bir süreç. ..
Bende 7 ay önce düşük yaptım 4 aydır da korunmuyoruz hamile kalamadim çok zor yaşadıklarımız bende çok ağladım hala Ağlıyorum hiç unutulmuyor çevremde ki herkes hamile onları gördükçe daha çok üzülüyorum. Ama ilki öyle oldu diye sonra ki öyle olacak diye birşey yok Rabbimin takdiri böyleymis verende o alanda. Sen daha iyi bilirsin ama bence korunma artık olacağı varsa 1 yıl beklesen de 3 ay beklese nde değişen birsey olmaz. Düşük yaptıktan sonra hemen kalırım diye düşünüyordum ama olmadı ilki hemen olmuştu şimdide olmuyor diye üzül meye başladım. Rabbim sağlık versin gerisi gelir
Bencede çok normal değil bu kadar lekelenme olması içinizdeki parçaların tam temizlenmedigi anlamına gelebilir. .tedbir olsun diye farklı bir doktora gidip durumu anlatın..tekrar hamilelik düşünüyormusunuz
tatlım geçmiş olsun.kim diyor normal diye? ben de 1 ay önce kürtaj oldum ama lekelenmem 5 gün sürdü sonra geçti.bu kadar sürmesi normal i ki ? dr a kontrole gittin mi gittiysen bile bazen dr lar yanıltıyo insanı baska bi dra daha görün bence canım.bugün 29. günüm ve adet oldum ben herşey normal seyrinde yani sağlıklı geçen bir kürtaj düzenini bozmuyor insanın demek ki canım.canını sıkmak için söylemiyorum kesinlikle bence bi başka dr a daha görün..
Evet doktora tekrar gittim bugun polikistik over varmis bebek olmasi biraz zor dedi ne yapcam ben yaaaa
Evet doktora tekrar gittim bugun polikistik over varmis bebek olmasi biraz zor dedi ne yapcam ben yaaaa
Canim bekarkende kistlerim vardi ve evliligimin 8 ayinda hamile kaldim ama bebeğim 9aylik oldu ve dunyaya gelmeden onu kaybettim 1 yil korundum ve dis gebelik yuzunden kurtaj oldum uç ay geçti ve kist oluştu bende anlamadimbir de şunu soracağımz zor da madem ilkine nasıl hamile kaldın bunu sormadın mı? ya da kürtajdan sonra mı oluştu acaba bu kadar kısa zamanda? eğer öyleyse kürtaj olduğun dr dan uzak dur canım
Canim bekarkende kistlerim vardi ve evliligimin 8 ayinda hamile kaldim ama bebeğim 9aylik oldu ve dunyaya gelmeden onu kaybettim 1 yil korundum ve dis gebelik yuzunden kurtaj oldum uç ay geçti ve kist oluştu bende anlamadim
canım çok iyi bi dr bulup ona takibini yaptır ah bu doktorlar!
Canim bekarkende kistlerim vardi ve evliligimin 8 ayinda hamile kaldim ama bebeğim 9aylik oldu ve dunyaya gelmeden onu kaybettim 1 yil korundum ve dis gebelik yuzunden kurtaj oldum uç ay geçti ve kist oluştu bende anlamadim
Merhaba kader arkadaşlarım siteye sizlerden psikolojik yardim almak icin uye oldum oyle guzel iyi dileklerde bulunuyosunuz ki bende sizlerle tanisip kaynasmak istedim benimde 3 düşüğüm var ikisinde kürtaj oldum diğer biri ise kendi gitti.gerekli bi kac testler yapildi ve akabinde benim 12.kromozomumda da perisentrik inversiyon tespit edildi.son kurtajimda bebegime de kromozom analizi yapıldı ve ondada ayni sorunlar çıktı.tekrar hamile kalmaya korkuyorum bana benzer durumu olan arkadaslarimdan yardm bekliyorum[/QUOTE
gecmiş olsun canim bu dediğin şeyin tedavisi yokmuymuş. inş bu defa tedavi uygulanirsa böyle bir sey ile karsilasmazsin allah buyuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?