kürtaj yaşadıktan sonra tekrar hamile kalmaya korkanlar :((

azratek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
56
4
48
34
İzmir
Merhaba. .15 gün önce bebeğimin kalp atışları duyulmadigi için kürtaj olmak zorunda kaldım. ..hayalimiz hevesimiz kursagimizda kaldı. ..hemen daha dogrusu bekleme suresinden sonra yine bebek istiyorum. .fakat tekrar hamile kaldığımda bu acı tecrübenin tedirginliği hep uzerimde olacak..benim gibi düşünen hisseden var mı((

Heh heh ben mi yazdım bunları acaba??

Ben kürtaj sonrası doktor kontrolüne bile korkunç stresli gittim. Doktorun muayenehanesinden dar kaçtım.
Evet korkuyorum. Tekrar kürtaj olmak istemiyorum. Tekrar üzülmek istemiyorum.

Ama herşeyi oluruna bırakacağım. Ne de olsa korkmakla netice değişmiyor. Belki cesaret lazım bilmiyorum.

Evet asıl korktuğum tekrar üzülmek...netice ne yapsan değişmiyor gelde bu durumda herşeyi yoluna bırak. ..normalde bile birakamazken ..tekrar ovulasyon günü hesapla, gün aşırı ilişki, yok şu bitki yok şu kür vs..sil baştan herşey ilavesi hayal kırıklığıda cabası. .

kızlar ben aynı şeyi 4 kere yasadım gerçi biri normal doğumdu ama en sonunu 1 hafta önce yasadım artık bende anne olmak istiyorum

Normal doğumdu biri demişsin o da ki kötü sonuclandi.yani anne olmak istiyorum demissin ya?

evet 3. hamileliğim normal doğumdu 6 aylık bebeğimin kalp atışları durunca normal doğumla aldılar meleğimi 2 kerede kürtaj oldum 1 kerede kendi düştü kürtaja gerek kalmadı yani şuan yaşayan bebeğim yok 4 tane meleğim var

Allah sabir versin benimde 10haftalik bebeğim kurtajla son buldu . Allah hepimize tez zamanda saglikli sihhatli bebekler nasip etsin inşallah

Allah sabir versin benimde 10haftalik bebeğim kurtajla son buldu . Allah hepimize tez zamanda saglikli sihhatli bebekler nasip etsin inşallah
amin işallah en kısa zamanda tüm isteyenlere versin ama tamamınada erdirsin yarıda kalmasın uzun ömürlü sağlıklı olsun

Geçmiş olsun.benimde 3 ay oldu kürtaj olalı ve iki aydir lekelenmelerim bitmedi kurtaj sonrasi normal diyorlar ama yine korkuyorum :-(

amin işallah en kısa zamanda tüm isteyenlere versin ama tamamınada erdirsin yarıda kalmasın uzun ömürlü sağlıklı olsun

Geçmiş olsun.benimde 3 ay oldu kürtaj olalı ve iki aydir lekelenmelerim bitmedi kurtaj sonrasi normal diyorlar ama yine korkuyorum :-(

tatlım geçmiş olsun.kim diyor normal diye? ben de 1 ay önce kürtaj oldum ama lekelenmem 5 gün sürdü sonra geçti.bu kadar sürmesi normal i ki ? dr a kontrole gittin mi gittiysen bile bazen dr lar yanıltıyo insanı baska bi dra daha görün bence canım.bugün 29. günüm ve adet oldum ben herşey normal seyrinde yani sağlıklı geçen bir kürtaj düzenini bozmuyor insanın demek ki canım.canını sıkmak için söylemiyorum kesinlikle bence bi başka dr a daha görün..

amin canım..ben kürtaj olalı 29 gün oldu bugün regli oldum bebek hayalleri başka zamana kaldı yine

bence kürtajdan sonrra 1 regl görmeli hiç değilse hamile kalırsan son adet tarihin belli olur bende kürtaj olalı 13gün oldu nezaman regl olacam bilmiyorum ondan sonra başlıcam çalışmalara

Bencede çok normal değil bu kadar lekelenme olması içinizdeki parçaların tam temizlenmedigi anlamına gelebilir. .tedbir olsun diye farklı bir doktora gidip durumu anlatın..tekrar hamilelik düşünüyormusunuz

bence kürtajdan sonrra 1 regl görmeli hiç değilse hamile kalırsan son adet tarihin belli olur bende kürtaj olalı 13gün oldu nezaman regl olacam bilmiyorum ondan sonra başlıcam çalışmalara

tatlım zaten kürtaj günü reglinin ilk günü kabul edilir.ben 14. gün de yumurtlamıştım aman olmadı nasip

Siz kürtajdan sonra ara vermedinizmi hiç. .bana doktorum 3 ay beklersiniz iyi olur dedi..bekleme süresi neye göre belirleniyor

beklemedim canım.neye göre belirleniyo bilmiyorum heralde hastanın durumuna göredir.benim kontrolde herşey normaldi patoloji sonucumda temizdi ve kendimi yeni bir hamileliğe hazır hissediyorum hatta bu ay bile istedim ama olmadı.dr uma sorduğumda 3 ay bekle diyorum normalde hastalarıma ama beklemek istemezsen de sorun çıkmaz dedi bana. sen ne zaman kürtaj olmuştun?

Son düzenleme:

Bende 8.haftada bebeğin kalp atışı duyulmadigi için kürtaj oldum bugün 20 gün oluyor ne zaman regl olurum diye bekliyorum işte. . benim kontrol patoloji normal çıktı genetiğe göndermedik..benim doktorda aynısını söyledi 3 ay bekleyin ama size kalmış isterseniz beklemeyin dedi..bizde 2.reglden sonra diye belirledik süreci. .bu arada kürtaj sonrası 15-20 gün cinsel ilişki yasak dedi zaten.. inşallah Allah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucagimiza almak nasip eder canım. ..

tatlım 8.haftada kesin duyulması mı gerekiyomuş ki? benim 10.haftada bile nokta halindeydi yani

Bu aralar ne kadar sık karşılaşıyorum kürtajlarla eskiden bu kadar bebek ölümleri yoktu hepimizin allah yardımcısı olsun bende 2. Hamileliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım bende bebeğimin yaşamadığını 11. Haftada öğrendim ama 8 haftalıkken kalbi durmuş aradan 1 sene geçti tekrar hamile kalmak için cesaret edemedim ama şimdi istiyorum tekrardan rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı güzel haberlerimizi paylaşalım arkadaşlar olumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…