Kürtaj yaptırdım vijdan azabım çok yardım edin lütfen

Ay bi sus artık be. Kız da böyle olmasını istememiş. Ne ketum çıktın,
Aman boşverin ben her yoruma karşılıklı açtım bu yazıyı sadce en azından bir kişinin desteği olsun 1 kişi beni anlasın diye ne olursa olsun sorun değil içimdekinleri dokmezsem daha sorun olacaktı inanın

Kimseye muhtaç değilim
Yemin ediyorum bunu söyledi hatta bugün bile aynısını dedi ilaç ta koruyor dedi hatta yemin ediyorum
Yazmayayım dedim ama kimseye muhtaç değildiniz madem neden aradınız? Ve bakmak zorunda değiller . Üzüldüm sizin adınıza

Tabi kocalar korunamaz dimi aman ha pipileri düşer prezevatif takarlarsa

Dangıl dungul konuşmaya hakkın yok ama. Karşındaki zaten yaptığından pişman ve altını çiziyorum kazara , istemeye istemeye gebe kalmış. Sen kimsin, sen de bir kadınsın. Her şey insanlar için,

3 ay korunmayan insan istemeye istemeye gebe kalmaz. Hepimiz nasıl gebe kalındığını biliyoruz. İstemeyen insan dikkatli olur. 3 adet prezervatif kullanmayacağım diye süte güvenmez bu durumdaki insan.

Dangıl dungul konuşmaya hakkın yok ama. Karşındaki zaten yaptığından pişman ve altını çiziyorum kazara , istemeye istemeye gebe kalmış. Sen kimsin, sen de bir kadınsın. Her şey insanlar için,
Yoo kazara değil ki baya baya sevişerek korunmadan kalmıs 3 ay bana dr dese bile nasıl korunmaz (ben regl olmadiğim halde hep korundum çünkü çocuk istemiyorum net) şaka mı bu ne oldu şimdi

Herkesin yaşadığı yaşayacağı bambaşka şeyler bazıları 8 10 tane doğuruyor bazılarının gücü yetmiyor kimse baksın diye muhtaç değilim elbet ama eşim bile yokken 21 yaşında bir insanım nasıl bakacağım 2 coxuk birlikte o kadar şey atlattım ki bilemezsiniz piskolojim bile yeni düzeldi iyi değildim kötü yorum yazanlarada Allah razı olsun yazmayanlar da ben sadeve çok zorlanacagimi biliyordum elim ayağım birbirine dolandı ve sabahtan beri ağlıyorum pişmanım bu durumda kalsanız ne yapacaktınız bilmiyorum ama inanın zor bir durum.. Allah umarım isteyen herkese bahşeder. İnanın o durumda bende olsaydım şuan kendime ne küfürler ne beddualar eder utanırdım kendimden ama herkesin durumu kendine zor oluyor

Ne yazsam bilemedim. Şuan düşük yapıyorum cok üzgünüm ve sizin yazınızı okudum. Amacim sizi kırmak değil ama hamile kalmak bazen kolay gibi görünsede bir mucize. Sizede üzüldüm kolay değil desteksiz cocuk büyütmek. Biz burda ne desek boş o vijdan azabi malesef hep sizinle olacak. Ama ikinci çocuk için iyi düşünün ne esinize nede ailenize güvenin. Kendiniz altindan kalkabilecekseniz, hem piskolojik hem maddi hem manevi yönden, o zaman yapın. Bence piskolojik destek alın. Kolay atlatacaginizi düşünmüyorum.

Sizi anlayabildiğimi düşünüyorum, iki çocuğum varken ve küçük 2 yaşındayken yeniden hamile kaldım, maddi durumumuz kaldırıyordu, eşimle sorunlarım yoktu, kızlarım mutluydu, her sorunda koşan bir kv vardı, buna rağmen ikisine zor yetişiyorum, hayatım daha da zor olacak diye defalarca aldırmayı düşündüm, çünkü iki yeter diye düşünüyordum bedenen ve ruhen üçüncü imkansız geliyordu, aldırmadım ama o süreçten geçtim, bebeğiniz küçük, maddi sıkıntılar var, eş ayrı bir dünya, hele de destek olacak kimseniz yok, o psikolojiyi yaşayan bilir, hakkınızda hayırlısı olsun.

Senin kocan adam olsa böyle olmazdı günahı onun boynuna olsun esas

Kusıra bakmayın asla yargılamak falan değil amacım.Allah yardımcınız olsun,ama hala bir bebek daha istiyordum diyorsunuz.Nasıl isteyebiliyorsunuz onu anlamıyorum.Eşinizin desteği yok,calısmıyor,gidiyor gelmiyor falan anneniz asla destek olmuyor,eşinizin ailesi destek olmuyor,maddi durumunuz da kötüymüs elimde hic bisey yok demişsiniz.Neden bu hayata tekrar cocuk getirmek istiyorsunuz ki.Bir tane kürtaj olmussunuz hala bir cocuk daha istiyorum diyorsunuz,ben nasıl istiyorsunuz onu anlamadım.
Bu imkanlarla bu ailenizle.Lütfen kırılmayın asla amacım yargılamak ya da üzmek değil.İnsanlar neler yasıyor bilemeyiz.
Rabbim yardımcınız olsun tekrar gecmis olsun

Anneyi kayınvalideyi geçtim de eşiniz artık hayat arkadaşınız siz doğuma yakınken oğlunun yanına gidip orda kalıcam doğum yapacağın zaman gelirim ne demek yani son zamanlarda ağırlaşmış oluyorsun erken doğum olabilir ya da evde bişey olabilir

Sonra durumum düzelir se şuan değil demek istediğim

Ailesi kabul etmedi etse gidecekti.. Ne olursa olsun diyorum sustum ama çok çok üzdü

Büyüklere suç bulmayın en büyük hata sizde korunsaydınız. Dünyaya çocuk getirmek ya da getirmemek bizim elimizde kimse bakmak zorunda değil kimseyi zorunlu tutamayız bu anne ya da teyze, hala vs vs.. Burda bende dahil çocuk için senelerimiz veriyoruz olsun diye neler yapıyoruz bu size verilmiş en büyük nimetken elinizin tersiyle itmişsiniz çok ama çok üzüldüm

Bu konu buraya yazılacak en son konu sanırım. Evde boş kaldığımda bu foruma giriyorum ve gündemdeki konuların %90’ı bebek sahibi olmak isteyen kadınlarla dolu. Yaptığınız şey cinayettir kim ne derse desin. Ha 2 yaşında bir bebeği sokağa atmışsınız ha 8 haftalık bir bebeği aldırmışsınız. 8 haftalıksa zaten kalbi atan bir canlı olmuş oluyor. Üstelik korunmayarak ona o canı verende siz olmuşsunuz. Sizi üzmek istemem ama kayınvalideniz eşiniz annenizi anlatarak suçun birazda onlarda olduğunu düşünüyorsunuz ama bence bunun sorumluluğu tamamen sizde önce onu kabul edin. Yazdıklarınızı cevaplarınızı okuduğumda kendinizi teselli edecek size hak verecek insanlar aradığınızı gözlemledim açıkçası konuyu o yüzden açmışsınız. Kendiniz az çok savunuyorsunuz bence kendinize sorun şu an olsa aynı şeyi yapar mıydım diye. O zaman pişmanlığınızı da tartın. Bu konu eminim ki çoğu insanı da incitecektir.

Bu kadar kendine acıman hiç sağlıklı değil.Allah aşkına yaa herkes sana yardım etmek zorunda mı??Ben ikiz üstüne oğlumu aynı anda büyüttüm.Hem de kavga,savaş,kaos içinde.Valla bir kişiden bile destek almadım.Olmus artık aldirmissin çocuğu ne diyelim Allah affetsin.O konudan bağımsız olarak düşüncem kendine acımayı bırak.Herkesin sınavı ayrı herkesin yükü kendine ağır.Ama hiç bir şey (iyi-kotu) kalıcı değil.Sen sağlam dur olgunlukla karşıla ki bu kadar dertlenme.Psikolojik destek al diyecem ama inan bana olay sen de bitiyor.

Şöyle bi düşündüm de. Ben de oğlum 15 aylıkken hamile kaldım ve annem ailem şehir dışında kayınvalidem de bana daha sözlenmeden ben çocuk bakmam dediği için oğlumu daha bir kere ne bıraktım. Ne de Zor zamanımda yanıma çağırdım rabbim muhtaç etmesin. Eşim de çok yoğun çalışan biri oğlum küçükken sürekli şehir dışındaydı 4-5 gün vs. Artık yorgunluktan ağlıyordum tansiyonum düşüyordu ama kendim bakıyorsum. Şimdi hamileyim eşim yine şehir dışında çok bunalıyorum ama yine de kimseden bişey beklemiyorum çünkü bunun sorumlusu benim. He keşke iyi insan olsa da yardıma çğırsam kayınvalidemi ama değil napayım yani. Bir de anlamadığım eşin eaki eşinin yanına mı gidiyor yani? Ordaki evlat da sendeki ne? seni tam benimseyememiş olabilirler mi? Kürtaja iyi yapmışsın diyemem günahı var ama kürtajdan önce çocuk yapmamaya çalışsaydın keşke. Kazara mı oldu giidp hap alsaydın ertesi gğn hapı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…