Kürtaj ve hemen ardından boşanmak..

Yasal sure 10 hafta ve esimin imzasini almislardi ama zorunlu mu onu bilmiyorum. Aci cekmedim hatta agri kesicilerimi bile kullanmamistim. Ayni gun hastaneden ciktim ama 1-2 gun dinlenmek gerekir ve arac kullanmamaniz lazim. 2018 degildi benim ama cok eski de degil.

Eski konularına baktım. 2015 te 30 yaşında olduğunu söylemişsin
Eger tam 30 isen o zaman, suan 33 yaşındasın.
Boşanacaksın anladıgım.
Yeniden evlenebilir misin, evlenirsin ama tabi bosanman kac zaman sürer orasını bilemem.
En iyi ihtimal bu sene boşansan,anlaşmalı,2 sene sonra hayat arkadaşım ben bu kisiyle evlenecegim desen yaşın 35 olacak.
Ya da evlenmekte istemeyebilirsin ama keşke cocugum olsaydı diye üzülebilirsin.

Cok büyük yanlıştasın bence ..

Birsürü babasız büyüyen cocuk var. Anladığım ailen de arkanda suan,baba evindesin dogru mu?

Çalışıyor musun?

Çocuğunu aldırdın diyelim cok pisman olma ihtimalin var. Bir daha anne olmama ihtimalin var.bir suru ihtimal var yani
Evet hayat ihtimaller uzerine yürümüyor zaten ama bence bu cana kıyma.

Allah sana vermis bu canı. Bak cocugu olmayan nice insan var.. iyi düşün.. yapma bence.

Bir örnek anlatayım sana,
Bir komsum vardı 35 yasinda.. 24 yaşında evlenmiş,kocası onu aldatmış,bu arada kocası teyzesinin oğlu.. üstüne kendisini tecavuz etmis.Yani karısını tecavüz ediyor. Uzerinde tişörtünü yırtmış falan. Aglaya sizlaya baba evine donmuş. Baba evinde cocugunu dogurdu. Bir erkek çocuğu
Babasi annesi evde bir tane bekar bacısı ve oğlu.
O kadar sen şakrak neselilerdi ki. Baba desen pisligin teki,hapise giriyor falan. Yurtdışında yaşıyor. 2 3 senede bir gelebilirse geliyor.
Bir nafaka vardı onunla cocugun beslenmesini vs hallediyordu. Bir erzak dolabi vardi :) Devlet okuluna gönderdi okuttu. Suanda cocuk lisede. Duyduguma gore kolejde okuyormus. Cok beyefendi,saygılı sessiz bir cocuktu ben suan onlarla gorusmuyorum en son bıraktığımda böyleydi. Kadinda suan 40 yasinda olmuştur.. Cocugu bir kez gördüm gecenlerde yolda, el salladi bana..
Kadin cok becerikliydi. Doğuluydu,hamarattı. Mertti. Ama iste talih,kotu bir evlilik yaşamıştı ,cok ta güzeldi... Banane erkeklerden derdi hepsinin icine... edeyim derdi afedersin cocuguna cok guzel baktı,büyüttü yetiştirdi öpüyordu sarılıyordu. Anneanne teyze cok seviyorlardı

Neler neler var su hayatta,hepimiz şanslı doğmuyoruz,şanslı bir evlilik yapmiyoruz elbette
Ben sanırım senin yerinde olsaydım aldırmazdım
Bu arada bende evliyim.
Benimde evliligimde sorunlar yaşanıyor. Hangimizin evliliğinde olmuyor ki?

Ben o terbiyesiz kocan icin birsey diyemicem. O apayri bir konu.. Sen bu cocugu isteyerek yapmışsın. Kazayla falan da olmamış
Lütfen lütfen iyi düşün

Her bekarım diyene inanacak değiller herhalde sonuöta yasal bir zorunluluk bu hastane de kendi sorumluluğunu atmak için evli olup olmadığına gerekli yerlerden bakacaktır. Niye hastane kendi başını belaya soksun

10 hafta yasal süre ama 9. Hafta doktor kontrole gittiğimde elleri ayakları oluşmaya başalamıştı en önemlisi kalbi atıyordu benim doktorum ne olursa olsun yasal felan dinlemez özel de olmasına rağmen cana kıyamaz bi anne olarak sizde nolur düşünün tekrar tekrar. Ahirette o bebek karşınıza çıkacak sizi anlamaya çalışıyorum zor bi durum ama boşanmış bebeği çocuğu olanlar ne yapsın bi şekilde rabbim sabrını veriyor

Kendi adima empati de yapsam ( belki yapamadigimdan) insan yavrusuna kiyamaz gibi geliyor.tek istisnayi tecavuz olarak goruyorum.yine kendi adima cok zor kavustugum icin.hamileyken kaybetme korkusunu cok yasadigim icin.dakika basi tuvalete gittim 9 ay acaba kanama var mi diye.benim direnc gostermem bu yuzden.tabii herkes kendi yasadigini bilir.herkes icin hayirlisi olsun ve alinan kararlar hayirli kararlar olsun

Ben ozel hastanede olmustum ama yinede esim imza verdi. Her ozel imzasiz yapmiyordur muhtemelen.
Hatta bazi ozel hastaneler kurtaj da yapmiyor.

Farzedelim o bebek dogmustu simdiye kadar. Napacaktiniz? Bebeginizi birakacak miydiniz ya fa ona kiyacak miydiniz? Diyeceksiniz ki doganla, karnindakini nasil iliskilendiyorsun? Hic bir farki yok. Ben 7. Haftada kalp atisini duydum. Dusunsene henüz karninda 7. Haftasi ve kalbi pit pit atiyor. Nolur kiyma ona. Ileride cok pisman olacaksin. Ahirette karsina cikip hesap soracak. Nolur yapma...

Ben ozel hastanede olmustum ama yinede esim imza verdi. Her ozel imzasiz yapmiyordur muhtemelen.
Hatta bazi ozel hastaneler kurtaj da yapmiyor.

açık yüreklilikle söylemen taktire şayan zira birazdan ahirette yanacaksın diye doluşanlar olursa şaşırma. taşlamayı çok seven bi milletiz bu da beni çileden çıkartıyor...

Hayat vermek sadece maddi değil zaten
Hayat verebilmek maddi manevi yetebilmek,tamamlamaktır.insan yetistrmek bir sanattır..
En mantıklı kararı vermişsin..emin ol

açık yüreklilikle söylemen taktire şayan zira birazdan ahirette yanacaksın diye doluşanlar olursa şaşırma. taşlamayı çok seven bi milletiz bu da beni çileden çıkartıyor...

Önemli degil doluşsunlar. Bu surece girerken eminim herkes hassas oldugu konulari arastirmistir ve zaten ona gore kararini vermistir. Ustune soylenen seyler havada kaliyor bana gore.

Zevki veya keyfi kurtaj gibi ifadeler var mesela. Kimse hayatim cok sıkıcı gideyim bir hamile kalayim sonra kurtaj heyecani yasayayim demiyordur.
Ortada illa psikopat koca veya bosanma olmasina da gerek yok herkesin kendi icinde gecerli sebebleri vardir. Durduk yere ameliyat olmanin zevkli bir yanini goremiyorum.

Annenin ve babanin calismamasi mi gerekiyor bu yardim icin

Yuh size!

Kocanız istiyor diye hamile kaldınız.
Boşuyor diye o cana kıyacaksınız.

Ne kadar gaddar ve akılsız bir yaratıksınız.

Yazıklar olsun.

Allah yardımcın olsun cnm cocugu aldır yada aldırma dıyemem ıkısınınde zorlu yanları var hayırlısı olsun hakkında

Bdv de görüyoruz, çoğu gebelik sözde kazara ama kociş istiyor diye, kocişi eve bağlamak için, kociş boşamasın diye, berbat bir evliliği kurtarsın diye yapılıyor.
İşe yaramazsa, bu yükten kürtajla kolayca kurtuluyor BAĞZI kadınlar.

Ayrılık sebebi nedir peki ? neden bu kadar inatlık yapıyor size karşı ?

zaten insanların kararlarını sorgulamak bile yeteri kadar iğrenç. isteyen zevk için bile yapıyorsa ayıbı da günahı da kendine. bu kimseyi ilgilendirmez.
biz millet olarak başkalarına parmak sallamayı çok seviyoruz. herkes ne hayatlar yaşıyor, konu kendisi olunca doğru başkası olunca kendi pisliklerini örtmek pahasına tü kaka.
bdv de sizin gibi kafalar görmek beni mutlu etse de çoğunluk, bir insanın yardım talebi ile açtığı konularda ona yardım etmek yerine ahkam kesiyor, ağır hakaretlerde bulunuyor, aşağılıyor vs. bu çok ama çok korkunç.
çok sevdiğim bir söz vardır kimse kınadığını yaşamadan ölmez diye..
burda başkasını kınayan, itham eden, aşağılayan herkese temennimdir kınadığınızı yaşayınız.

Yasal olanı imza ile yapılması evet ama düşünün ülkemizde her şey yasal mı ?? Devlet hastanesinde yaptıramazsınız evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…