- 10 Ekim 2014
- 31.529
- 140.975
-
- Konu Sahibi bikahvebana
Her bekarım diyene inanacak değiller herhalde sonuöta yasal bir zorunluluk bu hastane de kendi sorumluluğunu atmak için evli olup olmadığına gerekli yerlerden bakacaktır. Niye hastane kendi başını belaya soksunBekarım desende olur kim bilicek işki o raddeye gelmesin, kesin emin misin bu karardan, bebek 6-7 haftaya kadar kalp atışı bile olmuyor sonradan tamamlanıyor organlar velhasıl büyük bir karar ama dediklerinizede hak vermemek mümkün değil
Kendi adima empati de yapsam ( belki yapamadigimdan) insan yavrusuna kiyamaz gibi geliyor.tek istisnayi tecavuz olarak goruyorum.yine kendi adima cok zor kavustugum icin.hamileyken kaybetme korkusunu cok yasadigim icin.dakika basi tuvalete gittim 9 ay acaba kanama var mi diye.benim direnc gostermem bu yuzden.tabii herkes kendi yasadigini bilir.herkes icin hayirlisi olsun ve alinan kararlar hayirli kararlar olsunEsinden siddet goren hakaret eden aldatilan kadinlar hamileyim konusu acinca herkes neden yaptin oyle bir adamdan diye yukleniyor.
Bu konu sahibini de elestiren olabilir.
Onun dogrusu degildir.
Bebeklere karsi hassasiyeti vardir.
Aldirmak yanlis bir harekettir.
Konu sahibi de haklidir yasadigini bilemeyiz aldirma hakki var ve kullanabilir.
Neden empati yapmak yerine birbirimizi net olarak kiriyor ve oteliyoruz.
Ayrica niye konulara gore farkli yorum yapiyoruz.
Ayni konuda iki kisi konu acsa farkli yorumlar yapiliyor.
özel hastanelerde babanın herhangi bir onayı sorulmuyor benim bildiğim kürtaj için. veya özel doktorların muayenehanelerinde.
bugün bir imza için beni uğraştırma diyen adam yarın çocuğuna ne kadar babalık yapabilir ki?
Ben ozel hastanede olmustum ama yinede esim imza verdi. Her ozel imzasiz yapmiyordur muhtemelen.
Hatta bazi ozel hastaneler kurtaj da yapmiyor.
Hayat vermek sadece maddi değil zatenİşte bi hayat neye göre ve kime göre bi hayat? Madii anlamda bi hayat verebilirdim çalışıyorum iyi bi mesleğim var kimseye ihtiyacım yok çok şükür.. Ama tabi psikopat manyak bi babanın çocuğunu doğurup psikolojik olarak hangi seviyede sağlıksız bi anne ve çocuk olurduk orası büyük muamma.. Önüne bakıyo zaten insan hayat devam ediyo da, duyguların da manuel kontrolu olsa keşke :)
Evet biZzat dün gittim boşanan annelere ve cocuklara aile yardımı adı altında aylık 850 tl dedi parçalanan aileler için bir uygulamaymış illerde bulunan aile sosyal politikalar ve sosyal yardımlaşma da yardımcı oluyorlarTürkiyedemi oluyor bunlar
açık yüreklilikle söylemen taktire şayan zira birazdan ahirette yanacaksın diye doluşanlar olursa şaşırma. taşlamayı çok seven bi milletiz bu da beni çileden çıkartıyor...
Annenin ve babanin calismamasi mi gerekiyor bu yardim icinEvet biZzat dün gittim boşanan annelere ve cocuklara aile yardımı adı altında aylık 850 tl dedi parçalanan aileler için bir uygulamaymış illerde bulunan aile sosyal politikalar ve sosyal yardımlaşma da yardımcı oluyorlar
Yuh size!Yakın zamanda açtığım konuyu okuyanlar olmuştur. Hamileyim çok yeni ve boşanmayı düşünüyorum. Çocuk aldırma tecrübesi olanlar ve özellikle 2018'de aldıranlar yardım edin. Yasal süre nedir, eş rızası lazım mı? Çok acı çeker miyim? Hemen ardından boşanmayı düşünüyorum. Eşimden yana ümidim kalmadı. Bu fikirleri eşimle paylaşamadım henüz çünkü arayıp sormuyor annemin evindeyim...
Bdv de görüyoruz, çoğu gebelik sözde kazara ama kociş istiyor diye, kocişi eve bağlamak için, kociş boşamasın diye, berbat bir evliliği kurtarsın diye yapılıyor.Önemli degil doluşsunlar. Bu surece girerken eminim herkes hassas oldugu konulari arastirmistir ve zaten ona gore kararini vermistir. Ustune soylenen seyler havada kaliyor bana gore.
Zevki veya keyfi kurtaj gibi ifadeler var mesela. Kimse hayatim cok sıkıcı gideyim bir hamile kalayim sonra kurtaj heyecani yasayayim demiyordur.
Ortada illa psikopat koca veya bosanma olmasina da gerek yok herkesin kendi icinde gecerli sebebleri vardir. Durduk yere ameliyat olmanin zevkli bir yanini goremiyorum.
Ayrılık sebebi nedir peki ? neden bu kadar inatlık yapıyor size karşı ?Onunla bir bağım kalsın istemiyorum ve çocuğum babasız büyüyecek bana hesap soracak. Onu zor bir hayata mahkum etmek istemiyorum. Kafam çok karışık çünkü o kadar yanlış geliyor ki bana bir cana kıymak....
Önemli degil doluşsunlar. Bu surece girerken eminim herkes hassas oldugu konulari arastirmistir ve zaten ona gore kararini vermistir. Ustune soylenen seyler havada kaliyor bana gore.
Zevki veya keyfi kurtaj gibi ifadeler var mesela. Kimse hayatim cok sıkıcı gideyim bir hamile kalayim sonra kurtaj heyecani yasayayim demiyordur.
Ortada illa psikopat koca veya bosanma olmasina da gerek yok herkesin kendi icinde gecerli sebebleri vardir. Durduk yere ameliyat olmanin zevkli bir yanini goremiyorum.