- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- Konu Sahibi bikahvebana
Kaç haftalık hamilesin konu sahibi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben değil de bana cevap yazan arkadaş vermişti örnek evet canım :) Yani örnek çok tabi sınav da çok beterin beteri var daha fazla zorluklar yaşayan çok insan var.. Allah herkese en hayırlı zamanda ve sağlıklı şekilde evlat versin diye dua etmekten başka çare yok canımCanım sen demet akalını örnek vermişsin bende onun yakın arkadaşı seren serengili örnek vereyim. hamile kalıyor ancak 9. veya 8. ayınca bebek karnında vefat ediyor. yani tam doğum yapacak bebek ölüyor. bütün gebelik evrelerini yaşıyorsun ama sonuçlanmıyor. var rabbimin bi bildiği Allah sevindirir inşallah tez zamanda yüzünü güldürür. senin sınavında böyle.
Onunla bir bağım kalsın istemiyorum ve çocuğum babasız büyüyecek bana hesap soracak. Onu zor bir hayata mahkum etmek istemiyorum. Kafam çok karışık çünkü o kadar yanlış geliyor ki bana bir cana kıymak....
Yakın zamanda açtığım konuyu okuyanlar olmuştur. Hamileyim çok yeni ve boşanmayı düşünüyorum. Çocuk aldırma tecrübesi olanlar ve özellikle 2018'de aldıranlar yardım edin. Yasal süre nedir, eş rızası lazım mı? Çok acı çeker miyim? Hemen ardından boşanmayı düşünüyorum. Eşimden yana ümidim kalmadı. Bu fikirleri eşimle paylaşamadım henüz çünkü arayıp sormuyor annemin evindeyim...
Yakın zamanda açtığım konuyu okuyanlar olmuştur. Hamileyim çok yeni ve boşanmayı düşünüyorum. Çocuk aldırma tecrübesi olanlar ve özellikle 2018'de aldıranlar yardım edin. Yasal süre nedir, eş rızası lazım mı? Çok acı çeker miyim? Hemen ardından boşanmayı düşünüyorum. Eşimden yana ümidim kalmadı. Bu fikirleri eşimle paylaşamadım henüz çünkü arayıp sormuyor annemin evindeyim...
İşte bi hayat neye göre ve kime göre bi hayat? Madii anlamda bi hayat verebilirdim çalışıyorum iyi bi mesleğim var kimseye ihtiyacım yok çok şükür.. Ama tabi psikopat manyak bi babanın çocuğunu doğurup psikolojik olarak hangi seviyede sağlıksız bi anne ve çocuk olurduk orası büyük muamma.. Önüne bakıyo zaten insan hayat devam ediyo da, duyguların da manuel kontrolu olsa keşke :)Öyle olması gerekiyordu yaptım,
Bir hayat veremiyeceksem dogurmamin anlamı da yok deyip önünüze bakicaksiniz.
Suçluluk duygusu boş gereksiz.
ben mecburi kürtaj olmuştum.bebeğim karnımda kalbi durmuştu.o dönem dinlediğim şarkılar çaldığında hala ağlarım kimseye belli etmeden.seni çok iyi anlıyabiliyorum.işin duygusal boyutu çok çok farklı.elinden bir hayat akıp gidiyor.çok yüklenme kendine.napsan etsen çıkmaz zaten ama bunun günahıyla kendini daha fazla ezme.İşte bi hayat neye göre ve kime göre bi hayat? Madii anlamda bi hayat verebilirdim çalışıyorum iyi bi mesleğim var kimseye ihtiyacım yok çok şükür.. Ama tabi psikopat manyak bi babanın çocuğunu doğurup psikolojik olarak hangi seviyede sağlıksız bi anne ve çocuk olurduk orası büyük muamma.. Önüne bakıyo zaten insan hayat devam ediyo da, duyguların da manuel kontrolu olsa keşke :)
Kaç haftalık hamilesin konu sahibi?
Senin de Allah kalbine ferahlık versin inşallah canım çok geçmiş olsun Bazen geliyo işte böyle konular da olunca :)ben mecburi kürtaj olmuştum.bebeğim karnımda kalbi durmuştu.o dönem dinlediğim şarkılar çaldığında hala ağlarım kimseye belli etmeden.seni çok iyi anlıyabiliyorum.işin duygusal boyutu çok çok farklı.elinden bir hayat akıp gidiyor.çok yüklenme kendine.napsan etsen çıkmaz zaten ama bunun günahıyla kendini daha fazla ezme.
Bu arada babası ile iletişim kurduk sonunda ve onay vermiyor kürtaja. Barışmayı da düşünmüyor kesinlikle. Bu çocuğu beraber yaptık şimdi beni buna mecbur bırakamazsın dedim ve beni uğraştırma diyor. Ve bir ton aşağılama, hakaret, iğrenç sözler... Karşımdaki adama zerre kadar güvenim kalmadı ki evlilik emek isterdi ve ben en az bir sene sabredip ne yapabiliyoruz görmek isterdim. Çok yazıkmış....
Kaç haftalık bebekOnunla bir bağım kalsın istemiyorum ve çocuğum babasız büyüyecek bana hesap soracak. Onu zor bir hayata mahkum etmek istemiyorum. Kafam çok karışık çünkü o kadar yanlış geliyor ki bana bir cana kıymak....
Bekarım desende olur kim bilicek işki o raddeye gelmesin, kesin emin misin bu karardan, bebek 6-7 haftaya kadar kalp atışı bile olmuyor sonradan tamamlanıyor organlar velhasıl büyük bir karar ama dediklerinizede hak vermemek mümkün değilPeki özel bir muayenehanesi olan bir doktora gitseniz veya özel bir hastaneye.
Belki ücreti fazla olur ama ille de es rızası diye tuttururlar mi ki orada da ?
Bunu okuyunca insan ciddi yardmlar var zannedicek. Ah keske.Aile sosyal politika bakanlıgı boşandıgın zaman hem sanahem cocuga gelir sağlıyor kalacak yerin yoksa sıgınma evleri var cocuguna kıyma devletin bir sürü imkanları var