Eski konularına baktım. 2015 te 30 yaşında olduğunu söylemişsin
Eger tam 30 isen o zaman, suan 33 yaşındasın.
Boşanacaksın anladıgım.
Yeniden evlenebilir misin, evlenirsin ama tabi bosanman kac zaman sürer orasını bilemem.
En iyi ihtimal bu sene boşansan,anlaşmalı,2 sene sonra hayat arkadaşım ben bu kisiyle evlenecegim desen yaşın 35 olacak.
Ya da evlenmekte istemeyebilirsin ama keşke cocugum olsaydı diye üzülebilirsin.
Cok büyük yanlıştasın bence ..
Birsürü babasız büyüyen cocuk var. Anladığım ailen de arkanda suan,baba evindesin dogru mu?
Çalışıyor musun?
Çocuğunu aldırdın diyelim cok pisman olma ihtimalin var. Bir daha anne olmama ihtimalin var.bir suru ihtimal var yani
Evet hayat ihtimaller uzerine yürümüyor zaten ama bence bu cana kıyma.
Allah sana vermis bu canı. Bak cocugu olmayan nice insan var.. iyi düşün.. yapma bence.
Bir örnek anlatayım sana,
Bir komsum vardı 35 yasinda.. 24 yaşında evlenmiş,kocası onu aldatmış,bu arada kocası teyzesinin oğlu.. üstüne kendisini tecavuz etmis.Yani karısını tecavüz ediyor. Uzerinde tişörtünü yırtmış falan. Aglaya sizlaya baba evine donmuş. Baba evinde cocugunu dogurdu. Bir erkek çocuğu
Babasi annesi evde bir tane bekar bacısı ve oğlu.
O kadar sen şakrak neselilerdi ki. Baba desen pisligin teki,hapise giriyor falan. Yurtdışında yaşıyor. 2 3 senede bir gelebilirse geliyor.
Bir nafaka vardı onunla cocugun beslenmesini vs hallediyordu. Bir erzak dolabi vardi :) Devlet okuluna gönderdi okuttu. Suanda cocuk lisede. Duyduguma gore kolejde okuyormus. Cok beyefendi,saygılı sessiz bir cocuktu ben suan onlarla gorusmuyorum en son bıraktığımda böyleydi. Kadinda suan 40 yasinda olmuştur.. Cocugu bir kez gördüm gecenlerde yolda, el salladi bana..
Kadin cok becerikliydi. Doğuluydu,hamarattı. Mertti. Ama iste talih,kotu bir evlilik yaşamıştı ,cok ta güzeldi... Banane erkeklerden derdi hepsinin icine... edeyim derdi afedersin cocuguna cok guzel baktı,büyüttü yetiştirdi öpüyordu sarılıyordu. Anneanne teyze cok seviyorlardı
Neler neler var su hayatta,hepimiz şanslı doğmuyoruz,şanslı bir evlilik yapmiyoruz elbette
Ben sanırım senin yerinde olsaydım aldırmazdım
Bu arada bende evliyim.
Benimde evliligimde sorunlar yaşanıyor. Hangimizin evliliğinde olmuyor ki?
Ben o terbiyesiz kocan icin birsey diyemicem. O apayri bir konu.. Sen bu cocugu isteyerek yapmışsın. Kazayla falan da olmamış
Lütfen lütfen iyi düşün