Yaşadığın çok zor süreçler Rabbim dayanma gücü versin inşallah canım .çok saçma ama hafta sonu tatili mi olur hastanede ne alaka .kalbi duran düşen bebekler kendini sonlandırıyor normalde demişti bana doktor.yani engelli olma ihtimali yüksek hastalıklı embriyo sayılıyor demişti ama sen fetal de temiz çıkmış o halde senin arastirilman mi gerekiyor ki lupus hastalığı varmış mesela bebeği virüs olarak görüyor vücut atmaya çalışıyor çok ilginç şeyler aklım duruyor benimde inan ki .kürtajdan sonra parça falan kalmanolasiligina karşı gidiyorsun zaten perinatolojiye hastaneden çıkış yaparken söylemişlerdir sana evrak falan vermediler mi.pataloji aslında genellikle temiz çıkıyor bana doktor bebek mi idi gebelik mi idi yaşanan yada mool gebelik falan oluyor ya anneye hastalık verebilir mi diye bakılıyor. Hematoloji için de ozeldeki doktorum istedi bir kaç test ücret ödememek icin devlette yapacağım önce dahiliye gidip sonra o alannacip randevu alınabiliyor sanırım canimBenim de tedavi ile oldu sayılır kuzum. Aşılama sürecinde oldu.
Bende genetige gitmeyi düşünüyorum randevumu 20.gun muayenesi ile ayni gune alcam bakarlar insallah testleri tahlilleri yaparlar diyorum. Benim bebegim evde düştü biz götürdük yanimizda hastaneye giderken ama test yapilmiyor ilkinde dediler sonra birde ne alakaysa bugun cumartesi anca pazartesine yapilir test malesef getirdiginiz ornek pazartesine dayanmaz falan gibi seyler sacmaladilar. Biz fetal dna yaptırmıştık onun sonucu temiz geldi dedim, bizde genetite zaten fetaldeki testleri yapiyoruz bebekte birsey yokmus tamam dedi doktor. Yine gittigimde sorcam tabiki de. Patolojiye gitti bizim orneklerimiz bakalim ne gelecek sonuc.
Insallah genetikte zorluk cikarmazlar da esimle bana genetik test ve pıhtılaşma testlerini yaparlar. Perinatolog bölümüne doktor mu yönlendirdi seni kuzum ? Bende görünmek istiyorum oraya. Ekstra ne yapiyorlar o bölümde?
Hematoloji sanirim dedigin bölüm oraya randevu alip gitmek gerekiyor degil mi ?