- 22 Mart 2024
- 351
- -57
- 18
- 28
- Konu Sahibi girlll5587
Boş gebelik sonrası kürtaj olup ne Zaman gebe kaldınız sağlıklı ilerledi mi sonrası ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 defa ust uste bos gebelik gecirdim kurtaj oldm. Sonrasinda 5 ay korundum vucudum toparlansin diye. Sonrasinda hemen hamile kaldim. Doktorunuz kac ay korunun derse mutlaka dinleyin. Vitaminlerinize baktirin eksik olan varsa takviye alin vucudunuzu hazirlayin. Gecmis olsunBoş gebelik sonrası kürtaj olup ne Zaman gebe kaldınız sağlıklı ilerledi mi sonrası ???
Teşekkür ederim neden iki kez oldu doktorum bana tekrar etme olasılığı düşük dedi de2 defa ust uste bos gebelik gecirdim kurtaj oldm. Sonrasinda 5 ay korundum vucudum toparlansin diye. Sonrasinda hemen hamile kaldim. Doktorunuz kac ay korunun derse mutlaka dinleyin. Vitaminlerinize baktirin eksik olan varsa takviye alin vucudunuzu hazirlayin. Gecmis olsun
Banada ilk seferde oyle demisti doktor. Ama malesef ikinci sefer tekrarladi. Ama gercekten dusuk ihtimal olan bir durum sizde ole olur diye endişelenmeyin. Ilk kurtajdan sonra doktorum 2 ay korunun demisti. Biz korunmadik malesef hemen diger ay hamile kaldim ve yine bos oldu. Ve ilkinden sonra meger vitaminlerim yerle bir olmus o şekildede saglikli bir gebelik beklenemezdi zaten. Oyuzden 2 yada 3 ay korunmayi ihmal etmeyinTeşekkür ederim neden iki kez oldu doktorum bana tekrar etme olasılığı düşük dedi de
Çok üzüldüm ben kürtajın ilk günü vitamin kullanmaya başladım kan ilacı folik asit doktorum 1 adet gör dene dedi bakalım umarım hemen sağlıklı şekilde olur ekimde dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı tek tüplüyüm ardı boş gebelik oldu ve kürtaj olalı 15 gün oluyorBanada ilk seferde oyle demisti doktor. Ama malesef ikinci sefer tekrarladi. Ama gercekten dusuk ihtimal olan bir durum sizde ole olur diye endişelenmeyin. Ilk kurtajdan sonra doktorum 2 ay korunun demisti. Biz korunmadik malesef hemen diger ay hamile kaldim ve yine bos oldu. Ve ilkinden sonra meger vitaminlerim yerle bir olmus o şekildede saglikli bir gebelik beklenemezdi zaten. Oyuzden 2 yada 3 ay korunmayi ihmal etmeyin
boş gebelik kürtajı nasıl oldunuz hemen toparlandınız mı anlatabilir misinizÇok üzüldüm ben kürtajın ilk günü vitamin kullanmaya başladım kan ilacı folik asit doktorum 1 adet gör dene dedi bakalım umarım hemen sağlıklı şekilde olur ekimde dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı tek tüplüyüm ardı boş gebelik oldu ve kürtaj olalı 15 gün oluyor
sizde kürtaj sürecini paylaşabilir misiniz bana da boş gebelik dedi doktor hemen kürtaja alabilirim dedi hazır değilim dedim.. haftaya kadr düşmezse kürtaj olacağım2 defa ust uste bos gebelik gecirdim kurtaj oldm. Sonrasinda 5 ay korundum vucudum toparlansin diye. Sonrasinda hemen hamile kaldim. Doktorunuz kac ay korunun derse mutlaka dinleyin. Vitaminlerinize baktirin eksik olan varsa takviye alin vucudunuzu hazirlayin. Gecmis olsun
Kürtajda korkacak birsey yok. 5 dklik bir işlem. Anestesi veriolar ama sen anestezi istedigini mutlaka belirtsizde kürtaj sürecini paylaşabilir misiniz bana da boş gebelik dedi doktor hemen kürtaja alabilirim dedi hazır değilim dedim.. haftaya kadr düşmezse kürtaj olacağım
Calismiyorm. Aslnda şöyle soliyim 2 defa kurtaj oldum biri devlette biri ozelde ikiside anesteziyle oldu. Devlette oldugum zaman 1 hafta kanamam ve agrim oldu. Ozelde oldugumda cok cok az kanamam ve cok az agrim oldu cok rahattimsonrasında ağrı vs oluyor mu? çalışan mısınız rapor vs veriyorlar mı
İki defa yaşadım ben. Tekrarlama riski az dediler ama bende tekrarladı tabi tekrarlamayan da çok kişi var. Sonra araştırma süreci hsg felan derken 4-5 ay bekledim pıhtılaşmadan şüphelenildi şimdi yeniden gebeyim 6+3 ama bu defa boş değil inşallah sağlıklı ilerler ama oksapar iğne ve coraspin kullanıyorumBoş gebelik sonrası kürtaj olup ne Zaman gebe kaldınız sağlıklı ilerledi mi sonrası ???
Çok geçmiş olsun bende bütün testleri yaptırdım bakalım inşallah sağlıkla tekrar gebe kalırımİki defa yaşadım ben. Tekrarlama riski az dediler ama bende tekrarladı tabi tekrarlamayan da çok kişi var. Sonra araştırma süreci hsg felan derken 4-5 ay bekledim pıhtılaşmadan şüphelenildi şimdi yeniden gebeyim 6+3 ama bu defa boş değil inşallah sağlıklı ilerler ama oksapar iğne ve coraspin kullanıyorum
9. Haftaya kadar bekledik keseler ikizdi bende yolk saç oluştu fakat sonradan kayboldu anestezili şekilde kürtaj oldum 1 saat yattım sonra eve geçtim ağrım olmadı sadece biraz kanamam oldu o şekil deboş gebelik kürtajı nasıl oldunuz hemen toparlandınız mı anlatabilir misiniz