• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj

Çok sevindim sıkıntı olamamasına. benimde kürtajdan sonra 20. Günüm bugün ovülasyon testiyle takip ettim dün ve bugün büyük ihtimal yarın yumurtlama olacak olmaz diye düşünüyordum kasıklarımda ağrı ve şeffaf akıntı başlayınca bir deneyim dedim. Güzel haberler alırsınız umarım🌸
Ovulasyon testinde nasıl oldu? Benim her gün aynı orta koyulukta oldu anlamamıştım

IMG_4697.webp
IMG_4697.webp

Suan yok rahim
Çok sevindim sıkıntı olamamasına. benimde kürtajdan sonra 20. Günüm bugün ovülasyon testiyle takip ettim dün ve bugün büyük ihtimal yarın yumurtlama olacak olmaz diye düşünüyordum kasıklarımda ağrı ve şeffaf akıntı başlayınca bir deneyim dedim. Güzel haberler alırsınız umarım🌸
Çok yıprandı olsa bile sağlıklı olma ihtimali çok düşük

Canım ben bütün genetik testleri yaptırdım sorun yok doktorlar bakmamız gereken herşeye baktık ince ince araştırdık dedi Rabbim nasip ederse istiyorum
Ben çok kötü grip oldum içimde birsey vardı bakalım birazdan test yapcam yoksa ilaç alcam

Ovülasyon testinde Yumurtlama oldu iki gün üst üste bugün çatladı çok silikleşmiş değerlendiriyoruz bakalım Rabbim nasip etsin
Hakkında hayırlısı olsun ben dün hastanelik oldum serumlar ilaçlar adet oldum sende olursan üzülme temizlenmiş olur bu adetten sonra denersin

Back
X