Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 22 sinde oldum siz neden oldunuz kürtajBen de 23 Ekim'de kürtaj oldum 30 ila 45 gün içerisinde yeniden regl olacagini söylemişti doktorum
Benimde aynı sebebi söylendi ama benim 7 haftalıktıÇok geçmiş olsun, şifalar diliyorum. 9 haftalık bebeğimin kese küçüklüğü nedeniyle kalbi durdu.
Benimde aynı sebebi söylendi ama benim 7 haftalıktı
Doktor nasıl bir yol izlemenizi söyledi bundan sonra size
Akraba evliliği mi. Var sizdeİlk regl sonrası yeniden bebek deneyebilirsiniz dedi, genetik bozukluk sebebiyle yaşanan bir düşük olduğunu büyük olasilikla tekrar etmeyeceğini söylediler.
Hayır kesinlikle hiçbir akrabalık durumu sözkonusu degil, ayrı memleketlerin insaniyiz. Kalitesiz yumurta ve sperm kaynaklı olabilir, ilk embriyo oluşumu sırasında hücre bölünmesi sırasında bir anormali oluşabilir yani aslinda su ve ya bu sebepten diye kesin bir şey söylemek mumkkun değil. Yediğimiz GDO'lu gıdalar, kullandığımız ilaçlar, içtiğimiz su bile bir takım komplikasyonlara sebebiyet veriyor iste. İnşallah bir daha tekrarı olmaz ve rabbim isteyen herkese sağlıklı bir bebek nasip ederAkraba evliliği mi. Var sizde
Öncelikle çok geçmiş olsun. Araştırma hastanesinde verdim kanı geçen hafta. İlk gebelikte yapılmıyor değilmiş o durum gerek görmüyorlarmış ama doktor sana soruyor ilk gebelikte önermiyoruz yine de istiyor musun diye bizde istediğimizi söyledik o şekilde kâğıtlar imzalayıp kanımız alındıArkadaslar merhaba. Ben aksam 9 gibi kurtaj oldum. Sizler genetik teste nerede gönderdiniz? Devlet hastanesi ilk düşükte göndermiyor dediler. Sizler nereye gonderdiniz bilgi verir misini
36 gün sonra oldum ben canımKürtaj sonrası ne zaman Regl olunuyor
Ben özel hastanede oldumÖncelikle çok geçmiş olsun. Araştırma hastanesinde verdim kanı geçen hafta. İlk gebelikte yapılmıyor değilmiş o durum gerek görmüyorlarmış ama doktor sana soruyor ilk gebelikte önermiyoruz yine de istiyor musun diye bizde istediğimizi söyledik o şekilde kâğıtlar imzalayıp kanımız alındı
Herkesin doktoru farklı şeyler söylüyor inan insan ne yapacağını şaşırıyor. Korunmanla ilgili bir şey dedi mi doktorunuzBen özel hastanede oldum
Doktor gerek yok ilk gebelikte dedi yaptırmadı bana test. Bebeği patolojiye gönderdi sadece
1.regl ol gel bir muane edeyim ondan sonra konuşalım dediHerkesin doktoru farklı şeyler söylüyor inan insan ne yapacağını şaşırıyor. Korunmanla ilgili bir şey dedi mi doktorunuz
Arkadaslar merhaba. Ben aksam 9 gibi kurtaj oldum. Sizler genetik teste nerede gönderdiniz? Devlet hastanesi ilk düşükte göndermiyor dediler. Sizler nereye gonderdiniz bilgi verir misiniz.
Benim de ilk düşüktü biz şehir hastanesinde kromozom verdik. Ama pıhtılaşmaları istemedi doktor onları da özelde verdim. Sizin sonuçlarınız çıktı mı?Öncelikle çok geçmiş olsun. Araştırma hastanesinde verdim kanı geçen hafta. İlk gebelikte yapılmıyor değilmiş o durum gerek görmüyorlarmış ama doktor sana soruyor ilk gebelikte önermiyoruz yine de istiyor musun diye bizde istediğimizi söyledik o şekilde kâğıtlar imzalayıp kanımız alındı
Bana normalde ilk adetten sonra toparlanmış dedi ama psikolojik olarak iyi hissetmiyorsan korun hem de test verdiğim için sonuçlarını beklemiş oluruz dedi o yüzden korunuyorum test vereli 1buçuk ay olduHerkesin doktoru farklı şeyler söylüyor inan insan ne yapacağını şaşırıyor. Korunmanla ilgili bir şey dedi mi doktorunuz
Kromozom hariç hepsi çıktı çok şükür temiz kromozom tayini 1 ayı bulur dedi doktorBenim de ilk düşüktü biz şehir hastanesinde kromozom verdik. Ama pıhtılaşmaları istemedi doktor onları da özelde verdim. Sizin sonuçlarınız çıktı mı?
Bizim 3 ay yasak dedi ben muayene oldum her şey yolunda demişti 1 ay önce.1.regl ol gel bir muane edeyim ondan sonra konuşalım dedi
Bir buçuk aya çıkmış olması lazım aradınız mı hastaneyiBana normalde ilk adetten sonra toparlanmış dedi ama psikolojik olarak iyi hissetmiyorsan korun hem de test verdiğim için sonuçlarını beklemiş oluruz dedi o yüzden korunuyorum test vereli 1buçuk ay oldu