- 15 Şubat 2016
- 908
- 659
- 23
- 32
Merhaba hanımlarr .. Bugun ikizlerim oldugunu ögrendim fakat kalp atışları olmadigi icin kürtaj oldum.. Zaten başindan beri sorunlu bir gebelikti 1 hafta önceden doktorum sıkıntılı oldugunu degisiklik olmazsa 1 hafta sonra kürtaj olacagimi soylemisti ama yinede bir umut bekliyodum .. Bugun gittim ikiz olduklarini ogrendim ama kalp atislari yoktu ve dogru duzgun bi bebek ve kese gelisimide yoktu ve gittiler benden.. Ama icim rahat ilk gebeligim ve ikizlere hamile kalmisim .. bu benim icin mutluluk. Doktorum 2 ay korunup tekrar calismalara baslayabilirsin dedi. Ne olursa olsun tekrar hamile kalmak istiyorum .. hatta kürtajdan sonra daha cabuk hamile kalabilecegimi soyluyolar. Benim durumumda olan arkadaslar birbirimize destek olup burda dertleselim diye hemen konu acmak istedim .. hatta basindan gecen arkadaslar da bize akil verip oneri de bulunurlar heralde ![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)