Kürtaj Sonrası Ve Tekrar Gebe Kalmak İsteyenler Gelin Bu Süreci Beraber Yaşayalım

mineltk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
908
659
23
32
Merhaba hanımlarr .. Bugun ikizlerim oldugunu ögrendim fakat kalp atışları olmadigi icin kürtaj oldum.. Zaten başindan beri sorunlu bir gebelikti 1 hafta önceden doktorum sıkıntılı oldugunu degisiklik olmazsa 1 hafta sonra kürtaj olacagimi soylemisti ama yinede bir umut bekliyodum .. Bugun gittim ikiz olduklarini ogrendim ama kalp atislari yoktu ve dogru duzgun bi bebek ve kese gelisimide yoktu ve gittiler benden.. Ama icim rahat ilk gebeligim ve ikizlere hamile kalmisim .. bu benim icin mutluluk. Doktorum 2 ay korunup tekrar calismalara baslayabilirsin dedi. Ne olursa olsun tekrar hamile kalmak istiyorum .. hatta kürtajdan sonra daha cabuk hamile kalabilecegimi soyluyolar. Benim durumumda olan arkadaslar birbirimize destek olup burda dertleselim diye hemen konu acmak istedim .. hatta basindan gecen arkadaslar da bize akil verip oneri de bulunurlar heralde :KK15:

Merhaba hanımlarr .. Bugun ikizlerim oldugunu ögrendim fakat kalp atışları olmadigi icin kürtaj oldum.. Zaten başindan beri sorunlu bir gebelikti 1 hafta önceden doktorum sıkıntılı oldugunu degisiklik olmazsa 1 hafta sonra kürtaj olacagimi soylemisti ama yinede bir umut bekliyodum .. Bugun gittim ikiz olduklarini ogrendim ama kalp atislari yoktu ve dogru duzgun bi bebek ve kese gelisimide yoktu ve gittiler benden.. Ama icim rahat ilk gebeligim ve ikizlere hamile kalmisim .. bu benim icin mutluluk. Doktorum 2 ay korunup tekrar calismalara baslayabilirsin dedi. Ne olursa olsun tekrar hamile kalmak istiyorum .. hatta kürtajdan sonra daha cabuk hamile kalabilecegimi soyluyolar. Benim durumumda olan arkadaslar birbirimize destek olup burda dertleselim diye hemen konu acmak istedim .. hatta basindan gecen arkadaslar da bize akil verip oneri de bulunurlar heralde :KK15:
Cnm benim bi tanıdığım da zorunlu kürtaj olmuştu kalp atışları Durmuş gelismemis bebek içinde ve 3 aylık tedavi sürecine girilmis şimdi igne oluyor xok geçmiş olsun bende kürtaj olmadım ama yumurta catlatma ignesi oldum ilk kez heyecanla sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı hepimiz için

İnş canım bende uç aylık bebeğim düştü ve ustunden dört buçuk yıl geçti işlerden fırsat bulup gitmedim doktora bir sorun da yok ama olmadı korunmadik da herşey nsip ama ayaklara dikkat et usutme

Geçmiş olsun canım bende 31 mayısta kürtaj oldum cok ıstemıstım ama kese boştu inş rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlat nasıp etsın

Geçmiş olsun canım bende 31 mayısta kürtaj oldum cok ıstemıstım ama kese boştu inş rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlat nasıp etsın
Bırde 4 ay once evlendım tek korkum 37 yasındayım içimde hep olumsuz şeyler gecıyor ya olmuycak yada yıne aynısı yasarsam

Bırde 4 ay once evlendım tek korkum 37 yasındayım içimde hep olumsuz şeyler gecıyor ya olmuycak yada yıne aynısı yasarsam
Bana doktorum heran hamile kalabilirsjn dedi cunku kurtajdan sonra hemen kaliniyormus .. sende bence korunma calismalara devam et zaten rahim kendini hazir hissettigi an hamile kaliyosun .. Rabbim can verdikten sonra kim.ne derse desin boş canim icini ferah tut .. bende 7 aylik evliyim ama icim cok rahat hic degilse hamile kalabiliyorum cok sukur sende boyle dusun .. hayirlisi olsun hepimiz icinn

Merhaba kızlar nasılsınız .. Hayırlı ramazanlar haftaya persembe kurtajdan sonrakı 30. gunum acaba adet olcakmıyım kurtaj olan arkadaslar kurtajdan sonra ne zaman adet oldunuz acaba ?? acıkcası korunmuyoruuuz umarım adet olmam :D

Back