kürtaj sonrası tekrar gebelik

peem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
21
6
27
kızlar merhaba 4 nisanda 8 haftalık gebeyken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj olmak zorunda kaldım kürtaj sonrası kontrollerimde doktorum hiçbir sorun olmadığını söyledi.yıkıldım gerçekten ama çoğu insan yaşıyormuş bu durumu yapıcak bişey yok dedim hayırlısı böyleymiş.2ay korunun dedi bende tabi betam sıfırlanmış mı diye kontrol ettirdim 09.05.2022 de beta testi verdim 23 çıktı doktoruma söyledim 2 haftaya sıfırlanır dedi bende 2 ay dolar dolmaz gebelik düşünüyorum bu durumda olan varmı siz neler yapıyorsunuz biraz konuşmak istedim

Çok geçmiş olsun. Ben de 9.haftalıkken kalp durması sebebi ile kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Malesef bu durum çok yaygın.Doktorum ilk adetten sonra deneyebilirsin dedi. Sonrasında hemen hamile kaldım. Siz de doktorunuzu dinleyin inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsınız.

böyle hemen gebe kalanları duydukça çok umutlanıyorum inşallah bende tekrardan aynı şeyleri tabiki sağlıklı şekilde yaşayabilirim.

böyle hemen gebe kalanları duydukça çok umutlanıyorum inşallah bende tekrardan aynı şeyleri tabiki sağlıklı şekilde yaşayabilirim.
Folik asit kullanmıyorsanız kullanın ve stresten uzak durmaya çalışın kötü tecrübenizi düşünmemeye çalışın.

Ben de cuma gunu malesef kurtaj olmak zorunda kaldim ayni sebepten dolayi, dusunmeden insan edemiyor ama sanirim hayirlisi deyip yola devam etmek gerekiyor. Rahmin durumuna gore ben de denemeye baslayacagim kontrollerden sonra.

Ablam düşük yaptı kürtaj oldu doktor 3 ay süre verdi. 3 ay sonra hemen hamile kaldı. :)
Bence düşükten sonra gebe kalmak, normal süreçte gebe kalmaktan daha kolay. Tüpler ve yumurtalık tıkır tıkır işliyor demek ki :)

Bende boş gebelikten kürtaj oldum 8 haftalık Nisan ayında.Doktorum 1 adet dönemi geçmesi yeterli dedi.kürtajdan sonra 32.gün regl oldum ve bitti şimdi korunmuyoruz bende endişeliyim biraz olur mu hemen diye

Bize de kurtaj sonrasi 15 gun iliski yok dedi doktor ve biz de ilk adetten sonra denedik. Bakalim sat'a suan 8 gün var. Evde 6 adet hamilelik testi beni bekliyor. Yarın sabahtan itibaren bir bir yapmaya baslicam isteyen herkese nasip etsin Rabbim

İnşallah çift çizgi görürsünüz

Kizlarim merhaba,ben 27 martta 10 haftalik bebegimi kaybettim kurtaj oldum 16 mayista arka arkaya adet gorunce dr a gorundum parca kalmis dedi vakum gibi birseyle 2 kere cekti rahmimden az bir parca kaldi bi sonraki adetinde atarsin bunu dedi. 5 mayis regl baslangiciydi. Normalde 3 gun once adet olmam lazimdi. Çok fena gaz var,gogus halkarindaki damarlar belirgin ama gogus agrim hic yok,once rahmimin ortasindan ardindan sol kasıgıma ve hemen üst bacak kısmıma geçen agrım var ve belimde agri var hamile olabilir miyim ? Bugun idrar testi negatif cikti, ama ilk hamileligimde de idrar negatif cikmisti kanda pozitiftim. Sizce yine hamile miyimdir?

Merhaba kızlar ne durumdasınız ? Herşey yolunda mı ? ben normalde 26 günde bir adet oluyordum. Kürtajımı yapan doktor normal döngünde adet olursun demişti ama gelen giden yok şuan için. sizler neler yaptınız ? S SEV_tap tekrardan test yaptın mı nedir durum?

Sekerim evet test yaptim negatif cikti yarim saat sonra reglim basladi. Bu arada benimde ilk kurtajdan sonra dr adet dongunde gelir dedi 15 gun gec gelmisti.

Merhabalar bende şu an 9 haftalık gebeyim ve bugün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim doktorum yarın kirtaj yapacak ama morkuyorum birazcık. Kürtaj sonra ağrı vesaire kötü bir durum yaşadınız mı acaba

Çok geç cevap verdim kusura bakmayın çok geçmiş olsun nasılsınız? Herhangi bir sorun yaşamadım adet sancısı gibi bir sancı oldu iki gün sadece ve ağrı kesici ile geçti.

Yok est. Oldum kürtajı bende aynı dediğiniz durumları yaşadım ama bugün kontrolde doktor biraz kan pıhtısı gördüğünü söyledi bi ilaç verdi rahim kasılması olsun kanama olsun diye bakalım şimdi de onu kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…