Kurtaj sonrası pıhtılı kanama, Kızlar lütfen yardim

GozusHikoHelvaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
304
76
98
6 ocak 2020de kurtaj oldum. İlk 3 gun cok rahattım ve rahatlik beni korkuttu doktora gittim hersey normal dedi, 3ncu günümün gecesi kanamam basladi yoğun olmamakla beraber fakat çok ağrılı oldu, bugün 6.gunum once 2 cmlik bir et parçası geldi bildiğiniz etin yağlı kısmı gibi sonra pıhtılı kanamam basladi yoğun değil ama tuvalete girdiğimde düşüyor, acaba parca kalmis olabilir mi yada enfeksiyon, lütfen bilen, yaşayan varsa tecrubesini paylaşabilir mi normal bir durum mu 1haftadir pskolojim alt üst oldu

Normal canım. Gebelikte içerde biriken kan pıhtı olarak kendini atıyor. Beyazımsı et gibi parçalar da ara ara geliyor. Kendine çok dikkat et. Geçmiş olsun. Rabb m bir daha da yaşatmasın inşaAllah böyle kayıp

Kaç haftalıktı, isteğe bağlı mı zorunlu kürtaj mı canım. Ve hastane ortamı mı, muaynehane mi
Zorunlu idi nornalde 8+5 ama 6+5 ultrasonda kalp atislari zayifti. GELİŞİM saglayamiyordu.benim jinekolog doktorumun muayenesinde oldum tabi kontrollerim hastanede yapıldı.

Çok korktum kanamam vardı ama pihti dusmeye basladi simdi 1hafta oldu kurtaj olali. Daha dogrusu bugün 6. Günüm. Pazartesi olmuştum.

Evet canım endişelenme, kolay birşey değil. Sancın olması da normal pıhtı olması da. Temizliyor çünkü rahim kendini. Zaten kontrole gideceksin, orada da belirtirsin. İlaçlarını kullan, Allah sabır versin..

Teşekkür ederim. Rabbim kimsyee yaşatmasın, sancilarim yok gibi birsey suan dünkü birkac pihtidan sonra. 4gun kanama sürdü suan lekelenmeye döndü. Umarım hersey normal çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…