Kürtaj sonrası parça kaldı tekrar kürtaj olmam gerek

eteml

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
5
1
1
29
Merhabalar şubat ayında kürtaj oldum sağlıksız gebelik dediler ve 7 haftalık hamilelik sonlandırıldı doktor parça bıraktı , ilaç tedavisi ile düşmedi tekrar kürtaj olmamı söylediler fakat tekrar hamile kalamama ve rahimde yapışıklık riskleri varmış , fikri olan yada daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı

:)) doktorlara pek inanıp canınızı sıkmyn Canı Doktor koymuyor sonuç olrk ana rahmine.. Allah nasip ederse ol der :))

3 defa zorunlu Kürtaj olanı duydum ama gebe kalmıştı engel değil o yapışıklık durumu çok nadir bir durum endişelenme başka doktorlarada gözüm kürtajdan sonra

Çok teşekkür ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırım , ümitsiz konuşunca içim daraldı bi an

Benim de aynı rahim yapisikligi oldu. Adet bile olamiyordum. Evlendim doktor yapisiklik var bu sekilde gebelik cok zor dedi. Tedavi olmadan mümkün degil dediler amaaaaa şu an kızım 17 yasinda. Rabbim ol derse olur

Merhaba ben mayısta yaşadım bunu. Çok kötü günlerdi Allah kimseye yaşatmasın. 8 haftalık kalbi durmuşdu , İlk kürtajdan sonra ağrım oluyordu ve ağrım geçmedi 1 hafta sonra artık şiddetliydi elim kadar kan pıhtıları geliyordu ve kanama. Ultrason yapıldı ve meğer hiç bir şey yapmamışlar sadece embriyonu parçalayıb bırakmışlar. Tekrar kürtaj oldum başka doktora.Doktor korunmamı söyledi. Eylülde sadece bir defa korunmadım( korundum ama yetersiz kalmış) ve şimdi hamileyim. Allah bizi bazen imtihan ediyor önemli olan isyan etmemek

Çok teşekkür ederim güzel destekleriniz için çok sağolun Allah bağışlasın Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…