• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtaj Sonrası Kanama Olmaması

Ben başka bişi sorucam.. Kürtaj sonrası kanama bende oldu iki ay sonra adet oldum ve baya yoğun geçti. Ama ikinci adetim 20 gün kadar gecikti gebelikte yok kahverengimsi çok hafif lekelenme yaşıyrm o kadar . Bu durumu yaşayan var mı
Bende aynen 2. Adetim 9gün gecikti ve sadece kahverengi geliyor :(

sabret canım normal bu durum hatta bikaç ay adetlerin bile düzensiz olcak 10 gün bile gwcikebilceksin endişelenme keçiboynuzu pekmezi iç aç karnına o seni toparlar

Canim çok özür dilerim mesajını geç gördüm fakat aynı durumu bende yaşadım. 2 ay sonra adet oldum ve adet düzenim 28 28 30 olarak giderken 27 günde bir adet oluyorum şimdi. 3 4 ay duzensizlik yasaman normal bende çok korkmuştum ama endiselenecek hicbisey yok. RABBIM SAĞLIK VERSIN. 🌼
kürtajdan sonra tekrar hamile kalabildiniz mi acaba, baya olmuş siz düşük yapalı o yüzden merak ettim

Ya normal demekki canım 😔doktora gittim bugün sorun yok hatta adetim döküldü doktordan sonra😂
Ben kürtaj olalı ocak 6 idi. Açıkçası ara verdim hem cinsellik olarak bende korku oluştu. Canim cok yanıyor eşimle ilişki esnasinda ve vajinal yanma durumum soz konusu. Ve ne zaman ilişkiye girsem pembemsi bir kanamam mevcut. Tedavi görüyorum ama ortalığın durumu malum hastane kontrolünde gitmeye korkuyorum..

Ben kürtaj olalı ocak 6 idi. Açıkçası ara verdim hem cinsellik olarak bende korku oluştu. Canim cok yanıyor eşimle ilişki esnasinda ve vajinal yanma durumum soz konusu. Ve ne zaman ilişkiye girsem pembemsi bir kanamam mevcut. Tedavi görüyorum ama ortalığın durumu malum hastane kontrolünde gitmeye korkuyorum..
Başka bir şey olabilir canım ne tedavisi görüyorsun ne dedi doktor

kizlad merhabalar. Bende sali gunu kurtaj oldum sali gunu hic bi sorunum yoktu. Gun gectikce adet agrisi gibi agrilarim olmaya basladi ve hic kanamam olmadi. Dru aradim rahim agzin acilmadigi icin kan birikmistir baski yapiyodur dedi. 3 gun sonra kontrole gittim bakti ultrasonda ayni hamilelik kesesine benzer kan toplanmis kocaman simsiyah bi kan obegi dr biraz mudahale etti rahim agzini acmak icin ama canim yanınca birakti. Ben sana ilac vereyim dedi ama oda elinde yokmus hastaneden alip verecek 2 gun sonra. Ama benim agrim cok fazla bagirsaklarima vuruyo agrisi resmen. Boyle bi sey yasayan var mi acaba ? Dr mudahale ettikten sonra biraz kan geldi ama hala sislik var hissediyorum ben o sisligi resmen ya cok kotu bi sey

Merhabalar ,umarım mesajımı okursun .seninle tam olarak aynı durumdayım kalp atışı duyulamadığı için kürtaj oldum ben .kurtaj sonrası yanı aynı gün sadece 1damla lekelenme aeklınde kanamam oldu daha da kanamam olmadı .bunun normal olduğunu yazmışsın yeniden hamile kalabıldın mi ocaktan bu yana epey zaman gecmıs merak ettim 🙈
Merhaba ben de sizin gibi kalp atisi olmadigi icin kürtaj oldum ve kanamam neredeyse hic yok. Hamile kaldiginizi gorüyorum saglıkla kucaginiza almak nasip olsun. Kürtaj sonrası bir sıkıntı oldu mu kanama olmamasiyla alakali. Yada hamile kalmayla alakali bir sorun oldu mu. Bilgi verebilirseniz cok sevinirim

Back