• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtaj Sonrası Kanama Olmaması

bende cumartesi kurtaj oldum.ilk 2 gun cok az lekelenmem vardi agrim yoktu.dun geceden beri ayni adet agrisi ve adet kanamasi gibi agrim.normal adetimden hic farki yok gibi adet olamaz ama anlamadim gitti😔

Kürtaj sonrası ultrasonla karından mı bakıyorlar yoksa vajinal mı? Yani bana vajinal olmaz gibi geldi yarın kontrolüm var ve kahverengi akıntım var hala enfeksiyon riski olabilir mi vajinal bakılırsa?
benim bir onceki kurtajimda kontrilletimin hepsi vajinaldi kanamam olmasina ragmen(ozel de buarada)

bende cumartesi kurtaj oldum.ilk 2 gun cok az lekelenmem vardi agrim yoktu.dun geceden beri ayni adet agrisi ve adet kanamasi gibi agrim.normal adetimden hic farki yok gibi adet olamaz ama anlamadim gitti😔
Bendede aynısı oldu canım korkma bende çok korkmuştum. Hic lekelenmem bile olmamıştı ilk amaliyattan ciktiktan sonraa haric. 3. Gün başladı kanama agridan geberiyordum 2 gün oyle geçti sonra pıhtı düştü (endiselenme öyle bir durum yasarsan ilk 15 gun normalmis rahim kendini temizliyormus adet olmadığımz icin biriken kan pihtilariymis) sonra kanamam azaldi lekelenmeye dondu kesildi dunden beri lekelenme tarzinda oldu yine kesildi. Basit gibi dursada süreç ağrılı ve uzun. Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın.

ben antibiyotikte kullanmamistim enfeksiyon gibi hicbir sorun yasamadim.
Bende 1hafta kullandm 3. Gün kendi doktorumdan ayri bir kadin dogum uzmanına gorundum. O ben 3 gun sonunda kullandirmiyorum hatta bazen hic vermiyorum demişti. Doktora görede değişiyor benim doktorumda kullan dedi. 2 gün once bitti antibiyotik.

Kürtaj sonrası ultrasonla karından mı bakıyorlar yoksa vajinal mı? Yani bana vajinal olmaz gibi geldi yarın kontrolüm var ve kahverengi akıntım var hala enfeksiyon riski olabilir mi vajinal bakılırsa?
15 günü gecti doktoruna görün bende ulttason ile bakti. Alttan bakmadi. Ki adet donemine kadar lekelenme oluyormuş bebegm, kokulu akıntı, ates, yoğun kanama enfeksiyon ve pihti kalma belirtisiymis. Bunlar yoksa fazla endiselenmene gerek yok ama yinede en iyisini doktor bilir.

Bizide durumdan haberdar et canım inşallah sorunsuz ve saglikli haberlerini bekliyoruz.

Kuzum sevindim normal çıkmasına benim kanamam bitti, çarşamba gecesi başladı perşembe ve cuma cok sancili geçti sonra parca düşürdüm 2 kere. Ondan sonra ağrılar dindi dunde kanamam bitti. Bugün doktoru aradim muayeneye gelmek istiyorum diye 2. Hafta gelmen uygun olur diyince pembe bir yalan soylemek zorunda kaldim 2 hafta şehir disindayim kontrolumu yaptirip oyle gitmek istiyorum gerekirse sehir disindan gelince tekrar kontrole gelirim dedim. Baska carem yoktu. Bir haftadir içim rahat değil 😥 çok zormus bu donem psikiyatriye gitmeyi bile düşünüyorum.
Parça kalmıyoki içerde tam temizlenmedi mi acaba çanım

canım, selam ben de aynı senin durumundayken vajinal muayene oldum. Her türlü alttan bakıyorlar kürtaj sonrası. Benimde lekelenmem bitmemişti

canım, selam ben de aynı senin durumundayken vajinal muayene oldum. Her türlü alttan bakıyorlar kürtaj sonrası. Benimde lekelenmem bitmemişti
Bende hep ultrasonla baktilar canım alttan hiç muayene etmedi dusuk yaptığım disinda. Acaba baska doktora gözüksem mi suphelendm smdi bütün sonuclar temiz çıktı ama bilemedim simdi

Merhabalar ,umarım mesajımı okursun .seninle tam olarak aynı durumdayım kalp atışı duyulamadığı için kürtaj oldum ben .kurtaj sonrası yanı aynı gün sadece 1damla lekelenme aeklınde kanamam oldu daha da kanamam olmadı .bunun normal olduğunu yazmışsın yeniden hamile kalabıldın mi ocaktan bu yana epey zaman gecmıs merak ettim 🙈

Ben başka bişi sorucam.. Kürtaj sonrası kanama bende oldu iki ay sonra adet oldum ve baya yoğun geçti. Ama ikinci adetim 20 gün kadar gecikti gebelikte yok kahverengimsi çok hafif lekelenme yaşıyrm o kadar . Bu durumu yaşayan var mı

Merhabalar ,umarım mesajımı okursun .seninle tam olarak aynı durumdayım kalp atışı duyulamadığı için kürtaj oldum ben .kurtaj sonrası yanı aynı gün sadece 1damla lekelenme aeklınde kanamam oldu daha da kanamam olmadı .bunun normal olduğunu yazmışsın yeniden hamile kalabıldın mi ocaktan bu yana epey zaman gecmıs merak ettim 🙈
Bu soruyu kime sordun canım:)

Ben başka bişi sorucam.. Kürtaj sonrası kanama bende oldu iki ay sonra adet oldum ve baya yoğun geçti. Ama ikinci adetim 20 gün kadar gecikti gebelikte yok kahverengimsi çok hafif lekelenme yaşıyrm o kadar . Bu durumu yaşayan var mı
Canim çok özür dilerim mesajını geç gördüm fakat aynı durumu bende yaşadım. 2 ay sonra adet oldum ve adet düzenim 28 28 30 olarak giderken 27 günde bir adet oluyorum şimdi. 3 4 ay duzensizlik yasaman normal bende çok korkmuştum ama endiselenecek hicbisey yok. RABBIM SAĞLIK VERSIN. 🌼

Back