Çok geçmiş olsun aşkım ağrın mi vardı tekrar gittin kadın doğum aherkese merhaba
malesef geçen hafta vakumlu kürtaj olmak zorunda kaldım. 2 gün çok az kanamam oldu. doktorlar içerinin temizlendiğini söylemişlerdi fakat yeni öğrendim ki içerde bi avuç kan birikmiş. tekrar bir operasyon gerekebilir dediler açıkcası hiç istemiyorum. bu olayı yaşayan var mı doğal yöntemlerle belki kendi çıkar. kafam çok karışık çok üzgünüm
Kan gelmediği için içeriye birikim yapmış demek ki ağrı yapıyor muherkese merhaba
malesef geçen hafta vakumlu kürtaj olmak zorunda kaldım. 2 gün çok az kanamam oldu. doktorlar içerinin temizlendiğini söylemişlerdi fakat yeni öğrendim ki içerde bi avuç kan birikmiş. tekrar bir operasyon gerekebilir dediler açıkcası hiç istemiyorum. bu olayı yaşayan var mı doğal yöntemlerle belki kendi çıkar. kafam çok karışık çok üzgünüm
hafif ateşim çıkmıştı o yüzden gitmiştim o zaman gördüler ama kürtaj olalı yarın 1 hafta olucakÇok geçmiş olsun aşkım ağrın mi vardı tekrar gittin kadın doğum a
evet regl ağrısı gibiKan gelmediği için içeriye birikim yapmış demek ki ağrı yapıyor mu
Himm kanamanın olmanı mi bekliyceklemis gelmezse mi operasyon yapacaklarmişevet regl ağrısı gibi
operasyon yapalım diyolar ama belki doğal bi yolu vardır yaşayan vardır belki diye buraya yazdımHimm kanamanın olmanı mi bekliyceklemis gelmezse mi operasyon yapacaklarmiş
Valla aşkım bende de kan birikmesi oluyor ama bana doktorum korkulacak bişey degil dedioperasyon yapalım diyolar ama belki doğal bi yolu vardır yaşayan vardır belki diye buraya yazdım
çok teşekkür ederim. kürtajdan sonra biriken kan içinde geçerli olur mu acaba? ben soğan suyu içmeyi planlıyorum bu akşam ama öncesince bide adaçayı içerim gerçekten yaşamak istemiyorum zaten travma olduGeçmiş olsun başınız sagolsun. İslem zamani gelene kadar bence bitki caylarindan destek alabilirsiniz. Adacayi güzel bir adet söktürücü aslinda veya kekik çayı. Bunlara bakip gün icerisinde dönüşümlü tuketebilirsiniz. En azindan yeniden isleme gerek kalmaz belki. Zaten zor olan bir süreci yeniden yaşamanızı hic istemem. Tekrardan çok geçmiş olsun.
kürtajdan sonra kan birikmesi mi oldu sizde de benim rahim darmış bide çok sıktım kastım kendimi sanırım ondan atamadımValla aşkım bende de kan birikmesi oluyor ama bana doktorum korkulacak bişey degil dedi
Rahmin gebelik varsa bebegi bile atmasina sebep olan birsey adacayi gebelikte mesela yasakli listese o nedenle etkili olabilecegini düşündüm. Bir zarar gelmez için bence. Yeniden benzer seyler yasamaktansa belki ise yararçok teşekkür ederim. kürtajdan sonra biriken kan içinde geçerli olur mu acaba? ben soğan suyu içmeyi planlıyorum bu akşam ama öncesince bide adaçayı içerim gerçekten yaşamak istemiyorum zaten travma oldu
hayır ilaç vermedi illa işlem diyor kürtaj gibi 5-10 dakika süren bi işlemmiş ama hiç istemiyorum. bi ilaç varmış düşük için kullanılan onuda kullanabiliriz ama kesin garanti vermiyorum dedi. siz kalanı regl gibi mi attınızBende de pıhtı kalmıştı doktor ilaç verdi dökmüştüm öyle bir şeydir belki ilaç verdi mi?
bencede hemen sipariş ediyorum. çok teşekkür ederim ilginiz içinRahmin gebelik varsa bebegi bile atmasina sebep olan birsey adacayi gebelikte mesela yasakli listese o nedenle etkili olabilecegini düşündüm. Bir zarar gelmez için bence. Yeniden benzer seyler yasamaktansa belki ise yarar
Evet 28 gün kanamam oldu benim. Yani şöyle ben erken doğum yaptım sonra kapan parçaları temizlemek için kürtaja aldılar beni. 28 gün kanamam oldu sonra 36. Gün regli oldumhayır ilaç vermedi illa işlem diyor kürtaj gibi 5-10 dakika süren bi işlemmiş ama hiç istemiyorum. bi ilaç varmış düşük için kullanılan onuda kullanabiliriz ama kesin garanti vermiyorum dedi. siz kalanı regl gibi mi attınız
Yok balım ben sezaryen ile doğum yaptım adetim çok duzensizlesti bebeğim 1 yaşında adetim hala düzen e girmedi onun için gittim alltan muayene edince kan birikintisi var dedi bende bişey olmaz demi o birikintiden dedim olmaz dedi neden birikiyor diye de sormadım bende bişey olmaz deyincekürtajdan sonra kan birikmesi mi oldu sizde de benim rahim darmış bide çok sıktım kastım kendimi sanırım ondan atamadım
çok geçmiş olsun sizede. inşallah kürtaj olmadan ilaçla atlatırım bendeEvet 28 gün kanamam oldu benim. Yani şöyle ben erken doğum yaptım sonra kapan parçaları temizlemek için kürtaja aldılar beni. 28 gün kanamam oldu sonra 36. Gün regli oldum
Amin inşallahçok geçmiş olsun sizede. inşallah kürtaj olmadan ilaçla atlatırım bende
allah bağışlasın. bana alınsın dedi 2 doktora da gittim farklı şeyler söylediler karmakarışık oldum. inşallah vücudum kendi atar. çok zor bu durumlarla uğraşmakYok balım ben sezaryen ile doğum yaptım adetim çok duzensizlesti bebeğim 1 yaşında adetim hala düzen e girmedi onun için gittim alltan muayene edince kan birikintisi var dedi bende bişey olmaz demi o birikintiden dedim olmaz dedi neden birikiyor diye de sormadım bende bişey olmaz deyince