- 1 Haziran 2018
- 420
- 236
- 103
- 35
- Konu Sahibi masalgibiyolculuk
-
Amin canım inşallah. İnşallah bir daha yaşamam çok çok zor günlerdi. Ben o gün 2 kere doktora gittim. İlki normal kontroldü. Pembe akıntm vardı ama sorun yoktu. Eve geldim. Kanamam oldu geri gittim. Kalp atışı yerinde kanama alanı fln yoktu. Büyük ihtimal rahim ağzında kan birikmiş onu atıyosun dedi. Eve geldim kanamam arttı ama içim o kadar rahat ki. Sonra sancım da artınca gittim doktora. Ama ben hissttim zaten düştüğünü. Ama içimde bi umut işte. Kan pıhtısıdır belki düşen diye umutlanıyordum. Herşey birden bire oldu. Akşam 1 saatin içinde düşük oldu.Allah diğer gebeliğinde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnsa içinden canını alıyorlar gibi hissediyor. çaresiz kalıyor çok kötü bir psikolojiAmin canım inşallah. İnşallah bir daha yaşamam çok çok zor günlerdi. Ben o gün 2 kere doktora gittim. İlki normal kontroldü. Pembe akıntm vardı ama sorun yoktu. Eve geldim. Kanamam oldu geri gittim. Kalp atışı yerinde kanama alanı fln yoktu. Büyük ihtimal rahim ağzında kan birikmiş onu atıyosun dedi. Eve geldim kanamam arttı ama içim o kadar rahat ki. Sonra sancım da artınca gittim doktora. Ama ben hissttim zaten düştüğünü. Ama içimde bi umut işte. Kan pıhtısıdır belki düşen diye umutlanıyordum. Herşey birden bire oldu. Akşam 1 saatin içinde düşük oldu.
Herkesin farklı olur bu durum . Ya 40 gün gelmez ya 1 hafta sonra gelir, ya da başka bir zaman diliminde . Çok / az / damla damla olabilir . Özet ile herşey normal gözüküyor21 kasımda kürtaj oldum kürtaj sonrası ilk gün orta yoğun sonrasında on gün hafif lekelenme yaşadım okadar. tam 28 gün sonra ilk regli oldum şuan 12 gündür regl oluyorum dr a mesaj attım normal olduğunu söyledi. Reglimin İkinci günü hariç sonrasında çamur gibi tortullar şeklinde yedi gün akıntı tarzı şimdide sadece lavaboya gidince kanamam oluyor normal mı ilk regli uzun süren oldu mu?
Aynen yaşayan biliyor sadece kimseler anlamıyor bu durumu. 1.5 ay oldu hala içimdeki o sızı gitmiyorİnsa içinden canını alıyorlar gibi hissediyor. çaresiz kalıyor çok kötü bir psikoloji
Cidden öyle insanlar için düşük herkes yapıyor ne olacak yine olur mantığı var ama yaşamayan ne bilsinAynen yaşayan biliyor sadece kimseler anlamıyor bu durumu. 1.5 ay oldu hala içimdeki o sızı gitmiyor
Nasıl oluyor o kür? Ve tam olarak nelere iyi geliyorBen vakumlu kürtaj olduktan 15 gün sonra gittim içinde zarimsi şeyler var tekrar kürtaj yapabilirim HCG değerine göre dedi bu konularda çok iyi bir teyzem var bana arpa havuç üzümden bir kür yaptı onu sürekli içtim ve içimden o zar pat diye düştü sonra akıntı geçmeyince tekrar gittim yumurtalık ve rahim çok iyi durumda dedi isterseniz sizde deneyebilirsin
Hemen girdik sadece bir daha ki adetine kadar korun dedi yani akıntımdan dolayıBir şey daha sorabilir miyim lekelenmeler bittikten ne kadar süre sonra ilişki yaşadınız tekrar leke falan oldu m
Sanırım ben de düşük yapmadan yakınımda biri olsa ben de böyle laflar ederdim. Ama işte yaşaynca anlıyoruzCidden öyle insanlar için düşük herkes yapıyor ne olacak yine olur mantığı var ama yaşamayan ne bilsin
Rahimi temizliyor ve yumurtalıklara iyi geliyormuş. Ben içtikten sonra doktor yumurtalık ve rahim iyi durumda demişti. Benim bebeğim 12 haftalıkti ona rağmenNasıl oluyor o kür? Ve tam olarak nelere iyi geliyor
Aynen öyle iş başa gelince anlaşılıyorSanırım ben de düşük yapmadan yakınımda biri olsa ben de böyle laflar ederdim. Ama işte yaşaynca anlıyoruz
Teşekkür ederim bi denerim şu an yumurtlama dönemindeyimRahimi temizliyor ve yumurtalıklara iyi geliyormuş. Ben içtikten sonra doktor yumurtalık ve rahim iyi durumda demişti. Benim bebeğim 12 haftalıkti ona rağmen
İnşallah gerek kalamdan hamile kalırsınızTeşekkür ederim bi denerim şu an yumurtlama dönemindeyim
Bu ay kalmazsam bi denerim ona göre, inşallah dediğin gibi gerek kalmadan olurİnşallah gerek kalamdan hamile kalırsınız
Ben yatakta yatıyorum ameliyata gircem bana aileden biri dedi ki, sen bu acıya dayanamıyorsun nasıl doğuracaktın. Keşke daha fazla acısaydıda doğursaydım. Hala aklıma geldikçe ağlarımAynen öyle iş başa gelince anlaşılıyor
İnsanlar teselli ederken tramva geçirtiriyorlarBen yatakta yatıyorum ameliyata gircem bana aileden biri dedi ki, sen bu acıya dayanamıyorsun nasıl doğuracaktın. Keşke daha fazla acısaydıda doğursaydım. Hala aklıma geldikçe ağlarım
Kusuda bakmayın da aklı kıt biri teselli etmeye çalışmış. O acının tarifi yok maalesef. Bedenini o an düşünemiyorsun bile. Asıl acı veren içinde yaşadıklarınBen yatakta yatıyorum ameliyata gircem bana aileden biri dedi ki, sen bu acıya dayanamıyorsun nasıl doğuracaktın. Keşke daha fazla acısaydıda doğursaydım. Hala aklıma geldikçe ağlarım
Merhaba bende kürtaj olalı 40 gün oldu ilk gün çok hafif kanamam oldu sonra durdu 5 gün sonra aşırı ağrım oldu bana metiler verdi 3 tane içtim ve kanamam oldu içeride kan birikmiş ondan dedi onları atmam lazimmis sonra kanamam başladı biraz azaldı bu defa adet oldum adetim çok uzun sürdü durmadı gittim kist var dedi doğum kontrol hapi verdi 12 gündür kullanıyorum ama kanamam var tuvalete gidince özellikle doktor normal dedi ben başka doktora gittim rahimde parca kalms dedi salı günü temizlicem dedi bakalım Hayirlsi olsun böyle yaşayan varmiİlk kürtajımda 45 güne yakın adet olmadım kanamam vardı normal adet gibi değildi sonra normalde döndü ikinci kürtajımdan sonra kanamam durmadı kaç güne kadar benek bezi taktım halsiz düşüyordum artık doktora gittim kanamam olduğunu söyledi parça kalmış dedi kan dursun diye ilaç verdi bide parçalar düşsün diye
Merhaba canım benimde sizin gibi oldu ama aralarda parçalar düşürdum baya büyük büyük parçalar doktora gittim normal dedi içerde kan birikmiş atıyorsun dedi ama adetim çok uzun sürdü başka hastaneye gittim oda rahimde parca var dedi kan verdim temizliğe inşallah böyle yaşayan varmi21 kasımda kürtaj oldum kürtaj sonrası ilk gün orta yoğun sonrasında on gün hafif lekelenme yaşadım okadar. tam 28 gün sonra ilk regli oldum şuan 12 gündür regl oluyorum dr a mesaj attım normal olduğunu söyledi. Reglimin İkinci günü hariç sonrasında çamur gibi tortullar şeklinde yedi gün akıntı tarzı şimdide sadece lavaboya gidince kanamam oluyor normal mı ilk regli uzun süren oldu mu?
Size ne dediler bende arada durdu kanamam ama sizin gbi oldumParça kalsa başından beri hiç durmazdı diye düşündüm ama bide bi hafta sonra kontrole gittiğimde herşey iyi demişti fakat regl sonrası bi gariplik oluştu pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek
Size ne dediler bende arada durdu kanamam ama sizinParça kalsa başından beri hiç durmazdı diye düşündüm ama bide bi hafta sonra kontrole gittiğimde herşey iyi demişti fakat regl sonrası bi gariplik oluştu pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?