- 30 Aralık 2022
- 37
- 3
- 33
- Konu Sahibi masalgibiyolculuk
Gibi adetim uzun sürdüSize ne dediler bende arada durdu kanamam ama sizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gibi adetim uzun sürdüSize ne dediler bende arada durdu kanamam ama sizin
Aynen canım Allah iyi yapsın hepimiziBenim de psikolojim bozuldu her gün o anı yeniden yaşıyor gibi oluyorum. Ben üzerinden 31 gün geçince gittim yumurtalık ve rahim iyi durumda normal adet olmussundur dedi yolladı üzerinde 17 gün geçti kan değil ama kahverengi pembe arası bir akıntı neden olduğunu bulamadım. Benim düşük yaptığından beri kanamasiz lekelenmesiz geçen bir günüm dahi olmadı rengi açılıyor bitti diyorum tekrar kan geliyor siz ilk adet olduğunuzda ayırabildiniz mi tam 60 gün mu sürdü
Merhaba biraz zmaan geçmiş ama kadar sürdü bu durum sizde bende kurtalljdan sonra ilk adetim öyle oluyor uzun sürdü sizin gbiAslında ağır bir kanama değil sadece lavabo ihtiyacı sırasında akıntım oluyor yoksa günlük ped kullanıyorum ve bulaşmıyor nasıl oluyorsa her lavaboya gittiğimde bide koyu kırmızı
Sizin ne durumda doktora gittinzmiMerhaba aynı durumu ben de yaşıyorum 48 gün oldu bugün gün boyu bir petin yarısi ancak doluyordu açık pembe kahverengi gibi sizin nasil geçti acaba benim 48 gündür bir kez bile durmadı azalıyor seviniyorum bitti diyorum ertesi gün yine ayni
Benim 49 gün üstüne durdu ovulasyon yaptım yumurtamin çatlağıni falan gördüm bu sürede ilişkimizde oldu ama durmasının üstünden 3 geçti bugün adet oldum sanırım Perşembe doktara gideceğim siz de durum ne eSizin ne durumda doktora gittinzmi
Nasıl 49 gün adetinizmi 49 gün surduBenim 49 gün üstüne durdu ovulasyon yaptım yumurtamin çatlağıni falan gördüm bu sürede ilişkimizde oldu ama durmasının üstünden 3 geçti bugün adet oldum sanırım Perşembe doktara gideceğim siz de durum ne e
Düşük kanamam 49 gün sürdü hiç araliksizNasıl 49 gün adetinizmi 49 gün surdu
Ben kürtaj oldum arada fazla kanamam olmadi kemdi düştü piHtilar düştü baya ama sonra adet oldum o uzun sürdü bu arada panik atak da yaşadım adet ten onceDüşük kanamam 49 gün sürdü hiç araliksiz
Cok zor süreçlerBen kürtaj oldum arada fazla kanamam olmadi kemdi düştü piHtilar düştü baya ama sonra adet oldum o uzun sürdü bu arada panik atak da yaşadım adet ten once