- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
-
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
benimde 2o10 yılında 12 haftalık kalbi durdu ilk bebeğinin 2011 de bi kimyasal oldu sonra kızıma hamile kaldım 2011 de yine mayısta 6 yaşına girecek birde oğlum oldu oda 3 yaşına girecek şuanda düşük yapıyorum üzülme canım seninde olur inşallah bunları yasayan tek sen değilsin yani ümitli olPeki o zmn tekrarlarım carsamba
Tabiki ama bak senin nur topu gibi 2tanr düsükte bile sarılıp onlara süküredersin tabi bende be olursa olasın isyan etmedim etmiycem inş ama bilmiyorum yabenimde 2o10 yılında 12 haftalık kalbi durdu ilk bebeğinin 2011 de bi kimyasal oldu sonra kızıma hamile kaldım 2011 de yine mayısta 6 yaşına girecek birde oğlum oldu oda 3 yaşına girecek şuanda düşük yapıyorum üzülme canım seninde olur inşallah bunları yasayan tek sen değilsin yani ümitli ol
bende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım bitanem olmayacak sanma seninde olacak hele bu bir neticelendin yoluna devam et kimyasal düşükten bile sayılmıyor adet oluyorsun bitiyor hemen düşünebilirsin yineTabiki ama bak senin nur topu gibi 2tanr düsükte bile sarılıp onlara süküredersin tabi bende be olursa olasın isyan etmedim etmiycem inş ama bilmiyorum ya
Peki düşük yaparsam nasıl anlarımbende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım bitanem olmayacak sanma seninde olacak hele bu bir neticelendin yoluna devam et kimyasal düşükten bile sayılmıyor adet oluyorsun bitiyor hemen düşünebilirsin yine
kanama gelir canım sonrada sokulurPeki düşük yaparsam nasıl anlarım
Agrı fln adet agrısı gbikanama gelir canım sonrada sokulur
Benim sonucum 140 dan 34 de düşmüş sıfırlanmamış çok beklemiştim sifirlanmasiniSenin sonuc ne bnmki 52.4
Sıfırlanmamış daha Cnm 34 mu 39 mu ne iste daha 3 hafta sürer sıfırlanması diyo doktorCanim kac cikti değerin
Hayırlısı canım.bende gecenlerde silik cizgi çıkınca umutlanmışımtik.ki benim degerim sifirlamisti.dun adetim oldu.nasip degilmis dedim.insan umudu kirilinca üzülüyor ama yapcak bisey yok.insallah saglikli bebislerimize bian onc kavusuruzSıfırlanmamış daha Cnm 34 mu 39 mu ne iste daha 3 hafta sürer sıfırlanması diyo doktor
3 hafta surmez tatlım.benim 64 çıkmıştı 5 gun sonra 34e düştü 5 gun sonra sıfırladı.Sıfırlanmamış daha Cnm 34 mu 39 mu ne iste daha 3 hafta sürer sıfırlanması diyo doktor
Düşük biraz ama nasip inşallah daha da yükselir burda ilk bebişli olursun arkandanda biz :) inşallahhhh52.4 sonuc
kimyasal mi canım senindeBenim sonucum 140 dan 34 de düşmüş sıfırlanmamış çok beklemiştim sifirlanmasinikanama bitsin diye ilaç verdi ilaçlar bitince adet olacaksın dedi adetin 2 ci günü tekrar gel dedi bu surede korun dedi Cnm çok sıkkın polistik over de var herşey bu kadar zor olmak zorunda mi
evet canım biraz daha fazla oldu bende parçalar düşürüyorum halaAgrı fln adet agrısı gbi
Amin inşallah korkuyrum az diye hamile dglmiyim dyorumDüşük biraz ama nasip inşallah daha da yükselir burda ilk bebişli olursun arkandanda biz :) inşallahhhh
Allah kolaylık versin Allahım kimseyi bebişle sınamasınevet canım biraz daha fazla oldu bende parçalar düşürüyorum hala
Değilsen üzülme bidaha ki aya nasiptir belki önce zihnini rahatlatAmin inşallah korkuyrum az diye hamile dglmiyim dyorum
Amin canim amin insallahHayırlısı canım.bende gecenlerde silik cizgi çıkınca umutlanmışımtik.ki benim degerim sifirlamisti.dun adetim oldu.nasip degilmis dedim.insan umudu kirilinca üzülüyor ama yapcak bisey yok.insallah saglikli bebislerimize bian onc kavusuruz
Canim doktor bana ilaç verdi bu kanama bitsin duzene girsin diye ilaç bitince 10 güne kadar adet olacaksın dediKızlar ben 22 kasında kürtaj olmuştum 25 gün snra adet oldum yani ayın 17sinde geçtiğimiz cumartesi bitmesi gerekiyordu hala azar azar devam ediyor normaldir demi yumurtlama dönemime girdim adetim bugün 9.gün oldu ilişki yaşayamıyorum bu sebebten ayın sonuna kadar devam ederse yumurtlama dönemimi kaçırıcam bebek şansım kalmayacak