Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Peki o zmn tekrarlarım carsamba
benimde 2o10 yılında 12 haftalık kalbi durdu ilk bebeğinin 2011 de bi kimyasal oldu sonra kızıma hamile kaldım 2011 de yine mayısta 6 yaşına girecek birde oğlum oldu oda 3 yaşına girecek şuanda düşük yapıyorum üzülme canım seninde olur inşallah bunları yasayan tek sen değilsin yani ümitli ol

Tabiki ama bak senin nur topu gibi 2tanr düsükte bile sarılıp onlara süküredersin tabi bende be olursa olasın isyan etmedim etmiycem inş ama bilmiyorum ya

Tabiki ama bak senin nur topu gibi 2tanr düsükte bile sarılıp onlara süküredersin tabi bende be olursa olasın isyan etmedim etmiycem inş ama bilmiyorum ya
bende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım bitanem olmayacak sanma seninde olacak hele bu bir neticelendin yoluna devam et kimyasal düşükten bile sayılmıyor adet oluyorsun bitiyor hemen düşünebilirsin yine

Senin sonuc ne bnmki 52.4
Benim sonucum 140 dan 34 de düşmüş sıfırlanmamış çok beklemiştim sifirlanmasini kanama bitsin diye ilaç verdi ilaçlar bitince adet olacaksın dedi adetin 2 ci günü tekrar gel dedi bu surede korun dedi Cnm çok sıkkın polistik over de var herşey bu kadar zor olmak zorunda mi

Sıfırlanmamış daha Cnm 34 mu 39 mu ne iste daha 3 hafta sürer sıfırlanması diyo doktor
Hayırlısı canım.bende gecenlerde silik cizgi çıkınca umutlanmışımtik.ki benim degerim sifirlamisti.dun adetim oldu.nasip degilmis dedim.insan umudu kirilinca üzülüyor ama yapcak bisey yok.insallah saglikli bebislerimize bian onc kavusuruz

kimyasal mi canım seninde

Kızlar ben 22 kasında kürtaj olmuştum 25 gün snra adet oldum yani ayın 17sinde geçtiğimiz cumartesi bitmesi gerekiyordu hala azar azar devam ediyor normaldir demi yumurtlama dönemime girdim adetim bugün 9.gün oldu ilişki yaşayamıyorum bu sebebten ayın sonuna kadar devam ederse yumurtlama dönemimi kaçırıcam bebek şansım kalmayacak

Canim doktor bana ilaç verdi bu kanama bitsin duzene girsin diye ilaç bitince 10 güne kadar adet olacaksın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…