- 10 Mayıs 2013
- 1.586
- 1.298
-
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Senin sonuc ne bnmki 52.4Ben kan verdim bile neden geç kaldın merak ediyoruz burdaneyse geç olsun ama güzel haber bekliyoruz
52.4 sonucİnşallah güzel haber verirsin bekliyoruz
Sonuc 52.4Canim dün geceden beri aklım sende İnan ve hamileysen o kadar çok sevineceğim ki dualarım seninle
Canim senin 2 gun once 47.1 di demiSenin sonuc ne bnmki 52.4
EwtCanim senin 2 gun once 47.1 di demi
Canim senik bugün 2 kati olmasi lazımdı.94 olmasi filan gerekirdi.ama kurtaj degerin olsaydi 47deb asagi düşmesi gerekirdi.bi doktorami gitsen acaba canimKızlar cumartesi 47.1. Bugun 52.4 varmı gebelik
Canim kac cikti değerinBen kan verdim bile neden geç kaldın merak ediyoruz burdaneyse geç olsun ama güzel haber bekliyoruz
Aradım doktorumu sasırdı oda olabilir diyor carsamba veya cuma tekrarla dediCanim senik bugün 2 kati olmasi lazımdı.94 olmasi filan gerekirdi.ama kurtaj degerin olsaydi 47deb asagi düşmesi gerekirdi.bi doktorami gitsen acaba canim
Hayirlisi canım.insallah saglikla vardır habersiz bırakma biziAradım doktorumu sasırdı oda olabilir diyor carsamba veya cuma tekrarla dedi
Tbki nasılmdayanırım bilmiyrmHayirlisi canım.insallah saglikla vardır habersiz bırakma bizi
canım çok umitlenme büyük ihtimalle kimyasal gebelik bende düşük yapıyorum değerin az az arttiginda yada düşüşe gectiginde kimyasal oluyor kanama başlıyor benim adetim 18 gün geçiyordu kanama başladıTbki nasılmdayanırım bilmiyrm
İkinci hamileligim ama cocuk yok ilk hamilelikte 9+4kalni durdı 21kasımda kürtaj oldumcanım çok umitlenme büyük ihtimalle kimyasal gebelik bende düşük yapıyorum değerin az az arttiginda yada düşüşe gectiginde kimyasal oluyor kanama başlıyor benim adetim 18 gün geçiyordu kanama başladı
Ümit kalmadi aslında evdeki eşimin ümidi bni zorluyor daha cok yeni bi kayınımız oldugu içincanım çok umitlenme büyük ihtimalle kimyasal gebelik bende düşük yapıyorum değerin az az arttiginda yada düşüşe gectiginde kimyasal oluyor kanama başlıyor benim adetim 18 gün geçiyordu kanama başladı
canım çok zor bir süreç bende yaşadım bunları testini bir kere daha tekrarla sonra dr git benceİkinci hamileligim ama cocuk yok ilk hamilelikte 9+4kalni durdı 21kasımda kürtaj oldum
Carsamba veya cuma tekrarla dedi doktorum cuma mı yapsam dyrm net sonuc olurcanım çok zor bir süreç bende yaşadım bunları testini bir kere daha tekrarla sonra dr git bence
çarşamba yap 2 kat artmış olması gerekiyor belli olur zatenCarsamba veya cuma tekrarla dedi doktorum cuma mı yapsam dyrm net sonuc olur
Peki o zmn tekrarlarım carsambaçarşamba yap 2 kat artmış olması gerekiyor belli olur zaten