- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
İnşallah hamilesindir canım sağlıkla..
.
.
Aynısı bendede oldu testte 47.1cıktı yarın tekrarlıycam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısı bendede oldu testte 47.1cıktı yarın tekrarlıycam
bayansn sende bilirsin ki adet olmak büyük bi nimet..vücut temizleniyor.uzun süre olması stresten de oluyor.düşünme rahat bırak olursa olur de.ne zaman ki kafan rahat o zaman daha kolay hamile kalacaksın emin ol.Uzun sure denedik olmadı tam oldu dedik Sonuç kaybettik bir ay oldu nerdeyse daha kanamam yoğun hiç birşey yolunda gitmiyor
kürtaj sonrası evet adet olmadan bile hamile kalınabiliyormuş kuzenim hemşire kadın doğumda çalışıyor bana diyor ki kürtajdan sonra test yap beta sıfırlansın sohra düşün diyor yanılmamak için.inşallüh böyle bişey değilde bebiş vardır güzel haberlerini yaz burayadaAynısı bendede oldu testte 47.1cıktı yarın tekrarlıycam
Ben aslında evde idrar testi yaptım aklıma glince tek cizgiydi smdi ikinci silik cıkıyor 3tane yaptım kanda testi yarın tekrarlıycam bakalım ama hamiş belirtimde var ilk hamilelikle cok benziyor fazlası var eksigi yok gibi ama smdi boylr seylerde okuyunca dyrmki acaba ilj testte silik iki cizgi vardıda benmi görmedim mechuldeyim hamileysen bile insan sevinemiyorkürtaj sonrası evet adet olmadan bile hamile kalınabiliyormuş kuzenim hemşire kadın doğumda çalışıyor bana diyor ki kürtajdan sonra test yap beta sıfırlansın sohra düşün diyor yanılmamak için.inşallüh böyle bişey değilde bebiş vardır güzel haberlerini yaz burayada
Haber vericem inş galıba uyuyamıyıp sabah erkenden gdıp yaptırcamİnşallah hamilesindir canım sağlıkla..
.
Aynen canim inşallah☺Çiğdemle biz birbirimizi ekledik inşallah sayfasınıda oluşturduğunda ilk üyesi benim :) yaşadıklarımızı paylaştıca daha iyi hissedicez ve yaşayanlara merhem olmaya çalışıcaz
Canim benim 7 haftalikdi 5 haftada kalmis gelişimi 23 kasimda kurtaj oldum.3 aralikda baktirdim 63du 8 aralikda baktirdim sıfırlamışKızlar bilgi verin kürtajdan kac gün sonra beta sıfırlanır sizce 2aylık sonlandırılan hamilelikte tahminen lütfen cvp
senin hamilelik olabilir yoksa düşerdi beta.o durumda ra iki çizgi çıkmazdı hangi ilk başta çıktı da sonra çıkmadı desen değerin ancak düşmüş diycemde.Ben aslında evde idrar testi yaptım aklıma glince tek cizgiydi smdi ikinci silik cıkıyor 3tane yaptım kanda testi yarın tekrarlıycam bakalım ama hamiş belirtimde var ilk hamilelikle cok benziyor fazlası var eksigi yok gibi ama smdi boylr seylerde okuyunca dyrmki acaba ilj testte silik iki cizgi vardıda benmi görmedim mechuldeyim hamileysen bile insan sevinemiyor
Benimkide inş. Öyledir yaCanim benim 7 haftalikdi 5 haftada kalmis gelişimi 23 kasimda kurtaj oldum.3 aralikda baktirdim 63du 8 aralikda baktirdim sıfırlamış
Hayırlısı bgün herseyi anlıycazsenin hamilelik olabilir yoksa düşerdi beta.o durumda ra iki çizgi çıkmazdı hangi ilk başta çıktı da sonra çıkmadı desen değerin ancak düşmüş diycemde.
Bekliyorum canim guzel haberini.insallah saglikla gelmistir bebisinBenimkide inş. Öyledir ya
Cnm n’aptın senden haber bekliyorum kan verdin miHaber vericem inş galıba uyuyamıyıp sabah erkenden gdıp yaptırcam
Rabbim gönlüne göre versin Cnm hepimiz ayni düşüncedeyiz bu acıyı ancak başka bir hamilelik le unuturuz ama kısmet isteBende 10 aralikta dusuk yaptm 5+1 de kanamayla birlikte. Hic korunmadan hamile kalmayi dusunuyorm. 2 buck aylik ewliymm insallahh hersey yolunda gider.. ilk bebegme cok uzuldmm. Hamile kalmak anca beni kendime getirir
Gidiyorum dua edin lütfenBekliyorum canim guzel haberini.insallah saglikla gelmistir bebisin
10dkkaya hastanedeyim dua et olurmuCnm n’aptın senden haber bekliyorum kan verdin mi
Canim dün geceden beri aklım sende İnan ve hamileysen o kadar çok sevineceğim ki dualarım seninle10dkkaya hastanedeyim dua et olurmu
İnşallah güzel haber verirsin bekliyoruzGidiyorum dua edin lütfen
Ben kan verdim bile neden geç kaldın merak ediyoruz burda neyse geç olsun ama güzel haber bekliyoruz10dkkaya hastanedeyim dua et olurmu
Saoll canimm insallahh rabbim hepimizin gonlune gore verir birdaha ayni acilari yasamayizz.Rabbim gönlüne göre versin Cnm hepimiz ayni düşüncedeyiz bu acıyı ancak başka bir hamilelik le unuturuz ama kısmet iste