Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Kızlar lütfen bşyler söyleyin morallerim çok bozuldu kan görmekten artık sürekli yazıyorum ztn adetim oldu kahve lekeler biteli 3 gün oldu bu gün gene birliktelilten sonra kanama oldum ben bebek istiyorum kan gördükçe artık sinirlerim bozuldu sizin başınıza böyle bşy geldimi kesildi gibi gene kahveye döndü kanama neden böyle oluyor haftasonu diye doktoruda arayamıyorım Pazartesi’ye kadar siz bi yardımcı olun lütfen
Ayni durumdayız canim kafayı yemek üzereyim adet dedi doktor 8,9 gün oldu yeniden kanama arttı yarın doktora gidecem bakalım

Kızlar lütfen bşyler söyleyin morallerim çok bozuldu kan görmekten artık sürekli yazıyorum ztn adetim oldu kahve lekeler biteli 3 gün oldu bu gün gene birliktelilten sonra kanama oldum ben bebek istiyorum kan gördükçe artık sinirlerim bozuldu sizin başınıza böyle bşy geldimi kesildi gibi gene kahveye döndü kanama neden böyle oluyor haftasonu diye doktoruda arayamıyorım Pazartesi’ye kadar siz bi yardımcı olun lütfen
canım moralini bozma bu nasip meselesi ben böyle olmadım ama teyzemde böyle oluyordu hatta o hamile iken bebek bi ay önder gidiyordu meğer ki hamile iken olmuş ama o fark etmemiş böyle.durimyar oluyor.doktr zaten gerekli açıklamayı lapacktr

Benm 34gün oldu test yaptrdın 47.1sence kürtajdan kalmamı adette görmedm
İnan artık o kadar çok şey duyduk ki kürtaj olduktan sonra hiç adet olmadan hamile olanı da duydum uzun sure olmayanını da kişiden kişiye göre değişiyor bunu anlamanın en iyi yolu bi kaç gün yada bir hafta sonra kan testini tekrarla

X