Birde şunuda söylim kızlar geçen ay bebeğimi düşürmeden önce aynı böyle olmuştu. Adetim 1 gün geçti ve adet şeklinde 5 gün kanamam oldu ozaman anlamam imkansızdı çünkü ben adet oldum sanırken meğer hamile kalmışım.. 1 hafta sonra tekrar kanamam oldu uzun yol yürüdüğüm için. O günde farketmedim adetim düzensizleşti heralde dedim ve 1 gün sonra sabah şiddetli ağrıyla uyandım ki biz apandisit korkusuyla hastaneye gidiyoruz doktor bana gebesin diyor... O gün çok şiddetli ağrım oldu ve ben o gün bebeğimi öğrendiğim gün düşürdüm ama düştüğünü anlamadım. Hcg testim 1856 çıkmıştı 2 gün sonra gidip ölçtürmedim salak gibi. Doktor düşük riskin var diyor iğne ilaç verip gönderiyor beni doktor bile anlamıyor düşük yaptığımı. 1 hafta kendimi hamileymişim gibi kandırıyorum bişeyler aşeriyorum kendi aklımca. Ve 1 hafta kanamam devam ediyor en son şüpelenip doktora gidiyorum ve kese görünmüyor hcg 250 çıkıyor ve düşük yapıyosun diyor bana doktor. O gün yıkılıyorum. Şimdi düşünüyorumda benim hiç ağrım olmadı ben nasıl düşük yaptım diye. Sonradan kafama dank ediyor öğrendiğim günki ağrım aklıma geliyor o gün düşürdüğümü anlıyorum... Allah kimseye yaşatmasın