Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Cok düşünme.bebisin varsa stres tehlikeli.zarar veriyorsun ona.rahat ol.kurtaj olurken degerin kaçtı.Benen 23 kasimda oldugumda 4700 du.ayin 8inde 30a dusmustu
Ya ben bi onceki gebeligimde ilk ögrendgimde test yapmıstım 2gün sonra doktora gittim bsaha yapmıstı 2kat olmustu snra bdaha hic yapmadılar bnm aklıma bu olay glmisti 2hafta önce falan test yaptım ikinci cizgi yoktu ama. Smdide kafama takıldı vardıda benmi görmedim acaba diye

.
Ayyy inşallah hamilesindir canım Benim.Testin de cok net çıkmış MaşaALLAH.Benim de silik çıktı var-yok arası bişey ama var çizgi.Kasiklarimda batma da var.Hevesleniyor insan pofff
Ben hevesten cok korkuyrum inşallah vardı testi tekrarlamak istemiyorum cnki doktora gdıvem o hem ultrasonla bakıyor hem testi tekrarlıyor bdaha bdaha para ödemek istemiyorum 1gün arayla

Cok stres yapma canim.hayirlisi insallah saglikla vardir canim.haberini bekliyorum

.
Merhaba canım sağol.İyi olmaya çalışıyorum iste.Patoloji temizmis.Ben pıhtı ve genetik testi yaptirdim.Kanimda Pihtilasma varmış.Genetik sonucu martta çıkacak..Mutlaka yaptir sen de..
bişey olmaması güzel.enşallah genetik de temiz çıkar da bi sorun çıkmaz rabbim en kısa sürede gönlünde olanı ellerine versn cnm

Kızlar lütfen bşyler söyleyin morallerim çok bozuldu kan görmekten artık sürekli yazıyorum ztn adetim oldu kahve lekeler biteli 3 gün oldu bu gün gene birliktelilten sonra kanama oldum ben bebek istiyorum kan gördükçe artık sinirlerim bozuldu sizin başınıza böyle bşy geldimi kesildi gibi gene kahveye döndü kanama neden böyle oluyor haftasonu diye doktoruda arayamıyorım Pazartesi’ye kadar siz bi yardımcı olun lütfen

Isterseniz instragram sayfasindan ekleyin kizlar görüşelim.yasasigim tecrubelerle ve arastirmalarimla ile ilgi yilbasindan sonra instragramda sayfa oluşturcam.simdilik özel sayfama beklerim."çiğdem hazır"olarak bulabilirsiniz sayfami☺

O oluşturcam sayfamdan hepimiz tecrubelerimizi paylaşıp ilerleyrn zamanlarımızda guzel haberlerimizi birbirimize verip yaşadıklarımızin tecrübesi ile yardim bekleyen diğer arkadaşlarada yardimci olmak olcak

Sıkma canını gayet normal ilişki snrası kanama snradan kahve lekeye dönme bende de var biraz daha böyle dengesiz şeyler yaşayacağız sakin ol önce sen sağlıklı olmalısınki sağlıklı gebelik sağlık evlat sahibi olmak için yani önce biz kendimizi düşünmeliyiz biz çökersek hiç bir şey elde edemeyiz derün bir nefes al her şey düzelvek iyi düşün dikkat et kendine

O oluşturcam sayfamdan hepimiz tecrubelerimizi paylaşıp ilerleyrn zamanlarımızda guzel haberlerimizi birbirimize verip yaşadıklarımızin tecrübesi ile yardim bekleyen diğer arkadaşlarada yardimci olmak olcak
Çiğdemle biz birbirimizi ekledik inşallah sayfasınıda oluşturduğunda ilk üyesi benim :) yaşadıklarımızı paylaştıca daha iyi hissedicez ve yaşayanlara merhem olmaya çalışıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…