Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Ya kızlar bu gün adetimin bitmedi gerekirken sancım da var yeniden fazlalaştı bunaldım artık daha bir düzenim bile yokken tekrar düşünemiyorum bile

Bende hamileyim sanmstimm 15 kasimda kurtaj oldum 15 aralikta kan geldi bir ay olmstu 5 gun surdu kanamam dun bitti test yapmstm silik cikti demek hamle deilmsm okdrr sevnmstmki ya hayrlisi bolyms

Çok teşekkür ederim amin inşallah ben kürtaj değil kendisi düştü adet kanaması gibiydi adet gibi bir hafta sürdü ve bitti. Pek bilgim yok kürtaj ve düşük farkı var mı yok mu kusuruma bakmayın. Hayırlısı olsun
Onu bilemiyorum bazı düşünlerde de kürtaj yaptıkları için öyle sandım kusurluk bişey yok estağfurullah burda hepimiz birbirimizden bilgi ediniyoruz ben hala bişeyler öğreniyorum hiç bilgim yoktu

Cok sagol aklıma takılyr 1ay önce kürtj oldum ondanmı dye korkuyrmda
2 gun sonra tekrrla ya tamamen duser yada iki katina cikar canm kalmsta olablr yani herseyi dusun benim 29 gun snra olmstu kurtj olali evde test yotm silik cikti cizgi 30 gun sonrada kanamam oldu okdr umitte baglama uzulen yine biz oluyoz hayrlisi herseyn

2 gun sonra tekrrla ya tamamen duser yada iki katina cikar canm kalmsta olablr yani herseyi dusun benim 29 gun snra olmstu kurtj olali evde test yotm silik cikti cizgi 30 gun sonrada kanamam oldu okdr umitte baglama uzulen yine biz AMA belirti görüyrmda cok karısık bas dönmesi bulanti basladı yeni kasikta igne batmasi bas agrisi akıntı bel ve sirt agrisi

A0ED965F-C605-4CA3-8BC8-F911C355E020.jpeg
Testi yükleme sansin varmı canım☺bbendede aynısı oldu bekliyorum kan tahlili icin
. Sonuc bu

X