- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Ya kızlar bu gün adetimin bitmedi gerekirken sancım da var yeniden fazlalaştı bunaldım artık daha bir düzenim bile yokken tekrar düşünemiyorum bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm İnsallah hamilesindirKızlar kürtaj olalı 1ay oldu 10gün snra korunmasız basladım ve bgün testimde 2.cizhi silik sizce hamilemiyim
Testini gorunceee cokk sevindmm canmmm :)) hayrlisi okur hakknda rabbm saglikli guzl hamilelik gecrmeni nasip eder insalllahhh bizede nasip ederVeririm canım insallah guzel haber verebilirim:)
Onu bilemiyorum bazı düşünlerde de kürtaj yaptıkları için öyle sandım kusurluk bişey yok estağfurullah burda hepimiz birbirimizden bilgi ediniyoruz ben hala bişeyler öğreniyorum hiç bilgim yoktuÇok teşekkür ederim amin inşallah ben kürtaj değil kendisi düştü adet kanaması gibiydi adet gibi bir hafta sürdü ve bitti. Pek bilgim yok kürtaj ve düşük farkı var mı yok mu kusuruma bakmayın. Hayırlısı olsun
İnşallah hakkında hayırlısıKızlar kürtaj olalı 1ay oldu 10gün snra korunmasız basladım ve bgün testimde 2.cizhi silik sizce hamilemiyim
Test yaptırmaya geldim inşallah çıkarİnşallah hakkında hayırlısı
Hayırlısı olsun cnmTest yaptırmaya geldim inşallah çıkar
Evttt tbikii poztff hyrli olsnn cnm dha cok yeni47.1. Cıktı pozıtıfmııı
Cok sagol aklıma takılyr 1ay önce kürtj oldum ondanmı dye korkuyrmdaEvttt tbikii poztff hyrli olsnn cnm dha cok yeni
2 gun sonra tekrrla ya tamamen duser yada iki katina cikar canm kalmsta olablr yani herseyi dusun benim 29 gun snra olmstu kurtj olali evde test yotm silik cikti cizgi 30 gun sonrada kanamam oldu okdr umitte baglama uzulen yine biz oluyoz hayrlisi herseynCok sagol aklıma takılyr 1ay önce kürtj oldum ondanmı dye korkuyrmda
Ben de zaten yeni evliyim yeni yeni öğreniyorumOnu bilemiyorum bazı düşünlerde de kürtaj yaptıkları için öyle sandım kusurluk bişey yok estağfurullah burda hepimiz birbirimizden bilgi ediniyoruz ben hala bişeyler öğreniyorum hiç bilgim yoktu
2 gun sonra tekrrla ya tamamen duser yada iki katina cikar canm kalmsta olablr yani herseyi dusun benim 29 gun snra olmstu kurtj olali evde test yotm silik cikti cizgi 30 gun sonrada kanamam oldu okdr umitte baglama uzulen yine biz AMA belirti görüyrmda cok karısık bas dönmesi bulanti basladı yeni kasikta igne batmasi bas agrisi akıntı bel ve sirt agrisi
Testi yükleme sansin varmı canım☺bbendede aynısı oldu bekliyorum kan tahlili icinKızlar kürtaj olalı 1ay oldu 10gün snra korunmasız basladım ve bgün testimde 2.cizhi silik sizce hamilemiyim
Hata veriyor yüklenmiyorTesti yükleme sansin varmı canım☺bbendede aynısı oldu bekliyorum kan tahlili icin
. Sonuc buTesti yükleme sansin varmı canım☺bbendede aynısı oldu bekliyorum kan tahlili icin
Tbikiiii:)Kızlar kimse yardımcı olmuyor birşey sorabilirmiyim sizlere :)