öncelıkle gecmıs olsun canımm.normaldır kımı hemen ustune kalıyor kımıde uzun sure sonra kalıyor benımde 7.ayda kalmıstm oda kayıp oldu yanı ıkı kürtajım var kalp atışlarımızı duymuyoruzKızlar 5 ay oldu kürtaj olalı.ben de hala hamile kalamayanlardanım.
Sana da geçmiş olsun canım.pıhtılaşma testi yaptırdın mı?öncelıkle gecmıs olsun canımm.normaldır kımı hemen ustune kalıyor kımıde uzun sure sonra kalıyor benımde 7.ayda kalmıstm oda kayıp oldu yanı ıkı kürtajım var kalp atışlarımızı duymuyoruz
tsk ederım yaptırmazmııyımmmmmmmmm.ıkıncısı kımyasal gebelik oldu.ucuncude hemen pesıne kaldım ondada sonuç çıkmadı alındı.hetorızıgot 677 ct cıktı aama hemo gıbı deılmıs.ucuncuye kalmadan once yaptırmıştım uctede tutmadı bıelemedım kısmet deılmıs demekkı :) ucuncuye kalınca ıgne vuruldum claxene ıgnesı oda sonuç vermedı senın ılk kurtajımıSana da geçmiş olsun canım.pıhtılaşma testi yaptırdın mı?
İşk canım iniallah da son olur.12 haftalıktı benimki.ocakta kürtaj oldum işte.5 aydır da denemeler devam ediyo.tsk ederım yaptırmazmııyımmmmmmmmm.ıkıncısı kımyasal gebelik oldu.ucuncude hemen pesıne kaldım ondada sonuç çıkmadı alındı.hetorızıgot 677 ct cıktı aama hemo gıbı deılmıs.ucuncuye kalmadan once yaptırmıştım uctede tutmadı bıelemedım kısmet deılmıs demekkı :) ucuncuye kalınca ıgne vuruldum claxene ıgnesı oda sonuç vermedı senın ılk kurtajımı
İnşallah canım 2017 bize bebiş getirsin.bende şubat gıbı oldum sanırım .ınan okadar cok seyler yasamısımkı sen sorunca duşundum :) şuan korunuyorum rahımde darlık olduğu ıcın operasyon olcam adetımı bekliyorum bu operasyonuda atlatttıımmıı allahın ıznıyle kaldığım yerden baslıcam tekrardan
cnm normaldır bende kürtajdan 40 gun sonra adet oldum.kurtaj sonrası adet gunlerı degısıo.oluyorsun bı 20 gun sonra bıda oluosun yanı karışık durumlar :) ıkı adet sonrası herseyın normala gırıyor.oyusden sıkıntı yapma olursun adetını ıkı ade sonrası korunmayı bırakıp kaldogın yerden devam edıyorsun :) yasadıgım ııcn22 haziran günü 7 haftalık iken bebeğimi kaybettim. 1 yıllık evliyim ilk gebeliğim çok zor günlerdi beni çok iyi anladığınızı eminim. Dr 2 ay kesin korun, 1 ay sonra da kontrole gel dedi gittim. sıkıntı yok temiz korunmayı bırakabileceğimi söyledi!!! şaşırdım. kürtaj sonrası adette olmadım 36 günündeyim. gezmediğim internet sitesi okumadığım forum kalmadı herkes durumuna göre farklı şeyler yaşamış. gerçi üstünden iki ay geçmiş oluyor ama genel olarak 2 adet günü geçtikten sonra öneriliyor. kafam karıştı???
cnm normaldır bende kürtajdan 40 gun sonra adet oldum.kurtaj sonrası adet gunlerı degısıo.oluyorsun bı 20 gun sonra bıda oluosun yanı karışık durumlar :) ıkı adet sonrası herseyın normala gırıyor.oyusden sıkıntı yapma olursun adetını ıkı ade sonrası korunmayı bırakıp kaldogın yerden devam edıyorsun :) yasadıgım ııcngecmıs olsun hıc uzulme eşi gelır arkası yanı
Adet sekli ve gününün değişmesi normalevet bikaç gün sonra adet oldum. bu seferde çok fazla oldu bu normal mi kızlar??? kürtajdan sonra ilk adetimin 6. günü kanamam hala devam ediyor. ilk günkü gibi fazla değil ama benim normalde bu zamanlarda bitmesi lazım.
Ay cnm çok sevındım Insallah ınsallaaahhhhhh.coraspırın demıssın kalmadan öncemı başladın yoksa kaldıktan sonramı basladın ?Kızlar selamlar..
Ocakta kürtaj oldum.
Rabbim tekrar nasip etti bu ay yeniden hamile kaldım.
Coraspin de kullanıyorum.
Hayırlısıyla bu sefer sağlıkla kucağıma almayı çok istiyorum.
SlmHiç hamile kalan yok mu kimse yazmıyor sizde iyi bulmussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?