kürtaj sonrası hamile kalmak isteyenler yada kalanlar ....

yumiti

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
4.161
2.714
333
mrb ben 8 temmuzda hamile oldugumu öğrendim tam alışmışken bebeğin kalp atıslarını duyamadık sonra 1 hfta 1 hafyta beklerken 8. haftada 10 agustosta kürtaj oldum şimdi hala regl olmadım ve hamile kalmak istiyorum zaten klomen çatlatma iğnesi ile hamile kalmştim eşimin sperm hareketliliği az ve varikosel ameliyatı oldu temmuzda o da bu halde olan kürtaj sonrası hamile kalmak isteyenler ne yapsak ki :)

canım benim durumuma çok benziyor. bende kalp atışı alamadım ve kürtaj oldum. eşimde de hafif varikosel vardı ve benim kürtaj olduğum hafta ameliyat oldu. bugün tam 6. ayda tekrar hamile kaldım. ama çok tedirginim kalp atışını duyar mıyım diye..

Benimde başıma geldi 11 haftaliktı bebeğim kalbi durdu kürtaj oldum adet te düzensizlik yaşadım bende de esimdede bi sıkıntı olmamasına rağmen ben 6 ay sonra hamile kaldım rabbim bilir zamanını bize beklemek düşüyor rabbim ınşallah tekrar yüzünü güldürür suna 15+2 ama hala korkuyorum ya bisey olursa diye allah kimseye vermesin

bende 3 temmuzda bebeğimin kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum bu ay korunmayı bıraktım ve yumurta takibi yaptırıyorum fakat ilk ay olmayacak sanırım çatlama boyutunu geçen büyümüş bir yumurtam var büyük ihtimallede çatlamayıp adetle atılacak yani ekim ayına kaldım anlayacağınız.

Ne kadar çok benziyo durumumuz benim eşim benim hamile olduğumu öğrenmeden 5-6 gün önce ameliyat oldu varikosel ben hala adet olmadım test yaptım dün idrarda negatif çıktı Bugün kan verdim inşallah tekrar nasip olur bana da en kisa zamanda rabbim inşallah seninde hayırlısıyla kucağına almayi nasip eder dr adet söktürücü verdi acaba kullansan mi beklesem mi

Ben kürtaj sonrası hiç korunmadim canım adette olmadım ama idrar da negatif gördüm en kisa zamanda ikimizde hamile kalırız inşallah

Canim benim benimde hamileliğin sürse bende mart annesi olacaktım ama olmadı rabbim sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah pozitif düşünmeye çalış olumsuz düşünerek kendini de bebeğini de strese sokma

Rabbim ınşallah tekrar sana da nasip eder doktorum bisey söylemişti o hep aklımda eğer düşükler olmasaydi dunya ozurlu cocuklarla dolardi diye ani dusuklerde bebeğin genetik bir sorunu olduğu için oluyormuş gerçi bizim bebegimizi patalojide incelediler ama anne babaya bağlı bir sıkıntı bulunmadı muhtemelen kendi genetiginde bir sıkıntı vardı dedi doktorumuz

Benim ilk gebelik olduğu için genetik araştırmaya gitmedi ama dr sağlıksız bir bebekti mutlaka dedi inşallah yenilerini hayırlısıyla saglikli kucağımıza alırız senin ilk bebek mi yaş kaç

inşallah cnm.peki sen ilk bebeğine ne kadar sürede hamile kalmıştın
Benim ekimde 2 yıl olacak evleneli 5. Ayda hamile kaldım korunmayı bırakır bırakmaz ben klomen çatlatma iğnesi kullandım bir kere de bu arada aşılama yaptırdık hamileliğim hepsinden sonra oldu

Bugün ku beta hcg çıktı 1.11 dr adet söktürücü verdi kullansan mi beklesem mi 35 gün oldu kürtaj sonrası

Benim ilk gebelik olduğu için genetik araştırmaya gitmedi ama dr sağlıksız bir bebekti mutlaka dedi inşallah yenilerini hayırlısıyla saglikli kucağımıza alırız senin ilk bebek mi yaş kaç
Yok 5 yaşında bir oğlum var ınşallah buda suanlik sağlıklı sağlıklı olarak dünyaya gelir 24 yad

Bnde 8 temmuzda hamile kalmistm 8 agustosta kurtaj oldum kalp atislarini duyamadk ins yine olur gecmis olsn

Canım sende bir sorun yoksa varikosel ameliyatı ise yariyor inş. Ek olarak arı poleni keçiboynuzu pekmezi falan yedi eşim bu ay bide. Allah tez zamanda nasip etsin inş.

Canım sende bir sorun yoksa varikosel ameliyatı ise yariyor inş. Ek olarak arı poleni keçiboynuzu pekmezi falan yedi eşim bu ay bide. Allah tez zamanda nasip etsin inş.
Bende yoktu dr öyle demişti keciboynuzu kürü yapmıştık şimdi sadece pekmezini içiyor selenyum e vitamin alıyor inşallah tez zamanda ise yarar esin varikosel sonrası sperm testi yaptırdı mi yinr

Bende yoktu dr öyle demişti keciboynuzu kürü yapmıştık şimdi sadece pekmezini içiyor selenyum e vitamin alıyor inşallah tez zamanda ise yarar esin varikosel sonrası sperm testi yaptırdı mi yinr

evet çok merak ettiği için 3. ayda yaptırdı ve ileri hareket bizim sıkıntılıydı biraz. yüzde 10 artmıştı. yani ameliyat olumlu etki etmiş.. inş canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…