ben de 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. O zamandan beri de eşim korunuyordu. Sadece ve sadece, o da en risksiz dönemde 1 kere korunmadık. Adetim 5 gün gecikince strestendir deyip hiç ihtimal vermedim. İş yerinde stresli bir dönemden geçiyorum çünkü. Sonra şeytan dürttü, bir önceki gebelikten kalma idrar testini denedim ve hemen ikinci çizgi oluştu. Daha çok erkendi, doktor 3 ay düşünmeyin demişti. Allah'ım, her şey sen ol deyince olur. İnşallah bu sefer aksilik çıkmaz, sağlıkla kucağıma alırım..
inşallah melodi eeeee ekim annesi mi oluyoruz hayırlısı ile
hesaplayıcılara göre muhtemel doğum tarihi 18 eylül çıkıyor benim canım. SAT 12 aralıktı.. bakalım, hayırlısı....
meraba arkadaslar.2,5 yıllık evlıyım klomen denemıstım 3 kere.sonuc olumsuz cıkmıstı ensonunda bırakmıstım bırakıncada hamıle kalmıstım ama kısa surmustu7 haftalıkken kalp atısı duyulmadı 8, haftada kurtajla alındı.20 nısanda kurtj olmustum.2 ay doktorum korun demıstı.ıkıncı adetımı gorunce korunmayı bıraktım.çok uzulmustum allahın takdırı deyıp kendımı tesellı etsemde ılk gebelık boyle sonuclanınca ınsan ıster ıstemez yıpranıyor.suan kı tesellım kurtaj sonrası eşi gelir dıyorlar.bekliyorum gelmesını.kımısı korunmayı bıraktıgı gıbı kalıyor kımıısıde zaman alıyor.sanırım bende zaman alınanlardanım :)
SLM NE GUZEL RABBIM BU CUMA SAATLERINDE DUALARINI KABUL ETSIN.INSALLA GEBELIKDE SIKINTI YASAMAZSIN SAGLIKLI BI SKEILDE KUCAGINI ALMAK NASIP OLSUN.SENI COK IYI ANLIYUORUM BENDE SUAN HAMILE DEILIM 4 AY OLDU KURTAJ OLALI.INSAN ISTER ISTEMEZ TEDIRGIN OLUYOR YINE AYNI DUYGULARI YASARMIYIM DIYE.INSALLA BUSEFER KALP ATISLARINI DUYARSIN :)HE BU ARADA KURTAJDAN SONRAKİ 5.AYIMDA HAMILE KALDIM HEMEN OLMAMASI DAHA IYI ACELE ETMEYIN ZAMAN VERIN KENDINIZE BIRAZ RAHIMDE DINLENSIN TOPLASIN KENDINI SONUCTA KURTAJDA BASIT BIR OPERASYON DEGIL CANLARIM .. :)
SLM NE GUZEL RABBIM BU CUMA SAATLERINDE DUALARINI KABUL ETSIN.INSALLA GEBELIKDE SIKINTI YASAMAZSIN SAGLIKLI BI SKEILDE KUCAGINI ALMAK NASIP OLSUN.SENI COK IYI ANLIYUORUM BENDE SUAN HAMILE DEILIM 4 AY OLDU KURTAJ OLALI.INSAN ISTER ISTEMEZ TEDIRGIN OLUYOR YINE AYNI DUYGULARI YASARMIYIM DIYE.INSALLA BUSEFER KALP ATISLARINI DUYARSIN :)
demekkı cok kucukkı suan gorulmedı.bı hafta daha bekle ondan sonra tekrardan gorun.
BENIM BILDIGIM DEGERLERDE FALAN KÜSÜRLÜNÜN ÜSTÜ OLURSA DIŞ GEBELIK.599, DEGERINDE KAC HAFTAKIK YAZIO.TAHMINIM 2 HAFTALIK MI NE OLUO.SIMDI DEGERLERI GOZUMUN ONUNE GETIRMEYE CALISIYORUM AMA YANLIS BILGIDE VERMEK ISTEMIYORUM.DIS GEBELIK BOŞ KESEDIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?