canım bende 20 Eylülde kürtaj olmuştum.8 Haftalık boş gebelikti maalesef( Kürtaj sonrası ilk adetimi 16 Ekimde oldum ve bir danada olmadım.Yani hamileyim şuan 7 haftalık..Kalp atışını duyduk herşey normal olmasına rağmen ben diğerinin psikolojisini atamamışım daha.Buna da bişey olacak aksi bişey duyacam diye ödüm kopuyor..Umarım sende hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin bitanem Beta Hcg kaç çıktı yaptırdınmı
Canım Allahtan hayırlı neden böyle düşünüyorsun demekki hakkında böylesi daha hayırlıymış üzme kendini
Prolaktin denen hormonun yüksek olması nedeniyle bebeğimiz olmuyordu. İlaçla düşürdük klomen kullandım akabinde hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg testleri sonucunda gelişimin yavaş olduğunu söyledi doktorum ve 13 nisanda kürtaj oldum. Tabiki berbat bi his. Rahim filmi istendi moralimin de bozuk olması sebebiyle 1 ay erteledim filmi. Ve şu anda 20 haftalık hamileyim. İnan bende şu haftalara kadar hep bi sorun çıkacakmış gibi davrandım sevinemedim bile. Ama işte Allah nasıl isterse onu yaşıyoruz çok şükür. Bence hemen beta testi yaptır. 2 gün sonra tekrar yaptır. Eğer iki katı oranla yükselmişse %100 hamilesin :) Kürtaj sonrası hızla düşüşe geçer çünkü.. İnşallah rabbim gönlüne göre verir.tabiki daha hayırlı ama düşünmeden edilmiyor git gide daha çok koyuyo
canım bende 20 eylülde kürtaj olmuştum.8 haftalık boş gebelikti maalesef( kürtaj sonrası ilk adetimi 16 ekimde oldum ve bir danada olmadım.yani hamileyim şuan 7 haftalık..kalp atışını duyduk herşey normal olmasına rağmen ben diğerinin psikolojisini atamamışım daha.buna da bişey olacak aksi bişey duyacam diye ödüm kopuyor..umarım sende hamilesindir canım allah gönlüne göre versin bitanem beta hcg kaç çıktı yaptırdınmı
Prolaktin denen hormonun yüksek olması nedeniyle bebeğimiz olmuyordu. İlaçla düşürdük klomen kullandım akabinde hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg testleri sonucunda gelişimin yavaş olduğunu söyledi doktorum ve 13 nisanda kürtaj oldum. Tabiki berbat bi his. Rahim filmi istendi moralimin de bozuk olması sebebiyle 1 ay erteledim filmi. Ve şu anda 20 haftalık hamileyim. İnan bende şu haftalara kadar hep bi sorun çıkacakmış gibi davrandım sevinemedim bile. Ama işte Allah nasıl isterse onu yaşıyoruz çok şükür. Bence hemen beta testi yaptır. 2 gün sonra tekrar yaptır. Eğer iki katı oranla yükselmişse %100 hamilesin :) Kürtaj sonrası hızla düşüşe geçer çünkü.. İnşallah rabbim gönlüne göre verir.
canım ya yeni kürtaj oldum bende hiç beklemesem mi dersin
ben de 2 aralıkta kürtaj oldum... Bebeğimin kalbi hiç atmadı gelişmedi.. 9. haftada gittiğimde hala 6+2 de duruyordu.. Kürtaj oldum.. İlkti insan o kadar sarsılıyor ki.. 1 ayım o kadar berbat geçti ki kendimi toparlamaya çalışıyorum inşallah tekrardan yaşamayız bvöyle şeyleri.. Doktorum baa 2 adet dönemi bekle yeter dedi rahim kendini toparlamış dedi ama ödüm kopuyo benim aynısı olmasın Rabimm..
inşallah ya inşallah
13 kasım hayatımın dönüm noktası bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durmuş rabbim yanına aldı meleğimi.şimdi 5 aralık idrar testi pozitif hemşire arkadaşıma sordum hamilesin dedi.ama inanmıyorum inşallah vardır ama sadece 20 gün geçmişti.kürtaj düşük sonrası hamile kalma şansı %50 artıyo dedi arkadaşım.sizce ne olabilir hcg hormonu düşmeye biliyomuş bazen 4 haftaya kadar ama belirtilerde var kürtaj sonrası hiç hissetmemiştim hayalci biri değilim belirti var diye kendimi kandırmam,kafayı yemek üzereyim eşim çok mutlu oldu,kürtaj günü eşim asansör kapısından ayrılmadı, birgün karnıma eli yanlışlıkla dokundu gözleri doldu belli etmesede anladım sarıldı baba olmayı özledim dedi.onun baba olmasını istiyorum.böyle bir sevgi yok inanın oğlum gibidir <3
canım netleşti mi durumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?