En son adet olduğun gün başlama tarihin hangi günse o günden başlayıp canım bugüne kadar kaç hafta geçmiş bakıyorsun. Kaç haftalık olduğunu bulunca değerlerine bakıyorsun. Ama 111 den 599 iyi çünkü 2 ye katlanıp çıkmış. Boş gebelik olduğunu hiç düşünmüyorum değerler böyle katlanıp çıkmaz 3 günde inşallah kesenide göreceksin canım :) Rahat olBUNDAN HIC BIRSEY ANLAMADIM BEN 3 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 10 – 50
4 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 5 – 425
5 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 20-7300
6 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 1080- 56000
7-12 hf gebelikte Beta HCG Değeri : 7,650 – 290,000
BENIMSE 599 CIKTI
En son adet olduğun gün başlama tarihin hangi günse o günden başlayıp canım bugüne kadar kaç hafta geçmiş bakıyorsun. Kaç haftalık olduğunu bulunca değerlerine bakıyorsun. Ama 111 den 599 iyi çünkü 2 ye katlanıp çıkmış. Boş gebelik olduğunu hiç düşünmüyorum değerler böyle katlanıp çıkmaz 3 günde inşallah kesenide göreceksin canım :) Rahat ol
2 hafta önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ve patoloji sonucum (enfekte ve nekrotik plasenta gestasyonel endometrium) yarın hastaneye sonucumu göstermeye gidicem, bu sonuc ile karşılaşıp ne demek oldugunu bilen varmı acaba, cok merak ettiğim için sormak istedim
Ben kullanmıştım. Pıhtılaşma varsa diye önlem olarak verdi doktordoktorum corasprin verdi kullanan varmı hamileyken ?
Ben kullanmıştım. Pıhtılaşma varsa diye önlem olarak verdi doktor
Kromozom anomalisi sebebiyle öldü kızım. Kansızlığa bi etkisi olmaz, sana da pıhtılaşma ihtimaline karşı vermişlerdir. Yararı var eğer pıhtılaşma sorunu varsa.FAYDASINI GORDUN MU KAÇ HAFTALIK SENIN SUAN BEBEGIN ? BENDE KANSIZLIKTA VARDI O YUZDEN VERDI SANIRIM
anladım cnm ınsallah allah nasıp eder tekrar sana da..Kromozom anomalisi sebebiyle öldü kızım. Kansızlığa bi etkisi olmaz, sana da pıhtılaşma ihtimaline karşı vermişlerdir. Yararı var eğer pıhtılaşma sorunu varsa.
Cnm cok gecmis olsun. Allah hepimize saglikli bebekler nasip etson en kisa zamn da. Kromozom anomalisi demissin fe cnm sonuca size yapilan testler sonucunda mi varildi. Bn de ikinci kurtsjimi oldum . Embriyoyu kromozom inc goturduler temoz cikmis. Bi de bizden genetik test ve kromozom anomalisi icin kan aldilar. O yuzden sordum su an sonuc bekliorzKromozom anomalisi sebebiyle öldü kızım. Kansızlığa bi etkisi olmaz, sana da pıhtılaşma ihtimaline karşı vermişlerdir. Yararı var eğer pıhtılaşma sorunu varsa.
Cnm cok gecmis olsun. Allah hepimize saglikli bebekler nasip etson en kisa zamn da. Kromozom anomalisi demissin fe cnm sonuca size yapilan testler sonucunda mi varildi. Bn de ikinci kurtsjimi oldum . Embriyoyu kromozom inc goturduler temoz cikmis. Bi de bizden genetik test ve kromozom anomalisi icin kan aldilar. O yuzden sordum su an sonuc bekliorz
Aminn cnm insallahh. Bizde guzel haberler veririz insallah burdaALLAH SIZLEREDE NASIP ETSIN ISTEYEN HERKESE RABBIM OACILARI TEKRAR YASATMASIN ARKADASLAR INSALLAH RABBIM YUZUNUZU GULDURUR
Bebekte anomali çıktı, bizim sonuçları bekliyoruz... Sana ne kadar sürede çıkar sonuç dediler? Ben tekrar denemek istiyorum da test çıktıktan sonraCnm cok gecmis olsun. Allah hepimize saglikli bebekler nasip etson en kisa zamn da. Kromozom anomalisi demissin fe cnm sonuca size yapilan testler sonucunda mi varildi. Bn de ikinci kurtsjimi oldum . Embriyoyu kromozom inc goturduler temoz cikmis. Bi de bizden genetik test ve kromozom anomalisi icin kan aldilar. O yuzden sordum su an sonuc bekliorz
Genetik iki haftaya cikar kromozom anomalisi icin iki ay a kadar cikar dediler cnm . Ya da tam tersi de olabilir sonuc olarak bizde iki ay bekleyelim sonuclari toplu bi sekilde degerlendirilsin dedik. 20eylul gibi yaniBebekte anomali çıktı, bizim sonuçları bekliyoruz... Sana ne kadar sürede çıkar sonuç dediler? Ben tekrar denemek istiyorum da test çıktıktan sonra
Bebekte anomali çıktı, bizim sonuçları bekliyoruz... Sana ne kadar sürede çıkar sonuç dediler? Ben tekrar denemek istiyorum da test çıktıktan sonra
yaaa bu şubatta hamıle kalanlar gercekten sıkıntılymısMerhaba canim. Bende subat annesiydim seni oradan hatirliyorum.bebegini kaybettigini duyup cok uzulmustum. Maalesef bende bebegimi kaybettim 11 hafta biterken. Kurtajla alindi gecen hafta. Icim aciyor hala. Nasil gecicek bilmiyorum. Nasil alismistim hergun takvimden buyumesini takip ederken megerse o icimde ölmüş. Neyse seni de üzmek istemiyorum kusuruma bakma. Benim sorularima bikac kere cevap yazmistin cok bilgili ve nazik bi insan oldugunu anlamistim. o yuzden seninle paylasmak istedim. Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?