kürtaj sonrası hamile kalanlar

En son adet olduğun gün başlama tarihin hangi günse o günden başlayıp canım bugüne kadar kaç hafta geçmiş bakıyorsun. Kaç haftalık olduğunu bulunca değerlerine bakıyorsun. Ama 111 den 599 iyi çünkü 2 ye katlanıp çıkmış. Boş gebelik olduğunu hiç düşünmüyorum değerler böyle katlanıp çıkmaz 3 günde inşallah kesenide göreceksin canım :) Rahat ol

tşk ederim canım bugun sabah kan verdim tekrar suan sonuc geldı 1,869 cıktı degerım baya yukselme var yanı saglık ocagında yaptırdım hemsıre cok ıyı degerlerın dedı rabbıme sukur once allaha sonra bana emanet allah ısteyen herkese versın

2 hafta önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ve patoloji sonucum (enfekte ve nekrotik plasenta gestasyonel endometrium) yarın hastaneye sonucumu göstermeye gidicem, bu sonuc ile karşılaşıp ne demek oldugunu bilen varmı acaba, cok merak ettiğim için sormak istedim

KAN DESTEGININ AZALMASI DIYE BILIYORUM BEBEGE

bende 7 haftalıkken kaybetmıstım ilk bebegımı bu ıkıncı cok sukur suan 7veya 8 haftalık falan ama degerlerım oncekıne göre daha normal daha yuksek allah ısteyen herkese versın umıdını kırma bende o zmanlarda caresız umıtsızdım belkı ama 2 ayda toparladım kendımı herseyımızı verende rabbım alanda herseyde oldugu gıbı ınan bunda bıle bır hayır vardır kaybetmesen bıle saglıksız olacakmıstır morelını bozma allaha dua et emınım bır gun yuzunu guldurecek canım..

Arkadaslar bn de 24 temmuzda ikinci kurtajimi oldum. Ilk i ocakta olmustu. Incir küru soğan kuru fln duyuyorum hep bunu yapan veya bilgisi olan var mi. Ne ise yario nasil yapilio fln

FAYDASINI GORDUN MU KAÇ HAFTALIK SENIN SUAN BEBEGIN ? BENDE KANSIZLIKTA VARDI O YUZDEN VERDI SANIRIM
Kromozom anomalisi sebebiyle öldü kızım. Kansızlığa bi etkisi olmaz, sana da pıhtılaşma ihtimaline karşı vermişlerdir. Yararı var eğer pıhtılaşma sorunu varsa.

Kromozom anomalisi sebebiyle öldü kızım. Kansızlığa bi etkisi olmaz, sana da pıhtılaşma ihtimaline karşı vermişlerdir. Yararı var eğer pıhtılaşma sorunu varsa.
Cnm cok gecmis olsun. Allah hepimize saglikli bebekler nasip etson en kisa zamn da. Kromozom anomalisi demissin fe cnm sonuca size yapilan testler sonucunda mi varildi. Bn de ikinci kurtsjimi oldum . Embriyoyu kromozom inc goturduler temoz cikmis. Bi de bizden genetik test ve kromozom anomalisi icin kan aldilar. O yuzden sordum su an sonuc bekliorz

KIZLAR BEN Bİ KERE KURTAJ OLDUM SUAN TEKRAR HAMILEYIM KURTAJDAN 6 AY SONRA HAMILE KALDIM COK SUKUR HERSEY YOLUNDA SUANA KDR 7 HAFTALIK HENUZ YENI TABIKI HAFTAYA KALP ATISINI DUYMAYA GDICEZ :)

ALLAH SIZLEREDE NASIP ETSIN ISTEYEN HERKESE RABBIM OACILARI TEKRAR YASATMASIN ARKADASLAR INSALLAH RABBIM YUZUNUZU GULDURUR

Bebekte anomali çıktı, bizim sonuçları bekliyoruz... Sana ne kadar sürede çıkar sonuç dediler? Ben tekrar denemek istiyorum da test çıktıktan sonra

Bebekte anomali çıktı, bizim sonuçları bekliyoruz... Sana ne kadar sürede çıkar sonuç dediler? Ben tekrar denemek istiyorum da test çıktıktan sonra
Genetik iki haftaya cikar kromozom anomalisi icin iki ay a kadar cikar dediler cnm . Ya da tam tersi de olabilir sonuc olarak bizde iki ay bekleyelim sonuclari toplu bi sekilde degerlendirilsin dedik. 20eylul gibi yani

Merhaba canim. Bende subat annesiydim seni oradan hatirliyorum.bebegini kaybettigini duyup cok uzulmustum. Maalesef bende bebegimi kaybettim 11 hafta biterken. Kurtajla alindi gecen hafta. Icim aciyor hala. Nasil gecicek bilmiyorum. Nasil alismistim hergun takvimden buyumesini takip ederken megerse o icimde ölmüş. Neyse seni de üzmek istemiyorum kusuruma bakma. Benim sorularima bikac kere cevap yazmistin cok bilgili ve nazik bi insan oldugunu anlamistim. o yuzden seninle paylasmak istedim. Sevgiler..

Son düzenleme:
yaaa bu şubatta hamıle kalanlar gercekten sıkıntılymıs bende subatta kalmıstım 7 haftalıkken kalp atısı duyulmayınca 8,haftasında alındı kurtajla eşi gelirmiş derler umudunuzu kaybetmeyın tesellısı o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…