Öncelikle merhaba ,
9 yıllık evliyim. Pazartesi günü kalp durması sonucu 9 haftalık hamileliğim sonlandırıldı, kürtaj oldum,.çok üzgünüm. Yaş oldu 37 ve çok istiyordum bu bebeği yedi yıl aradan sonra. Ama nasip değilmiş demek ki...
Evlendim 1,5 yıl sonra planlayarak hamile kaldım ama aslında dış gebelikmiş 8.haftamda öğrendim ve sezeryan ameliyatı oldum dış gebelikten. Daha sonra tekrar hamile kaldım bu sefer evet gerçekten hamileydim takiii 12.haftama kadar. 12. hafta doktor kontrolümde gelişim göstermediğini ve yaşamadığını öğrendim bebeğimin ve kürtajla gebelik sonlandırıldı. 3. gebeliğimde çok şükür sorunsuz 9 ayı tamamladım ve Allah dahada uzun ömürler versin 7 yaşında bir oğlum var... . Ev kredisi ödediğim için ikinciye uzunnn bir süre ara verdim ve artık zamanı geldi diyerek tekrardan gebe kaldım ama yukarıdada yazdığım gibi 9.haftamda yaşatamadım maalesef ,kalbi durdu ... çoookkk üzüldüm ve hala acım yeni atlatmış değilim üzüntümü.Yaşım ilerledi artık ve ikinci çocuğu çok istiyorum,beklemek istemiyorummm....sizdende fikir almak istiyorum kürtajdan sonra beklemeden hamile kalanlar bir sorun yaşadınızmı?
Biraz uzun oldu ama