• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj sonrası hamile kalanlar

ben de 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. O zamandan beri de eşim korunuyordu. Sadece ve sadece, o da en risksiz dönemde 1 kere korunmadık. Adetim 5 gün gecikince strestendir deyip hiç ihtimal vermedim. İş yerinde stresli bir dönemden geçiyorum çünkü. Sonra şeytan dürttü, bir önceki gebelikten kalma idrar testini denedim ve hemen ikinci çizgi oluştu. Daha çok erkendi, doktor 3 ay düşünmeyin demişti. Allah'ım, her şey sen ol deyince olur. İnşallah bu sefer aksilik çıkmaz, sağlıkla kucağıma alırım..

inşallah melodi eeeee eim annesi mi oluyoruz hayırlısı ile :D

Klomenle ilk ay hamile kaldım sonra da bebeğmin kalbi durdğu için kürtaj oldum.şimdi yenden hamile kalanlar var mı... benm gibi yaşayıp

benim bebegimde 8 haftalikken öldü.aslinsa kalp atisini hic alamadik.6 haftayla uyumluydu ve kurtajla aldilar. 1 dene ugrasmistik bebegimiz olsun diye.cok derinden sarsildim.fakat herseyin bir sebebi var hayatta allah alir daha iyisini vermek icin. 6 ay sonra yeniden hamile kaldim. ilk gebeliklerde gelismeme düsük gibi sorunlar sık yaşaniyor.sakin uzmeyin kendinizi yol yapiyor derler.hamile kalamazken okadar denemeyle, kurtaj sonrasi hemen oldu.inanin

meraba arkadaslar.2,5 yıllık evlıyım klomen denemıstım 3 kere.sonuc olumsuz cıkmıstı ensonunda bırakmıstım bırakıncada hamıle kalmıstım ama kısa surmustu :( 7 haftalıkken kalp atısı duyulmadı 8, haftada kurtajla alındı.20 nısanda kurtj olmustum.2 ay doktorum korun demıstı.ıkıncı adetımı gorunce korunmayı bıraktım.çok uzulmustum allahın takdırı deyıp kendımı tesellı etsemde ılk gebelık boyle sonuclanınca ınsan ıster ıstemez yıpranıyor.suan kı tesellım kurtaj sonrası eşi gelir dıyorlar.bekliyorum gelmesını.kımısı korunmayı bıraktıgı gıbı kalıyor kımıısıde zaman alıyor.sanırım bende zaman alınanlardanım :)

meraba arkadaslar.2,5 yıllık evlıyım klomen denemıstım 3 kere.sonuc olumsuz cıkmıstı ensonunda bırakmıstım bırakıncada hamıle kalmıstım ama kısa surmustu :KK43: 7 haftalıkken kalp atısı duyulmadı 8, haftada kurtajla alındı.20 nısanda kurtj olmustum.2 ay doktorum korun demıstı.ıkıncı adetımı gorunce korunmayı bıraktım.çok uzulmustum allahın takdırı deyıp kendımı tesellı etsemde ılk gebelık boyle sonuclanınca ınsan ıster ıstemez yıpranıyor.suan kı tesellım kurtaj sonrası eşi gelir dıyorlar.bekliyorum gelmesını.kımısı korunmayı bıraktıgı gıbı kalıyor kımıısıde zaman alıyor.sanırım bende zaman alınanlardanım :)

Ben de 2 aralık 2013 te kürtaj olmuştum kalp atışı yoktu... 2 ay korunmadan sonra gebe kaldım şükürler olsun... İnsan elbette ilk gebelikte böyle bişi yaşayınca her şeyi kötü düşünüyor.. Ben ilk 3 ay her kontrole elim yüreğimde giderdim... Kalp atışına gittiğim gün gözlerimi hiç açmadım radyo frekansı gibi bi ses geldi dedim Rabbim yine kalp atışı yok diye gözlerim doldu o ara pıt pıt pıt bi ses doktor açın gözlerniizi bakın ne kadar güçlü dedi o kadar sevinmiştim ki anlatamam.. Bu sefer her şey güzel olacak demişti doktorumuz şimdi oğlum 9 aylık.. Allah gönlüne göre versin canım

BENIMDE 3,5 AY OLDU ÜSTUNE 4,ADETIMI BUGUN GORDUM :) HER AY BI BEKLETIDEYIM BAKALIM O GUN INSALLA BANADA NASIP OLUR TEKRARDAN :) AMIN AMIN.NE GUZEL SIMDI ISE OGLUSUN KUCAGINDA.RABBIM OGLUSUNU KORUSUN :)

KIZLAR SELAM BENDE 2014 ARALIK TA KURTAJ OLMUSTUM BEBEGIMIN KALBU DURDUGU ICIN ALDILAR..BU HAFTA SALI GUNU TEKRAR GEBE OLDUGUMU OGRENDIM DEGERIM KANDA 111,60 CIKTI BUGUN CUMA TEKRAR KAN TESTI VERDIM SONUCU OGLEDEN SONRA ALICAM COK HEYECANLIYIM YUKSELMIS MI NE KDR YUKSELMIS ONCEDEN KAYBIM OLDUGU ICIN BIRAZ KORKULARIM VAR AMA VERENDE ALLAH ALAN DA RABBIM YUZUMU GULDURUR INSALLAH ISTEYEN HERKESE DE HAYIRLISINI VERSIN ALLAH ..KAYBETMEK COK ACI AMA UMITSIZ OLMAYIN HERZAMAN DUA EDIN ALLAHA RABBIM HAYIRLISI NE İSE ONU LAYIK GORUR BIZLERE HERSEY DE VARDIR BIR HAYIR BENDE COK UZULDUM COK AGLADIM AMA SIMDI TEKRAR HAMILEYIM COK SUKUR :)

HE BU ARADA KURTAJDAN SONRAKİ 5.AYIMDA HAMILE KALDIM HEMEN OLMAMASI DAHA IYI ACELE ETMEYIN ZAMAN VERIN KENDINIZE BIRAZ RAHIMDE DINLENSIN TOPLASIN KENDINI SONUCTA KURTAJDA BASIT BIR OPERASYON DEGIL CANLARIM .. :)

HE BU ARADA KURTAJDAN SONRAKİ 5.AYIMDA HAMILE KALDIM HEMEN OLMAMASI DAHA IYI ACELE ETMEYIN ZAMAN VERIN KENDINIZE BIRAZ RAHIMDE DINLENSIN TOPLASIN KENDINI SONUCTA KURTAJDA BASIT BIR OPERASYON DEGIL CANLARIM .. :)
SLM NE GUZEL RABBIM BU CUMA SAATLERINDE DUALARINI KABUL ETSIN.INSALLA GEBELIKDE SIKINTI YASAMAZSIN SAGLIKLI BI SKEILDE KUCAGINI ALMAK NASIP OLSUN.SENI COK IYI ANLIYUORUM BENDE SUAN HAMILE DEILIM 4 AY OLDU KURTAJ OLALI.INSAN ISTER ISTEMEZ TEDIRGIN OLUYOR YINE AYNI DUYGULARI YASARMIYIM DIYE.INSALLA BUSEFER KALP ATISLARINI DUYARSIN :)

SLM NE GUZEL RABBIM BU CUMA SAATLERINDE DUALARINI KABUL ETSIN.INSALLA GEBELIKDE SIKINTI YASAMAZSIN SAGLIKLI BI SKEILDE KUCAGINI ALMAK NASIP OLSUN.SENI COK IYI ANLIYUORUM BENDE SUAN HAMILE DEILIM 4 AY OLDU KURTAJ OLALI.INSAN ISTER ISTEMEZ TEDIRGIN OLUYOR YINE AYNI DUYGULARI YASARMIYIM DIYE.INSALLA BUSEFER KALP ATISLARINI DUYARSIN :)

ALLAH RAZI OLSUN CNM INSALLAH RABBIM HEPIMIZE NASIP ETSIN OLMAYACAK DIYE BIRSEY YOK ALLAH ISTEDI MI EN IMKANSIZ DEDIGIN SEY BILE BAKMISSIN OLUVERMİŞ NELER DUYUYORUZ YINE ŞÜKÜR HER GUNUMUZE HER ANIMIZA HAYIRLISI ARTIK

kızlar sımdı ogrendım sonucumu degerım 599,00 cıkmıs ama ultrasonda doktor gormedı daha cok yenı olabılır dedı degere gore nasıl sızce ?

demekkı cok kucukkı suan gorulmedı.bı hafta daha bekle ondan sonra tekrardan gorun.

BENIM BILDIGIM DEGERLERDE FALAN KÜSÜRLÜNÜN ÜSTÜ OLURSA DIŞ GEBELIK.599, DEGERINDE KAC HAFTAKIK YAZIO.TAHMINIM 2 HAFTALIK MI NE OLUO.SIMDI DEGERLERI GOZUMUN ONUNE GETIRMEYE CALISIYORUM AMA YANLIS BILGIDE VERMEK ISTEMIYORUM.DIS GEBELIK BOŞ KESEDIR

BENIM BILDIGIM DEGERLERDE FALAN KÜSÜRLÜNÜN ÜSTÜ OLURSA DIŞ GEBELIK.599, DEGERINDE KAC HAFTAKIK YAZIO.TAHMINIM 2 HAFTALIK MI NE OLUO.SIMDI DEGERLERI GOZUMUN ONUNE GETIRMEYE CALISIYORUM AMA YANLIS BILGIDE VERMEK ISTEMIYORUM.DIS GEBELIK BOŞ KESEDIR

NASIL KUSURLUNUN USTU DERKEN ? ILK BASTA 111,60 CIKTI 3 GUN SONRA 599, CIKTI

BUNDAN HIC BIRSEY ANLAMADIM BEN 3 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 10 – 50
4 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 5 – 425
5 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 20-7300
6 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 1080- 56000
7-12 hf gebelikte Beta HCG Değeri : 7,650 – 290,000

BENIMSE 599 CIKTI

Back