• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası folik asit kullanımı? Acill!!

ZelGN

{ HOŞGELDİN CENNET KOKULUM }
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
3.505
2.030
63
29
Merhaba arkadaşlar.. 1 hafta önce mecbur kürtaj oldum. Bebeğim karnımda ölmüştü 15 gün içimde ölü kalmıştı düşük başladığı için acil kürtaja alındım. Sorum şu. Biz hiç beklemeden tekrar bebek düşünüyoruz. Vakit kaybetmek istemiyoruz. Hamile kalmadan 2 ay önce folikasit kullanmaya başlamıştım. Kürtaj olunca kullanmayı bıraktım. Şimdi antibiyotik kullanıyorum. Şuan folikasite devam etmek istiyorum. Bi zararı olur mu yada hangi folikasit en etkili? şuan en son kullandığım * FOLBİOL * ondan devam etsem mi yada daha önce kullandığım * FOLİK-1* Den mi.devam etsem? Kullananlar veya aynı durumda olanlar cevap yazarsa çook mutlu olurum..

Arkadaşım bende iki hafta önce kürtaj oldum

Doktorum bana folik asite devam dedi

Patorolojı sonucun ne çıktı cnm

Çok teşekkürler sizede geçmş olsun..Sonucu bir hafta sonra alacağım canım doktorum iki hafta sonra kontrole gel dedi. Çok merakla bekliyorum. İnşallah büyük bi sorun değildir.. Bende en son folbiol kullanıyordum. Şuan elimde var ama folik 1 in etkisi daha büyük diye düşünüyorum. Bilmiyorum. Sizin sonuç ne çıktı?

Çok teşekkürler sizede geçmş olsun..Sonucu bir hafta sonra alacağım canım doktorum iki hafta sonra kontrole gel dedi. Çok merakla bekliyorum. İnşallah büyük bi sorun değildir.. Bende en son folbiol kullanıyordum. Şuan elimde var ama folik 1 in etkisi daha büyük diye düşünüyorum. Bilmiyorum. Sizin sonuç ne çıktı?

Bebekdeymiş sorun cnm

İlk kürtajda çok ayrıntılı araştırmıyorlar

İnş sonucun güzel çıkar cnm

İnşallah canm çok sağol güzel dileklerin için. Siz de hemen mi düşünüyosunz?

Back