KÜRTAJ SONRASI BİTMEYEN LEKELENMELER

karadenizkizi1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
4.647
3.131
83
42
Bayanlar, selam.

Benim sorunum 19/12/2019'da zorunulu kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları oluşmadığı için. Kürtaj olalı bir ay oldu. 10 gün önce kontrole de gittim. Ara ara koyu renk lekelenmelerim bitmedi. hala devam ediyor tam bitti galiba derken tekrar başlıor. koku yok ama. Kontrolde rahim temiz rahim duvarı iyi dediler. Ama ben hala endişelim 40 gün sonra fazla adet olması gerekir hastanın diyor. E ben temizlenemedim bile nasıl adet olacağım bilmiyorum. On gün kadar yine bekleyip eski kadın doğum doktoruma gideceğim özele.

Benimle aynı durumla olanlar var mı?

Bende 30 aralıkta kürtaj oldum 13 haftalik bebeğimi kaybettim hala leke şeklinde kanamam var malesef bende kurtulamadım
Senin daha ileri bri tarihte sonlandırılmış gebeliğin . Çok geçmiş olsun canım. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah. Ben de 8+3 de kürtaj oldum ama 6 haftalıkta kalmıştı bebeğim. Bildiğim kadarıyla gebelik ilerledikçe kanama günü artabilirmiş. Bilmiyorum ben bugün rengl oldum galiba bu şekilde akıntı ilk iki günü olmuştu kürtajımın onun sonrasında hep leke şeklinde geçti bu bir ay. SEnin normal süreler içinde henüz 3 hafta olmuş. Kontorle çağırmıştırlar seni gittin i peki

Ayin 10unda gittim canım şükür temizdi iyiydi herşey leke gibi kan geliyo hala ama hele bugün normalde 27 28 gunde bir regl oluyorum bakalım ne zaman olucam tam anlamiyla

Ayin 10unda gittim canım şükür temizdi iyiydi herşey leke gibi kan geliyo hala ama hele bugün normalde 27 28 gunde bir regl oluyorum bakalım ne zaman olucam tam anlamiyla
anladım canım. Benim döngü çok düzenli değil ama 30/35 günde bri adet olurum. şidmi kanamam arttı ondan diyorum acaba rengli mi oldum. Kürtaj olunan tarih son adet tarihi sayılıyorya normalde 19 unda oldum bugün ayın 20 si 31 gün oldu denk geliyor baktığın zaman. Hayırlısı bakalım. benim yaş 37 bir oğlum var ikinci bebeği istiyoruz açıkcası oyle zuun uzun bekleme zamanım yok. Bakalım hayırlısı çalışmalara biran önce başlamak istiyorum ben

Bende 31 yasibayım 8 yaşında bir kizim var bizde 2.yi düşünüyoruz Rabbim nasip ederse inşallah

Kızlar günaydın,

Kürtaj sonrası sanırım benilk adetimi oldum. Ama adet mi değil mi bilmiyorum şaun biraz endişelerim var. Çünkü ben hiç temizlenemedeim. Yani hep silik bir lekelenme vardı bende 2 gün önce yoğun koyu kahve siyaj akıntım olmaya başladı. günlük pedden normal pede geçiş yaptım.Peçeteyle sildiğimde kırmızı kanamanın da geldiğini görünüyorum ama pedde pıhtılı koyu kahve siyaha dönük oluyor takipteyim adet kadar uzun sürer kesilirsem bunu adet sayacağım devam ederse doktora gideceğim yine. sizde kürtaj sonrası ilk rengliniz nasıl olmuştu?

Benim25.gun basladi 4 gun gayet iyiidi fakat 26 gun sonrada 2 reglim oldu ama azdi 3 gun kurtajdan sonra zaten cinsel iliski olmadı doktora falan sorfum dedi 3 ay gibi boyle sorunlar olabilir digerleri duzene girecek

Benim25.gun basladi 4 gun gayet iyiidi fakat 26 gun sonrada 2 reglim oldu ama azdi 3 gun kurtajdan sonra zaten cinsel iliski olmadı doktora falan sorfum dedi 3 ay gibi boyle sorunlar olabilir digerleri duzene girecek
Sağol canımcım. Benimdoktorda kürtaj sonrası 1 ay ilişki kesin yasaK dedi. Ve 2/3 ay korunma tavsiye etti. bakalım bende şimdi takıpteyim kaç gün sürecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…