kürtaj sonrası adet ne zaman olur lütfen yardım...

aylin_ali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
227
52
118
Merhaba arkadaşlar kürtaj olalı 38 gün oldu ama hala adet olamadım.. bundan bir hafta önce pembemsi kan geldi.. iki gündür peçeteye silince geliyor... 7 gündür bir gün arayla idrar testi yapıyorum çok silik çizgi çıkıyor. adet olacakmışım gibi ağrılarım ama ne oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim. doktorum 1 ay korunun dedi ama biz beceremedik herhal de. bu arada benim 4.5 senedir çocugum olmuyor 1 aşılamam ve 4 tüp bebek yaptık olmamıştı tam umudumu kestiğim de gelmişti bebegim o da bizi bıraktı çok korkuyorum bi daha hamile kalamazsam die

Canım ben 1 defa kürtaj oldum 2 ay sonra bailadı kanamam ara ara pembe kan geliyordu sıkıntı yapma 2 ayı grcerse git doktora

Cok saol canim cevabin için. çok sıkıntı yapıyorum canım çok zormuş.. bebek olmamasi zor diordum ama bu dah zormuş tekrar ne zaman gebe kalabildiniz siz ? Bi de acaba neden idrarda hep silik çizgi çıkıyor koyulasma felan yok hep aynı. parça felan kalmış olabilir mi

Canım bende 9 ay önce kürtaj oldum. Adetim 30 gün sonra falan geldi ama adetlerimde kanamam eskisine göre daha fazla ve ağrılı oluyordu. Parça kalmış olma endişesi bende de vardı. Farklı zamanlarda farklı doktorlara gösterdim. İçim ancak öyle rahat etti. Bence sende doktora git. Yoksa böyle kendini yersin.

Teşekkür ederim gidicem doktora ama korkuyorum ben de... kanalımın biri tıkalı dieri de tıkanır mı rahmime bişey olmuş mu die şimidi de midem bulanıyor psikolojim alt üst.... sana da geçmiş olsun canım acaba hamile kalabildiniz mi?

Hayır hamile kalamadım. Her ay bir umut bu sefer olacak diyorum ama olmuyor. Doktorlar stresten diyor ama aklımdan çıkaramıyorum. Kurtajdan sonra bile düzenli olan adetim düzensizlesti. Yumurtlama tarihimi bilemiyorum. Şimdi ovulasyon testleri sipariş ettim. Onları deneyeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İdrar testinde çizgi çıkması HCG değerinin daha tam sıfırlamamıs olmasındandır. Ben de kürtaj oldum doktor haftada bir HCG yaptır sifirlanana kadar demişti.Kurtajdan sonra hiç kontrole gitmediniz mi.ultrasonda bakıyor parça kalmismi diye.başlarda adet olamama düzensiz adet olma çok normal.benim cok sorunsuz gecti ve 2 ay sonra tekrar hamile kaldım

Kürtajdan sonra gitiim canım 3 defa üç hafta boyunca parça felan yok toparlanıyor dedi doktor ama hep karnımdan baktı alttan bakmadı o zamn hcg düşüyordu en son gittigim de 190 olmustu.. 20 gün oldu canım hastaneye gitmiyeli.. bizde evde idrar testi yaptık çok silik çizgi cçıktı düşmemiş die tekrar tekrar yaptık hep silik çizgi çıkıyor ben de adet olmayınca şüphelensem mi ya da bi tesrlik mi var diorum anlamadım yani canım oh ne güzel canım sen hamile kalmışsın allahım kucagına almayı nasip eder inşallah :) dua et canım bizlere :)

İnşallah sen de ben de istiyen herkes de kalır canım. doktorun çok doğru söylemiş. ben neler neler yaşadım doktorlar umudumuzu kesmişti resmen olmaz dedi çocugunuz.. vee o ay hamile kalmıştım en son yaptıgımız tüp bebekten sonraki ayda.. burdakiler diordu inanmıyordum canım ama gerçekten öle oldu tamamen attım kafanmadan nasıl olsa benim çocugum olmuycak die eşime hergün soruyordum çocugumuz olmasa da beni seversin dimi die düşün canım o ay hamile kalmışım ama işte olmadı.. bi de canım herkese söylüyorum ben o ay bal polen tarcın karışımı kullandım belki o da sebep oldu.. umudum yoktu eşim aldı geldi başla bi belki faydası olur die başlamıştım. belki onun faydası oldu bilmiyorum amaa tavsiye ederim canım...

Canım ben kendi isyeğimle kürtaj okdum okulum işim falan aynı zamana gelmişti sonra korundum 9 aydır korunmuyorum ekimden bu yanada tedavi gördüm sürekli doğum kontrol kullandığım için ocakta bıraktım dokyora gitmeyi martta hamile kaldım işte 8 haftalık şimdi

Maşallah canım :) Allah tamamına erdirir inşallah.. darısı bana...

Maşallah canım :) Allah tamamına erdirir inşallah.. darısı bana...
Amin canım cok takmamak lazımmış ben pko hastasıyım mecbur tedavi ile olur demişti herkes ilk gebeliğimde o yuzden korunmadan hamile kalmıştım bundaxa gene doktor tedavi ile olur dedi ama tedavi bıraktım hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin canım inşllah..
Amin canım... şimidi bi arkadaşım söyledi pembe akıntıların kırmızıya dönmezse parça kalmış olabilir die çok korkuyorum yaa sen tam 2 ay sonra mı adet oldun canım. bişey felan yoktu dımı rahminde ?

Evet tatlım tam iki ay gecmişti pempe akıntım 1 hafta 10 gün falan sürmüştü kürtaj sonrası ama arada bi başka doktora gittim rahim temizmi die baktılar parça kalma olayı olmadı bende kanama içinde progestan verdi

Amin canım Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsin
Bi daha HCG yaptır istersen duruma gore yine ultrasona gidersin

Dediğin kür çok mantıklı geldi. Bu akşam hemen başlıyorum. Gelismeleri yazarım Çok teşekkür ederim

Amin canım Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsin
Bi daha HCG yaptır istersen duruma gore yine ultrasona gidersin
İnşallah canım. Dün gittik kontrole kist var dedi ve degerim düşmemiş 12 çıktı. 20 gün geçmişti en son yaptgimiz testen halbuki bir hafta için de binlerden 190 a düşmüştü anlamadik yani canım.. 20 gun de sifirlanmamiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…